Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narva Trans

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
    vähemalt lugeda peaks oskama seda ikka kõik kes eestis oma põhihariduse saanud.
    Mulle meenub mu kunagine tüdruksõber, kes helistas ja teatas, et koristas parajasti kappi ja leidis mingi asjanduse, peale on kirjutatud "enn-aa-tsett-enn-oo-pee-tee" (Паспорт), et huvitav, millega tegu võiks olla. Ja ta oli äsja keskkooli lõpetanud.

Leave a comment:

• znaaga
    replied
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    Eestikeelsed uudised ilmuvad ca 2 min pärast venekeelseid - lehe haldaja eelistab nõndaviisi toimetada. Transi lehel fessaris ilmuvad eesti- ja venekeelsed uudised koos linkidega ja esimene link viidab eestikeelsele lehele.

Aga ega sellest mängust kirjutada polnud suurt midagi - kui sa pole mängija ega sunnitud viibima treeneripingil seal, siis hallis võimatu viibida rohkem kui 15 min aega. Väljas on soojem kui hallis.
    ei ole seal hallis midagi nii külm, õige riietus oleks märksõna: soe pesu või karupüksid, labakindad, läki-läki jne.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Eestikeelsed uudised ilmuvad ca 2 min pärast venekeelseid - lehe haldaja eelistab nõndaviisi toimetada. Transi lehel fessaris ilmuvad eesti- ja venekeelsed uudised koos linkidega ja esimene link viidab eestikeelsele lehele.

Aga ega sellest mängust kirjutada polnud suurt midagi - kui sa pole mängija ega sunnitud viibima treeneripingil seal, siis hallis võimatu viibida rohkem kui 15 min aega. Väljas on soojem kui hallis.

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    ega seal suurt muud infot peale koosseisude ja väravalööjate ei olegi. öeldakse, et narva näitas korralikku mängu, aga kuna komplekteerimine on alles pooleli siis ei saa enne mingeid järeldusi teha kui pole ka tugevamate meeskondadega mängitud

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Tundub, et Eestisse on järgmine Ville Oskari Lehtonen saabunud.

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Selle uudise koos koosseisuga oleks saanud ka eesti keelsena kopeerida, eesti keelses versioonis see samuti olemas seal kodulehel.
    võimalik, aga kuna neil tihtipeale uueneb venekeelne ainult või vähemalt jupi varem, siis ma olen lihtsalt originaalkeelset saiti eelistanud. vahet pole, vähemalt lugeda peaks oskama seda ikka kõik kes eestis oma põhihariduse saanud.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Selle uudise koos koosseisuga oleks saanud ka eesti keelsena kopeerida, eesti keelses versioonis see samuti olemas seal kodulehel.

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    Transi kodukal siis ka lühike ülevaade võidumängust ja koosseis.

В субботу «Нарва Транс» провел первую встречу в рамках зимнего турнира в таллиннском футбольном манеже. Нашим соперником стала команда из Пярну, которая в прошлом году завоевала путевку в Премиум Лигу.

«Транс» показал содержательную игру и заслуженно победил 3:0. Однако, команда находится в процессе комплектования и реальную силу команды может показать только встреча с более сильным соперником.

Авторы голов в нашей команде: Герман-Гурий Львов, Вадим Михайлов и Вили-Вернери Ройвайнен

В следующую субботу «Нарва Транс» в Таллинне встретится во втором туре турнира с тартуской «Таммекой».

Состав команды: 33-Матросов, 4-Авдеев, 21-Волчков, 3-Нестервоский (46. 16-Савенков), 12-Смирнов, 19-Протасов, 22-Ройвайнен, 7-Львов (46. 8-Сизов, 86. 13-Колпаков), 11-Шкинев, 18-Михайлов (80. 5-Лукеча), 14-Никулин.
    Запасные: 16-Савенков, 5-Лукеча, 13-Колпаков, 8-Сизов.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Üllatavalt palju publikut tundub olevat telepildi järgi.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Stass on VKG kaevanduses töötamas. Mees on oma eluga väga ja väga rahul ning pallib vaid VKG võistlustel koos Marašovi ja A.Kulikuga

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Kas Kitto riputas peale esimesi kevadisi varumeeste pingil istutud mänge lõpuks putsad varna või kuhu mees kadunud on?

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Paraku ei oska öelda kuidas see reegel täpselt välja näeb, aga probleem pigem mitte selles reeglis kinni vaid mängijates endis.
    Sellele venelasele vajalik on elamisluba, küll nad saavad EL õppimiseks, ent nagu mina sain aru keegi neile mingeid summasid välja ei maksa ja kui pole raha vanematel siis millest jutt käia võib, kui on vanematel raha, siis Peterburis on palju jalkaakadeemiad, lisaks jalgpallile peavad poisid ka õppima, ent ei usu et iga jalgpallilootus tahaks õppida Sillamäe kutsekoolis keevitajaks vms.

Minu teada Kalevil on praegu 4-6 noortegruppi kus on alla 100 last. Transil ntx lapsi 2 korda rohkem, Infonetil 4 korda rohkem

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    klubi seisukohast oleks nende venelaste sissetoomine küll kasulik, sest kui nad 4 aastat mängivad eesti noorteliigasid siis saab ta ju "eestis kasvatatud" mängijaks ja kasutamisel enam piiranguid ei ole. Kui ma sellest uuest reeglist olen õigesti aru saanud.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Sinna pidi EJL ju ka vist õla alla panema, aga vaevalt nüüd nende initsiatiivi puudusel see asi soiku on jäänud, küllap ikka Sillamäe enda passiivsusel või mis iganes põhjustel. Muidugi kui see on üldse soikus, ega mina ei tea ka öelda.
    Pmst kui uskuda Kalevi lehekülge, siis neil idee järgi peaks ka praegu eksisteerima kohaliku kutsekooliga koostöös jalgpalliklass vms, ma sellest, olgem ausad, ei tea midagi. Ma kahtlen, et seal on noori, just kohalike noori ning neid Leningradi oblasti venelasi vist pole mõtet ka kasutama hakata, kuna võõrmängijate limiidid on iga aastaga kahanemas. Seega Sillahilla mänib kohustuslikku eliitliigat JK Järve poistega ja tunneb ennast väga sae peace

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Wironia Vaata postitust
    Sillamäe tahtis mingit akadeemiat teha, aga vist see projekt kukkus läbi.......
    Sinna pidi EJL ju ka vist õla alla panema, aga vaevalt nüüd nende initsiatiivi puudusel see asi soiku on jäänud, küllap ikka Sillamäe enda passiivsusel või mis iganes põhjustel. Muidugi kui see on üldse soikus, ega mina ei tea ka öelda.

Leave a comment:

Working...
X