Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustEi väida seda, aga kui sa ühtset joont hoida ei oska, siis võid malet vilistada.
Nu ma olen natuke sinuga nõus aga vähemalt polnud ta vict see mäng mõjutatav või....Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustAi-ai! Räme prohmakas Kaldmalt, kirjutada protokolli number 11 asemel 17. Väitku ametlik statistika mida tahab, tegelikult lõi selle kolli ikkagi Zelinski. Seda nägid staadionil kõik - nii pealtvaatajad, teadustaja kui ka inspektor.Ott Järvela klassika
"Valga Warriori näol on tegemist järjekordse Flora süsteemi klubiga, mil on Valgaga sama palju pistmist kui Transil fair play’ga."
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMis seal mängus kohtunikuga oli siis?
Kommentaar
-
Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk tegutseb UEFA poolt määratud kohtunike vaatlejana 7. novembri Meistrite liiga mängul Manchester United – Kiievi Dünamo.
Tutki näol on tegemist UEFA poolt määratud esimese eestlasest kohtunike vaatlejaga. Ühtlasi on tegemist ka esimese korraga, kui eestlane nii kõrgel tasemel kohtunike tööd hindama usaldatakse.
tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustEesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk tegutseb UEFA poolt määratud kohtunike vaatlejana 7. novembri Meistrite liiga mängul Manchester United – Kiievi Dünamo.
Tutki näol on tegemist UEFA poolt määratud esimese eestlasest kohtunike vaatlejaga. Ühtlasi on tegemist ka esimese korraga, kui eestlane nii kõrgel tasemel kohtunike tööd hindama usaldatakse.
http://www.sportnet.ee/index.php?id=57671FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSee on tunnustus meie kohtunikele ja nende koolitajale. Tubli Uno!
Kunn, kui sa ei tea tagamaid kuidas ja mis hinnaga see koht saadud on siis oleme kussssss!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas FEODOR Vaata postitustKunn, kui sa ei tea tagamaid kuidas ja mis hinnaga see koht saadud on siis oleme kussssss!!!!!
mida sa ajad üldse?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas FEODOR Vaata postitustKunn, kui sa ei tea tagamaid kuidas ja mis hinnaga see koht saadud on siis oleme kussssss!!!!!FCF Forever
Kommentaar
-
nii, ma arvan et siin räägitakse meeste esiliiga ja meistriliiga kohtunikest,aga ütlen vahele et noorte meistrivõistluste kohtunikud on sitad, üks hea on, ülejäänud pasahunnikud, sest nad ei oska sittagi, vilistavad suluseisu kui söödetakse taha poole, :S:S see on hea või? Ei, ma ei usu. Kui näeksite mõnda tšorti saaksite ära, sest noh jah. edu neile.#20 FLORA!
Kommentaar
-
EESTI JALGPALLI LIIT
PRESSITEADE 10.01.2008
Veebruaris alustab Eesti Jalgpalli Liit uute kohtunike koolitamist, loengud toimuvad Tallinnas A. Le Coq Arenal.
Kohtunike kool alustab 5. veebruaril, ühtekokku on plaanis kaheksa loengukorda. Koolitust juhendab Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik, UEFA poolt tunnustatud kohtunike vaatleja Uno Tutk.
„Kursustele on oodatud kõik – nii need, kes soovivad jalgpallikohtunikuks saada kui ka lihtsalt huvilised, kes tahavad rohkem reeglitest teada,” märks Tutk. „Seoses noorte Eliitliiga käivitamisega ootame ka noortega tegelevatest klubidest huvilisi, et üheskoos tõsta meie kohtunikkonna arvu ning teenindustaset.”
Info ja registreerimine telefonil 56 237 036 (Uno Tutk) või uno@jalgpall.ee.
EJLi pressiteenistus
Kellel tase ei meeldi mingu hakaku kohtunikuks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaamuSelle hooaja jalgpalli UEFA Women’s Cupi ehk õrnema soo Meistrite Liiga poolfinaali korduskohtumist Itaalia klubi Verona Bardolino ja Saksamaa naiskonna FFC Frankfurt vahel teenindab peakohtunikuna eestlanna Maaren Olander.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar