Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustUrsus, yes Morelli is injured but no info about him on levadia.ee preview for today´s match is he Ok or not.
Leave a comment:
-
Nii on tõesti igas fantasys, et kui sul meeskonnas oleva mängija väärtus on tõusnud, siis maha müües teda saad ikka selle raha, millega sa ta endale ostsid.
Ursus, yes Morelli is injured but no info about him on levadia.ee preview for today´s match is he Ok or not.
Leave a comment:
-
Is Morelli injured for Levadia since he didn't play in the 5-0-match last weekend?
Leave a comment:
-
Olen täheldanud seda, et võistkonnas olevate meeste väärtus jääb selleks mis hinnaga nad tol hetkel ostetud said.
Ma ostsin kunagi Mööli koosseisu. Mehe näitab 6.3, aga hetkel Mööli hind 6.9, kuid teda maha müües saan ma ikkagi 6.3 raha. Kui ma oma koosseisu väärtuse kokku löön, siis saan ma nende väärtuseks 100.2p, kuid süsteem ütleb, et võistkonna väärtus on 101.8p.
Seega kas enam võistkonnas olevate meeste väärtused rahakoti jaoks ei kerki?
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustVoh, olemas. Aga üks mure veel -tehingu tulemusena peaks mul kontol olema 1,3 punkti. Hetkel näitab 0.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustOn ju ikka. Mängija sai mängus punase, pidi väljakult lahkuma. See, et see hiljem tühistati, ei puutu asjasse.
Mis siis ikka tuleb üle elada
Leave a comment:
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustNüüd on selle Kõrre punase kaarti jama tõttu jälle fantasys miinuspunktid. See nüüd küll eriti korrektne ole?
Leave a comment:
-
Nüüd on selle Kõrre punase kaarti jama tõttu jälle fantasys miinuspunktid. See nüüd küll eriti korrektne ole?
Leave a comment:
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustTänud teada andmast. Nüüd peaks korras olema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustHeh, mul vist väike probleem. Tegin üleminekutes vangerduse - Morelli välja ja Ferapontov sisse ja üleminekulehel nüüd ilusti viimane mees ka mul kirjas, aga koosseisu valides on endiselt Morelli meeskonnas.
Leave a comment:
-
Heh, mul vist väike probleem. Tegin üleminekutes vangerduse - Morelli välja ja Ferapontov sisse ja üleminekulehel nüüd ilusti viimane mees ka mul kirjas, aga koosseisu valides on endiselt Morelli meeskonnas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMinu androidil teist n2dalat juba ei toimi m2ngijate vahetus...ehk nyyd sp j22bki mul Kiidron sisse enam arvutisse ei joua
Leave a comment:
-
Minu androidil teist n2dalat juba ei toimi m2ngijate vahetus...ehk nyyd sp j22bki mul Kiidron sisse 😠 enam arvutisse ei joua
Leave a comment:
-
Algselt postitas danner Vaata postitustTammeka - Levadia mängus esimene sööt peaks kindlasti minema Kobzarile ning kui Morelli jääb väravalööjaks nö Teeveri rikošetiga väravas, siis peaks ka Kobzari sööt olema. Hetkel tal 0 söötu kirjas.
Värava autoriks märgitakse reeglina skoorinud meeskonna mängija, kes viimasena palli puudutas, tahtlikult või tahtmatult, ei mängi rolli.
Kui aga palli puudutas viimasena kaitsva meeskonna mängija, siis hakatakse vaatama, kas pall läks väravasse rikošetist, kas muutis piisavalt suunda, kas oli tahtlik liigutus, kas oli tegu hoopis omaväravaga jne.
Piltlikult kui Teeveri asemel oleks pall läinud rikošetist väravasse nt. Tammeka Kiidronist, oleks värava autoriks Morelli ja söötjaks Kobzar.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: