Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Kahjuks tundub, et idavirus on üldse kehvasti noorte juurdekasvuga. sillamäel on ju ka duubel praktiliselt tühjaks jooksnud omadest poistest ja noortest ei ole midagi suurt peale kasvamas. K-J on vist ainus klubi sealkandis kellel on korralik noortepunt peale tulemas (õigemini juba mängibki).
-
Guest repliedAmadeus, oskan öelda, et kohe kui tuleb keegi tugevam kaitsja siis Ševjakov sõidab Venemaale tagasi. Muid variante vist ei ole. Bond poolajal isegi ta peale häält ei tõstnud...... Lihtsalt küsis väsinult et kes oli su esimene treener, et ta ei õpetanud sulle et peaks ringi vaatama ja teadma mis 5m raadiuses toimumas.
Avdeev tglt pole nii paha nagu arvata võib..... Lihtsalt mehel on paar lõpuni ravimata vigastust.
Nüüd paar sõna Škinjovi ja Lvovi kohta. See asjaolu, et nad on omad kasvandikud ei tee neist persoone, keda ei saa/tohi tiimist välja visata. Skinjov põeb juba teist aastat seljatraumat, mida ravida korralikult ta ilmselt ei taha. Kui tunneb et selg muret ei tee siis läheb õue sõpradega palli taguma - ja taas saab trauma ja ei mängi ega tee trenni. Lvovi suhtumine klubis toimuvasse on lihtsalt kohutav. Laupäevase mängu poolajal jooksis ringi ja hõiskas rõõmust et Kalev 2:0 juhtimas - KALEV TŠEMPION, pärast läks mingite tšikkidega vestlema....
Bond rääkis mulle nutt kurgus, et kui oleks tema otsustada kes jääb kes mitte, siis jätkaks Transis praegusest koosseisus vaid 6-7 inimest, kellest 2-3 jätkaks tingimisiLisaks kurtis ta, et motivatsiooni noortel ei ole, see kaob iPhone soetamise hetkel.......
Leave a comment:
-
Shevyakov tuleks tõesti kiiremas korras minema saata. Kui Jelisseenokit poleks olnud, oleks ta ilmselt Narva kehvim mees olnud. Tegelikult tuleks muidugi ka Avdeev kellegi tugevama vastu välja vahetada kui tahetakse esiotsa klubidele vastu saada. Tase pole ikka see.
Omade kasvandike ärasaatmine oleks muidugi kummaline...
Leave a comment:
-
Guest repliedAlgselt postitas PraS Vaata postitustmiks skinjov, ta ju eesti kodakondne
Kasvõi Mongoolia kodakondne.... Asi natuke muus kinni, kui kodakondsuses......
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustRahu ainult rahu!
pigem tulevad uued mängijad ja need ševjakovid lvovid škinjovid saavad kinga kui Bond. Hingame sisse ja välja.
Leave a comment:
-
Guest repliedRahu ainult rahu!
pigem tulevad uued mängijad ja need ševjakovid lvovid škinjovid saavad kinga kui Bond. Hingame sisse ja välja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustKui eesti keel hästi mõistan, loen ja kuigi räägida oskan, pean kõigile meenutama meie eesmärk, ka kodulehes selgelt kirjutanud:
The first English speaking media about The Game in Estonia
Ma ei saa aru miks see inglise keele asi on võtnud nii paha peale ja nagu vaenlik. Olen nii kaua Eestis elanud et mulle inglise või eesti keeles vahet pole sest ikka võõrkeel mulle on. Töötan inglise keeles, aga eesti keel on muidu kasulik. Võin kinnitada et on siin palju võõrlased kes käivad ringi ja lugevad siiski nende jaoks kindlasti kasulik midagi mõistlik leida.
Kui eesti keel on mingi vabandus iga kord kritiseerima (ja off-topic minema) või muud, siis kindlasti nüüd see vabandust pole.
Siin edasi inglise keeles.
Kuigi härra bossud on jälle vaiksed selle jubeda õhtulehe ja sinu reklaami osas. loodan et see keelustatakse.
Las fb jurde jäägu see linkide ja asjade sheerimine.
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustRumero võiks ka Wironiast eeskuju võtta ja eesti keelele üle minna.
The first English speaking media about The Game in Estonia
Ma ei saa aru miks see inglise keele asi on võtnud nii paha peale ja nagu vaenlik. Olen nii kaua Eestis elanud et mulle inglise või eesti keeles vahet pole sest ikka võõrkeel mulle on. Töötan inglise keeles, aga eesti keel on muidu kasulik. Võin kinnitada et on siin palju võõrlased kes käivad ringi ja lugevad siiski nende jaoks kindlasti kasulik midagi mõistlik leida.
Kui eesti keel on mingi vabandus iga kord kritiseerima (ja off-topic minema) või muud, siis kindlasti nüüd see vabandust pole.
Siin edasi inglise keeles.
Leave a comment:
-
Guest repliedAndres, tänan Sind!
Ma ise ei usu, et Akimov, kogu lugupidamise juures, pakub huvi PL tiimidele. Vanus, kiirus, isiklikud põhjused. On vaja kedagi nooremat ja proftaustaga.See et oled esiliiga kunn ja PL's - ok ei hakka rõvetsema.... Tõnis Starkopf oskab ehk valgustada, kuigi see mängija on mulle väga sümpaatne.
Akimovile soovin ma edu ja jõudu, nagu ka Rakvere Tarvasele
Tahaks satsi PL's näha - siis ma tõesti müün oma Kalamaja katusekorteri hipsteritele ja kolin Virumaale
Leave a comment:
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustPean tunnistama, et olen isegi mõtelnud, mida Trans peaks tegema suvel, et sellest august välja pääseda. Ma küll ei saa nõustuda kuidagi Alexi valikuga, sest ma lihtsalt ei näe, et need ründajad oleksid saadaval. Kalju, Flora ja Infonet lihtsalt ei lase oma noori mehi Transi ridadesse. Ainus realistlik valik neist oleks Starkopf, kes hetkel on küll täiesti alavormis. Küll, aga võiksid olla saadaval veel mõned mehed, kes hetkel amatööridena mängivad ja kindlasti oleksid valmis proovima ja mängima kõrgemal tasemel. Üks neist võiks olla ka varem korra Narvas mänginud Belov, kes on sel aastal ennast veidi paremas vormis olevana näidanud ja kindlasti mängiks Jeliseenoki ründaja kohal üle. Teine keda võiks püüda on näiteks madalamate liigade staar, kes hetkel Paide pinki nühib - Aleksandr Vassiljev. Jällegi, eelmisel hooajal juba tõestas, et suudab MLs väravaid lüüa küll, miks mitte siis sellise meeskonna ridades, kellel tegelikult keskväli väga hästi töötab ja kes suudaks talle ka võimalusi luua ära löömiseks. Kolmas nimi võiks olla sealtsamast naabrite juurest Sergei Akimov. Akimov ei ole ehk päris tüüpiline ründaja aga kiirust ja ka vormistamisoskust on tal küll piisavalt, et Narvale midagi juurde anda. Loomulikult võib ka teisi Idavirulasi meelitada, näiteks ELB parimat skooritegijat Volkovit, kes sillamäel vaid duublis figureerib.
Märkuse korras veel, et Akim peaks olema läbi ja lõhki Tapakas. Ning Tapa on rohkem läänes kui Lääne-Virumaa keskus, aga võib-olla mõistsin su mõttearendust valesti. Mis tema mängijaoskustesse puutub siis, kuigi vanust on tal turjal juba päris uhkesti, paistab tal see hooaeg tulevat üks edukamaid. Tea, kas liiga tase on alla käinud või on Akimovi näol tegu lihtsalt hea veiniga. Kiirus küll ehk pole enam päris see, ent siiski jätab mitmed noormängijad häbisse ning värava ees, silmitsi väravavahiga, naljalt ei eksi. Samas, kogu austuse juures meie ühe suurima legendi ees, siis Premiumis ma teda mängimas väga ette enam ei kujuta. Muidugi iseenesest oleks päris pull näha, mis mees proffi või poolproffi klubis teeks.
Wironiaga on aga meil, soccernetlastel, ikka vedanud küll. Vene taustaga satsidest saab hulga ägedama pildi ette.
Leave a comment:
-
Guest repliedTomm, Ogorodnikul oli trauma ning ta polnud üsna pikka aega trenni teinud. Pühapäeval poiss pidi juba kergete treeningutega alustama, tema sõnul arstid lubasid tal alustada.
Maksim Lipini kehva vormi taga on nii isiklikud kui ka mängulised põhjused.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustAitäh!Tegelikult pole ma Transi ainus eestikeelne toetaja - mu naaber ka
Levadia fännisektoril olen ka käinud, see on fakt. Jõhvis mul 3 mängijat mitte 1 ning unustasite ära JK Järve kelle eest tegin ühes sõpruskohtumises 46min kaasa.
Nende vahvate elamuste eest mis ei lase mul igavust tunda ma pean tänama Soccerneti
Ja nüüd Monesest ja Lipinist. Arvan, kui tuleb hea pakkumine Transi poolt, siis Puštov võtab selle vastu. Konkurents Infonetis hetkel meeletu. Noori tuleb nagu seeni pärast vihma. Infoneti äärepoolikute nimekiri: Golovljov, Tur, Valov, Harin, Martõnov, Saarlas, Ogorodnik, Malov, LIPIN...... 4,5 inimest 1 koha peale
Leave a comment:
-
Guest repliedAlgselt postitas Felipe Vaata postitustSa oled Transi ainus eestikeelne toetaja, Jõhvi ühe mängija agent, Infoneti kuues väravavaht, kui sa nüüd veel Sillamäe pressiesindajaks ja Levadia bussijuhiks hakkaksid oleks venekeelne meistriliiga õnnega koos. Aga tegelikult kui mõelda, siis eesti poisse oleks küll ja veel kellel pool aastat Transis laenul olles üldse mööda külgi maha ei jookseks.
Tegelikult pole ma Transi ainus eestikeelne toetaja - mu naaber ka
Levadia fännisektoril olen ka käinud, see on fakt. Jõhvis mul 3 mängijat mitte 1 ning unustasite ära JK Järve kelle eest tegin ühes sõpruskohtumises 46min kaasa.
Nende vahvate elamuste eest mis ei lase mul igavust tunda ma pean tänama Soccerneti
Ja nüüd Monesest ja Lipinist. Arvan, kui tuleb hea pakkumine Transi poolt, siis Puštov võtab selle vastu. Konkurents Infonetis hetkel meeletu. Noori tuleb nagu seeni pärast vihma. Infoneti äärepoolikute nimekiri: Golovljov, Tur, Valov, Harin, Martõnov, Saarlas, Ogorodnik, Malov, LIPIN...... 4 inimest 1 koha peale
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustSa oled Transi ainus eestikeelne toetaja, Jõhvi ühe mängija agent, Infoneti kuues väravavaht, kui sa nüüd veel Sillamäe pressiesindajaks ja Levadia bussijuhiks hakkaksid oleks venekeelne meistriliiga õnnega koos.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: