Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aavoga tuleb see voor nõustuda, olles ka ise mängu näinud.
Meil ei ole liigamängudes veel väga suuri traumasid olnud seoses küünarnukilöökidega. Kas tõesti peab enne keegi viga saama, kui sellesse tõsisemalt suhtuma hakatakse?
Meil ei ole liigamängudes veel väga suuri traumasid olnud seoses küünarnukilöökidega. Kas tõesti peab enne keegi viga saama, kui sellesse tõsisemalt suhtuma hakatakse?
"Küll see mälu on ikka lühikene!", ütleks selle peale Toomas Vitsut:
Post versus Cepauskas
Õhtuleht – uudised, arvamused ja meelelahutus, lisaks sport, galeriid ja videod.Sõnumid otse elust, veebis, mobiilis ja paberil!
Ott Järvela klassika "Valga Warriori näol on tegemist järjekordse Flora süsteemi klubiga, mil on Valgaga sama palju pistmist kui Transil fair play’ga."
klass omaette on madalamaid liigasid vilistav Pärnu WC Guwalda mängumehest kohtunik, just see patsiga ja pikk tüüp.
ma arvan, et mõnelegi kõrgema klassiga kohtunikule teeb küll silmad ette.
klass omaette on madalamaid liigasid vilistav Pärnu WC Guwalda mängumehest kohtunik, just see patsiga ja pikk tüüp.
ma arvan, et mõnelegi kõrgema klassiga kohtunikule teeb küll silmad ette.
Mida head või halba ta siis vilega teeb, et on silma jäänud?
Kaasik tegi lõpuks Naha ülbamisele täna lõpu ,kui andis türnerile punase. See oli hea ja õiglane tegu ,sest Nahk on nii kogu aeg igas mängus sigatsenud aga ükski kohtunik pole osanud mängu lugeda ja mehele punast anda. Viimati jõhkrutses Naha-raibe Kalju mängus ,kus kohtunik ei suutnud seda ära fikseerida.
Igatahes Kaasiku üks paremaid partiisid.
Kaasik tegi lõpuks Naha ülbamisele täna lõpu ,kui andis türnerile punase. See oli hea ja õiglane tegu ,sest Nahk on nii kogu aeg igas mängus sigatsenud aga ükski kohtunik pole osanud mängu lugeda ja mehele punast anda. Viimati jõhkrutses Naha-raibe Kalju mängus ,kus kohtunik ei suutnud seda ära fikseerida.
Igatahes Kaasiku üks paremaid partiisid.
Mul on üks küsimus. Kas kui väravaht võtan oma väravast joogipudeli siis kas ta ei tohi seda maha tagasi visata vaid peab panema selle rahulikult ja pehmelt kükitades murule tagasi?
Igatahes täna keelas Lillmaa joogipudeleid visata.
Kommentaar