Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ühel aastal, kui nad mängisid oma euromängu rakveres, siis oli neil päris palju üliaktiivseid fänne isegi.
See oli eelmine aasta kui ma ei eksi, siis oli neil ka mingi bussiteema ja mõned kenad ida-viru tšikid olid tõesti kohal, aga kas just üliaktiivsed, seda ma ei mäleta. Küll aga mäletan, et olid kohal ka mõned võõrsilfännid, igatahes ühte-kahte Aserbaidžaani lippu lehvitati staadionil küll.
Juulist Florasse tagasi. Lisaks lahkub Transist Vene leegionär Krychanov ning küsitav on ka Engovatovi jätkamine. Mõlema näol tegemist ka väga viletsa tasemega leegionäridega.
Kui Pedõk samas vaimus jätkab, siis võib ta lähiajal taaskord koondisekutse saada. (Nt aasta lõpus)
Juulist Florasse tagasi. Lisaks lahkub Transist Vene leegionär Krychanov ning küsitav on ka Engovatovi jätkamine. Mõlema näol tegemist ka väga viletsa tasemega leegionäridega.
Selles mõttes olen ma Bondarenkoga nõus, et Pedõk on tõusnud Meistriliiga üheks parimaks kui mitte parimaks väravavahiks. Kui enne oli tema mäng väga kõikuv, võis teha supermänge ja samas sisse lasta sellise "kala", et hoia peast kinni, siis nüüd on lisandunud stabiilsus.
Aga no selge see, et sellisel tasemel mees peab ka mängida saama ja Transis on selleks hea võimalus.
Kui päris aus olla, siis mina ei habla lahti, miks esikinnas Meeritsa sabas istub pingil Toom, mitte Pedõk. Stas on mu meelest järjest paremaks läinud, Narva laenamine oli (ebameeldiv) üllatus. Stas ise muidugi on ilmselgelt antud olukorras rahul. Eks siis peame meiegi olema. Peaasi, et Narva ei jää.
Leave a comment: