Algselt postitas Mehhanisaator
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Üldtabelisse lähed ikka kirja, aga võid lisaks ka mingi sõbraliigaga liituda, et noh põnevam oleks või nii.
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustKas penalti või karistuslöögi teenimine, mis realiseeritakse otse, toob ka punkte (nagu EPL ja UEFA fantasys)? N-ö assist/väravasööt, juhul kui väravalööja pole sama kelle vastu viga tehti.
Leave a comment:
-
Guest repliedKui ma teen tiimi jne. Kas ma siis olen kohe juba kuskil üleüldises liigas või ma pean liituma kellegi konkreetse liigaga või mis süsteem seal on ?
Leave a comment:
-
Kas penalti või karistuslöögi teenimine, mis realiseeritakse otse, toob ka punkte (nagu EPL ja UEFA fantasys)? N-ö assist/väravasööt, juhul kui väravalööja pole sama kelle vastu viga tehti.
Leave a comment:
-
-
No Proovime liiga alustab teist hooaega, kõik on oodatud
Koodiks : ev56igfjgc
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustVajuta "Liigad". Seal on kaks varianti: "Liitu sõbraliigaga" ning "Lisa uus sõbraliiga". Kui sõber on liiga teinud, küsi talt koodi ja liitu esimest varianti kasutades. Kui tahad ise luua seda, siis kirjuta liiga nimi ja jaga koodi sõpradega, keda soovid liigasse kutsuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustSoovin teada, kas Costa Morais on meile tunud kui Liliu?
Muide: kui vajutad mängija info peale, kuvab täisnime, pilti, klubi, positsiooni ja sünniaega.Last edited by Kasper; 28.02.18, 20:18.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustKuidas sõbraliiga loomine käib? Pole hetkel veel võimalik või ma pime?
Leave a comment:
-
Kuidas sõbraliiga loomine käib? Pole hetkel veel võimalik või ma pime?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mattis98 Vaata postitustMiks on Kharin ja Alliku ründajad, aga Volkov poolkaitsja? Ovsjannikovi pole? Mõned hinnad on muidugi ka väga lahedadArtjunin 5.9? Reginald 8.0? jne
E: Sain Ovsjannikovi küsimusele vastuse - teda pole meeskonda registeeritud.
Eelmisel aastal mänginud meeste hinnad on suuresti need, mis need seoses üleminekutega eelmise hooaja lõpuks kujunesid.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: