Algselt postitas Tom K
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
ei usu,et see uus vene poiss pingile istuma toodi.Ju oli juba siis selge,et Smishkoga ei arvestata.
-
Ainus loogiline alternatiiv on see, et Pareiko on Eestisse jäämas.Algselt postitas realking Vaata postitustAga miks? Kui kolid Levadiast Transi, siis peab ikka mingi plekk olema ju (wink wink @ Jahhimovits).
Leave a comment:
-
Aga miks? Kui kolid Levadiast Transi, siis peab ikka mingi plekk olema ju (wink wink @ Jahhimovits).
Leave a comment:
-
Väravavahi taseme näitab ära kaitseliini tugevus, eks näeb kui kindel ta Transi liiniga oleks.Algselt postitas Iceman Vaata postitustPäris rohkem huvitavamaks teeks ikka uue hooaja, kui tõesti selline kindel vv nüüd Narva Transis.
Leave a comment:
-
Päris rohkem huvitavamaks teeks ikka uue hooaja, kui tõesti selline kindel vv nüüd Narva Transis.
Leave a comment:
-
Guest repliedUue võõrsilvormi projekt, küll tahtsime mingit muud värvilahendust, et oleks Narva linna lipu värvides, aga Pärnu LM tellis endale samad särgid ennem kui meie...
trans.jpg
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustSa oled 18 ja juba lõpetad karjääri? kurb,kuigi otseselt ise seda tüüpi mängimas ei näinud,kuidas tema tase oli?
Leave a comment:
-
Sa oled 18 ja juba lõpetad karjääri? kurb,kuigi otseselt ise seda tüüpi mängimas ei näinud,kuidas tema tase oli?
Leave a comment:
-
Guest repliedIlmad olid soodsad, seega neid ei olnud veel tekkinud, aga libedad trepiastmed on küllAlgselt postitas PraS Vaata postitustKas jätkuvalt on jääkärakad seal treppidel ?
Leave a comment:
-
Kas jätkuvalt on jääkärakad seal treppidel ?Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustHallis on tõesti marukülm - ok, olen znaaga'ga nõus et peab soojemalt riidesse panema, aga ei hakka ju vatijopet sinna tassima
Leave a comment:
-
Guest repliedHallis on tõesti marukülm - ok, olen znaaga'ga nõus et peab soojemalt riidesse panema, aga ei hakka ju vatijopet sinna tassimaAlgselt postitas elx Vaata postitust21. sajandi põhjamaal elame
Leave a comment:
-
21. sajandi põhjamaal elameAlgselt postitas Ratnikov Vaata postitustIssand, ma arvasin et 21.sajandil elame
Leave a comment:
-
Guest repliedIssand, ma arvasin et 21.sajandil elameAlgselt postitas znaaga Vaata postitustei ole seal hallis midagi nii külm, õige riietus oleks märksõna: soe pesu või karupüksid, labakindad, läki-läki jne.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: