Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Okei, see tõrjete vaatamine oleks üsna töömahukas ja ilmselt praeguste ressursside juures käiks üle jõu, ent liberaalsem (täiendavate) assiste vaatamine võiks olla ju võimalik. See on n-ö highlightsi kuuluv materjal ning väravaolukorrad on nagunii protokollist minuti pealt saadavad.
Võiksid parem Tarva koosseisus vv esimesele kohale paigutada, nagu üldiselt tehakse, oleks ka kenam. Pole ju keeruline?
Okei, see tõrjete vaatamine oleks üsna töömahukas ja ilmselt praeguste ressursside juures käiks üle jõu, ent liberaalsem (täiendavate) assiste vaatamine võiks olla ju võimalik. See on n-ö highlightsi kuuluv materjal ning väravaolukorrad on nagunii protokollist minuti pealt saadavad.
Paide assist peaks Pihtile minema, pall põrkas temast Sinilaiule.
Kahju, et meil omaväravale assiste ei anta ja penalti teenijad jäävad punktideta (2p) või ei saa kirja assisti.
Kuna meil kõik liigamängud lindis, veidi viitsimist ja saaks ka Väravavahtidele iga 3-e tõrje eest punkti anda.
Kas eelmine aasta läks post ka sööduna arvesse või ajan inglise liigaga sassi? Juhul kui jah, siis kas Proshini posti löödud penalti läheb ka sööduna kirja Lahe ov-le?
Kas eelmine aasta läks post ka sööduna arvesse või ajan inglise liigaga sassi? Juhul kui jah, siis kas Proshini posti löödud penalti läheb ka sööduna kirja Lahe ov-le?
Leave a comment:
Guest replied
Vaatan siin jah, endalegi üllatuseks olen päris eesotsas 😀
Minu sendid
"Iga tehtud nullimäng väravavahi või kaitsja poolt" ja "Iga tehtud nullimäng poolkaitsja poolt" punktide arvestus võiks toimuda peale mängu lõpptulemuse selgumist. Tekiks vähem meh olukordi.
Kas penalti või karistuslöögi teenimine, mis realiseeritakse otse, toob ka punkte (nagu EPL ja UEFA fantasys)? N-ö assist/väravasööt, juhul kui väravalööja pole sama kelle vastu viga tehti.
minu teada mitte, selle kohta vist arvestust ei tehta ka ametlikus protokollis.
Leave a comment:
Guest replied
Kui ma teen tiimi jne. Kas ma siis olen kohe juba kuskil üleüldises liigas või ma pean liituma kellegi konkreetse liigaga või mis süsteem seal on ?
Kas penalti või karistuslöögi teenimine, mis realiseeritakse otse, toob ka punkte (nagu EPL ja UEFA fantasys)? N-ö assist/väravasööt, juhul kui väravalööja pole sama kelle vastu viga tehti.
Leave a comment: