Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

PL Fantasy

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Shparkz
    replied
    Üldtabelisse lähed ikka kirja, aga võid lisaks ka mingi sõbraliigaga liituda, et noh põnevam oleks või nii.

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Kui ma teen tiimi jne. Kas ma siis olen kohe juba kuskil üleüldises liigas või ma pean liituma kellegi konkreetse liigaga või mis süsteem seal on ?

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Kas penalti või karistuslöögi teenimine, mis realiseeritakse otse, toob ka punkte (nagu EPL ja UEFA fantasys)? N-ö assist/väravasööt, juhul kui väravalööja pole sama kelle vastu viga tehti.
    minu teada mitte, selle kohta vist arvestust ei tehta ka ametlikus protokollis.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Kui ma teen tiimi jne. Kas ma siis olen kohe juba kuskil üleüldises liigas või ma pean liituma kellegi konkreetse liigaga või mis süsteem seal on ?

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Kas penalti või karistuslöögi teenimine, mis realiseeritakse otse, toob ka punkte (nagu EPL ja UEFA fantasys)? N-ö assist/väravasööt, juhul kui väravalööja pole sama kelle vastu viga tehti.

Leave a comment:

• Mattis98
    replied
    Frank Liivak
    Märten Kuusk
    Mark Anders Lepik
    Ander Ott Valge
    Tanel Tamberg
    Trevor Elhi
    Andreas Raudsepp
    Robert Kirss

Leave a comment:

• Calva
    replied
    On veel liigasid millega liituda?

Leave a comment:

• danner
    replied
    No Proovime liiga alustab teist hooaega, kõik on oodatud
    Koodiks : ev56igfjgc

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Vajuta "Liigad". Seal on kaks varianti: "Liitu sõbraliigaga" ning "Lisa uus sõbraliiga". Kui sõber on liiga teinud, küsi talt koodi ja liitu esimest varianti kasutades. Kui tahad ise luua seda, siis kirjuta liiga nimi ja jaga koodi sõpradega, keda soovid liigasse kutsuda.
    Minu paha, olingi pime. Tänud!

Leave a comment:

• Kevv92
    replied
    Hei seltsimehed, ühinege julgelt liigaga ka!

Parool: ud27zcnkjr

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Soovin teada, kas Costa Morais on meile tunud kui Liliu?
    Jah. Et andmed liiguksid võimalikult kiiresti ja juba mängude ajal oleks võimalik vaadata saadavaid punkte, siis kõik mängijad on nende nimedega, mis neil passis kirjas on.

Muide: kui vajutad mängija info peale, kuvab täisnime, pilti, klubi, positsiooni ja sünniaega.
    Last edited by Kasper; 28.02.18, 20:18.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Soovin teada, kas Costa Morais on meile tunud kui Liliu?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Kuidas sõbraliiga loomine käib? Pole hetkel veel võimalik või ma pime?
    Vajuta "Liigad". Seal on kaks varianti: "Liitu sõbraliigaga" ning "Lisa uus sõbraliiga". Kui sõber on liiga teinud, küsi talt koodi ja liitu esimest varianti kasutades. Kui tahad ise luua seda, siis kirjuta liiga nimi ja jaga koodi sõpradega, keda soovid liigasse kutsuda.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Kuidas sõbraliiga loomine käib? Pole hetkel veel võimalik või ma pime?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Mattis98 Vaata postitust
    Miks on Kharin ja Alliku ründajad, aga Volkov poolkaitsja? Ovsjannikovi pole? Mõned hinnad on muidugi ka väga lahedad Artjunin 5.9? Reginald 8.0? jne

E: Sain Ovsjannikovi küsimusele vastuse - teda pole meeskonda registeeritud.
    Positsioonid on selle järgi, kuidas klubid on nad ise määranud.

Eelmisel aastal mänginud meeste hinnad on suuresti need, mis need seoses üleminekutega eelmise hooaja lõpuks kujunesid.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Kas Kruglov ikka on kaitsja või poolkaitsja?

Leave a comment:

Working...
X