Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpall televisiooni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
    Võiks ju teha, kasvõi Viasat, rikas firma, tasuks ära, kanali Viasat Football.
    Näitaks iga nädal mingit EPLi, La Liga, Serie A, CLi, karikasarjade mängud, rohkem pole vajagi. Ja iga päev mingid kokkuvõtvad uudised transferitest, intervjuud jne. Asi on tegelikult lihtne, tooks sisse kah, raha ka on ju. Ei tea mina.
    Niigi on ju Viasati kanalid väga jalgpallikesksed.
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

No, aga jalgpall on maailmas kõigekõigekõige tuntum ala jne.

Sest Baltimaades ei näe ju absoluutselt peale CLi mitte midagi. Isegi oma maa meistrivõistlusi pole pildis. Isegi kui väga tahaks, raha eestki ei saa näha.

Mingi erakanali võiks ikka teha. Kas Soomeski üldse sellist kanalit leidub, ei tea.

Kommentaar

Algselt postitas vostrjakov Vaata postitust
        "prints zamundast"
        Muuseas sattusin kord sellele tabelile peale ja Zamundamees oli vapralt aastavahetuse top kümnes. Reiting oli tunduvalt kõrgem kui mõnel kvaliteetfilmil.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

No, aga jalgpall on maailmas kõigekõigekõige tuntum ala jne.

Sest Baltimaades ei näe ju absoluutselt peale CLi mitte midagi. Isegi oma maa meistrivõistlusi pole pildis. Isegi kui väga tahaks, raha eestki ei saa näha.

Mingi erakanali võiks ikka teha. Kas Soomeski üldse sellist kanalit leidub, ei tea.
          Viasati kanalid näitavad ju peale CLi ka muid asju. Näiteks France Ligue 1, Holland Eradivisie, FA Cup jne
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ausaltöeldes VS2 ongi ju jalgpallikanal. Ainult suvise kossu-MMi ajal näidati varahommikul ühte korvimängu.

Kommentaar

Aga kuhu jääb Inglise, Hispaania ja Itaalia liigad? 3 kõige tugevamat liigat.

//: Võiks mõne neistki, ÜHE sisse osta!

Kommentaar

Vaata ManU ja Chelsea kordusmänge - ei kõlba vä?!?

Kommentaar

Äge, tulemus on ju ette teada

Korduseid on üldse äge vaadata, eriti MUTV ja ChelseaTVd jne

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                    Viasati kanalid näitavad ju peale CLi ka muid asju. Näiteks France Ligue 1, Holland Eradivisie, FA Cup jne
                    jah, aga kui suur on otseulekannete maht programmis? kui palju kedagi kotib mingi jargmise paeva kordusulekanne? ja huvitav oleks tegelt teada palju vaadatakse naiteks neid liigasid mida sa siin eespool mainid? ma siiski julgeks pakkuda et need on populaarsuselt teisejargulised liigad. muidugi tekib selle peale kusimus, et kui palju on voimalik Skandinaavias (kuna Viasati peamine turg on siiski Skandinaavia ma eeldan) naha naiteks legaalselt Premieri ja La Ligat? ma siin olen nainud, et miskid kanalid ikkagi naitavad, ainult et kas need on tasulised voi tasuta voi kuivord populaarsed need kanalid on?
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                      jah, aga kui suur on otseulekannete maht programmis? kui palju kedagi kotib mingi jargmise paeva kordusulekanne? ja huvitav oleks tegelt teada palju vaadatakse naiteks neid liigasid mida sa siin eespool mainid? ma siiski julgeks pakkuda et need on populaarsuselt teisejargulised liigad. muidugi tekib selle peale kusimus, et kui palju on voimalik Skandinaavias (kuna Viasati peamine turg on siiski Skandinaavia ma eeldan) naha naiteks legaalselt Premieri ja La Ligat? ma siin olen nainud, et miskid kanalid ikkagi naitavad, ainult et kas need on tasulised voi tasuta voi kuivord populaarsed need kanalid on?
                      Ei toetu küll faktidele, kuid näiteks Viasat Sport1(minu teada rootsi kanal??) näitab Prantsusmaa liigas just enamasti nende meeskondada mänge, kus mängivad rootslased. Nii et ma arvan et rootslasi huvitab hoopis rohkem Ligue1 kui näiteks La Liga.

Kommentaar

Ei toetu küll faktidele, kuid näiteks Viasat Sport1(minu teada rootsi kanal??) näitab Prantsusmaa liigas just enamasti nende meeskondada mänge, kus mängivad rootslased. Nii et ma arvan et rootslasi huvitab hoopis rohkem Ligue1 kui näiteks La Liga.
                        Neil pole valikut. Nad näitavad siiski ainult otse iga pühapeäva õhtust kella 10st mängu ja see pole vast rootslaste otsustada kelle mäng parasjagu toimuma saab.

Kommentaar

selles paistab sul oigus olevat, Rennesi mange ikka naidatakse sagedamini naiteks. aga siin ju viimastel hooaegadel oli Larsson Barcelonas ja ka tihti platsil vahemalt viimasel aastal, ei tahaks uskuda, et rootslasi jataks Larssoni tegemised kulmaks ja popim oleks Ligue 1. Itaalia liigat siin vist prooviti vahepeal naidata, aga nuud see ka kadunud
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                            selles paistab sul oigus olevat, Rennesi mange ikka naidatakse sagedamini naiteks. aga siin ju viimastel hooaegadel oli Larsson Barcelonas ja ka tihti platsil vahemalt viimasel aastal, ei tahaks uskuda, et rootslasi jataks Larssoni tegemised kulmaks ja popim oleks Ligue 1. Itaalia liigat siin vist prooviti vahepeal naidata, aga nuud see ka kadunud
                            Arvatavasti on La Liga mängude näitamine selle taha jäänud, et La Liga ülekandmishinnad on märksa krõbedamad kui Ligue1 omad.

Kommentaar

Arvatavasti on La Liga mängude näitamine selle taha jäänud, et La Liga ülekandmishinnad on märksa krõbedamad kui Ligue1 omad.
                              seda ma usun toesti, ka Eurosport ei naita enam ju La Liga kolle oma ulevaates.
                              samas vaadates liveonsati andmeid et kes naitasid siis eelmisel nadalavahetusel La Liga tahtsamaid mange. osad telejaamad on tundmatud. samas kahtlen et Viasatil niivord kehvem seis neist oleks et nuud ulekandeid teha ei saaks. NTV Turkey on ju uldse tasuta kanal satelliidil. Pigem eeldan siiski et Viasati poolne huvipuudus

Recreativo-Barcelona

Al Jazeera Sport +2
                              Arena Home
                              Canal+ Sport (Fra)
                              Diema Extra
                              DigitAlb Premium 1
                              ESPN Pacrim
                              Kanal 5 (Den)
                              NTV Turkey
                              NTV+ Football
                              Sky Calcio 3
                              Sky Sports 3 (uk)
                              Sport 1 (Cze)
                              Sport 1 (Ned)
                              Sport 1 (Ukr)
                              Sport 5
                              Sport TV2
                              SportKlub (Hun)
                              SuperSport 1 Nova
                              Taquilla 2
                              Tippeliga 1
                              TV4 Sport-Expressen

Real Madrid- Gimnastic

Al Jazeera Sport +2
                              Arena Home
                              B92 TV
                              Diema+
                              DigitAlb Premium 1
                              ESPN Brazil
                              ESPN Pacrim
                              NTV Turkey
                              NTV+ Sport On-Line
                              Sky Calcio 9
                              Sky Sport Italia 3
                              Sky Sports 3 (uk)
                              Sport 1 (Cze)
                              Sport 1 (Ukr)
                              Sport 2 (Hun)
                              Sport 5+
                              Sport TV2
                              SuperSport 2 Nova
                              SuperSport 7 SA
                              Taquilla 1
                              Tippeliga 1
                              TV4+

Sevilla-Celta Vigo

Al Jazeera Sport +2
                              Arena Home
                              Canal+ Spain
                              Canal+ Sport (Fra)
                              Canal+ Sport (Pol)
                              Diema+
                              DigitAlb Premium 1
                              E2 Turkey
                              ESPN Brazil
                              ESPN Pacrim
                              Sky Calcio 2
                              Sky Sport Italia 3
                              Sky Sports 3 (uk)
                              Sport 1 (Cze)
                              Sport 1 (Ned)
                              Sport 1 (Ukr)
                              Sport TV2
                              SportKlub (Hun)
                              SuperSport 2 Nova
                              SuperSport 7 SA
                              TV4+
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Aga kuhu jääb Inglise, Hispaania ja Itaalia liigad? 3 kõige tugevamat liigat.

//: Võiks mõne neistki, ÜHE sisse osta!
                                Vaata Leedsi, mida sa veel tahad elult tahta

Kommentaar

Working...
                                X