Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Ma arvan, et Infoneti eelarve on reaalsuses suurem kui see 200 000 eurot, mis koos duubelmeeskonnaga välja öeldakse. Pelgalt Manucho eest saadi juba taoline summa.
-
Tõsine vigastus.Algselt postitas tannn Vaata postitustKuhu on kadunud Irie?
Aga kui Infoneti 200 000-st eelarvest rääkida, siis ma ei kujuta ette, kuidas nad sellise summaga opereerivad. Tundub teoorias võimatu.
Leave a comment:
-
Kui ma õigesti mäletan, siis oli paar-kolm aastat tagasi Transi eelarve isegi üle 300 000 euro.Algselt postitas ericbana Vaata postitustTänase Postimehe artikli põhjal on Transi eelarve umbes 250 000€. Infonetil samal ajal 200 000€. Minu jaoks oli see küll üllatus. Oleks pakkunud pigem vastupidiseid summasid. Kas Transi eelarve on võrreldes viimase hooajaga suurenenud seoses sellega, et soovitakse tagasi tugevate hulka või on see koguaeg samasuguses suurusjärgus olnud?
Leave a comment:
-
Tänase Postimehe artikli põhjal on Transi eelarve umbes 250 000€. Infonetil samal ajal 200 000€. Minu jaoks oli see küll üllatus. Oleks pakkunud pigem vastupidiseid summasid. Kas Transi eelarve on võrreldes viimase hooajaga suurenenud seoses sellega, et soovitakse tagasi tugevate hulka või on see koguaeg samasuguses suurusjärgus olnud?
Leave a comment:
-
Ah ära muretse, küll varsti uue ringiga tagasi tuleb. Ei ole see esimene kord tal.Algselt postitas Marek_T Vaata postitustMina ei saa nähtusest nimega Alex Scheperin enam absoluutselt aru. Что за хуйня, Лёха?
Leave a comment:
-
Mina ei saa nähtusest nimega Alex Scheperin enam absoluutselt aru. Что за хуйня, Лёха?
Leave a comment:
-
Guest repliedma tänan! siis ütleme et 45 päeva tagasi jah kasutasinAlgselt postitas mjaasa Vaata postitustPeaaegu: 19.01.15, 16:08

enam ei kasuta!
2 zelee: Pärnus väravavahtidega kõik korras peab olema
Leave a comment:
-
Peaaegu: 19.01.15, 16:08Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustme vormi kasutasin vaid paaril korral 2014 aasta maikuus, viimane postitus transi teemas oli mul tehtud 12.01.2015 ehk siis lausa 2 kuud tagasi, enam nii transi kui ka eesti jalgpalliga üldse mul mingit seost pole
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustUue võõrsilvormi projekt, küll tahtsime mingit muud värvilahendust, et oleks Narva linna lipu värvides, aga Pärnu LM tellis endale samad särgid ennem kui meie...
Leave a comment:
-
Nivaana on nüüd väravavahita?Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustme vormi kasutasin vaid paaril korral 2014 aasta maikuus, viimane postitus transi teemas oli mul tehtud 12.01.2015 ehk siis lausa 2 kuud tagasi, enam nii transi kui ka eesti jalgpalliga üldse mul mingit seost pole
Leave a comment:
-
Guest repliedme vormi kasutasin vaid paaril korral 2014 aasta maikuus, viimane postitus transi teemas oli mul tehtud 12.01.2015 ehk siis lausa 2 kuud tagasi, enam nii transi kui ka eesti jalgpalliga üldse mul mingit seost pole
Leave a comment:
-
Kuidas ei käi? Miks sa siis Transist rääkidas 'me' vormi kasutad?Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustei käi, kirjuta transile otse
Leave a comment:
-
Guest repliedei käi, kirjuta transile otse
Leave a comment:
-
Kui siin keegi Transi kodulehe tegejatest ka käib, siis võiksid seal uuendada seda uudiste anonsi, mis neil lausa 2011. aasta uudiseid pakub.
Leave a comment:
-
Offtopicu korras. Kuna sama mudel, ent teist värvi on ka Tammeka noorte põhivorm, "kollektsioneerin" selle eri versioone: vasakult paremale: Konopljanka (FC Dnipro), Soome U-21, Tammeka '01:
FotorCreated4.jpg
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: