Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Olen nõus ostma jäätise inimesele, kes suudab ligi 14 aastase foorumikarjääriga urmari puhul üles leida vähemalt ühe olukorra, kus on üles kerkinud kriitika EJLi, sellega seotud isikute või Flora süsteemi vastu ning urmar ei tule seda olukorda "lahendama". Vapustav järjekindlus!
    Jäätis ei oleks seda pingutust väärt.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Olen nõus ostma jäätise inimesele, kes suudab ligi 14 aastase foorumikarjääriga urmari puhul üles leida vähemalt ühe olukorra, kus on üles kerkinud kriitika EJLi, sellega seotud isikute või Flora süsteemi vastu ning urmar ei tule seda olukorda "lahendama". Vapustav järjekindlus!

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    minu arust astus ründaja lihtsalt kaitsja väljasirutatud jala peale ja siis arvas heaks pikali visata.
    Ja kas see siis isegi annaks õiguse kohtunikule mängu otsustada ja anda sealt teine kollane kaart mängijale, kui kontakt on ilmselge?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    vaatasin paar korda, minu arust astus ründaja lihtsalt kaitsja väljasirutatud jala peale ja siis arvas heaks pikali visata. Tundub õige otsus.
    Sa oled EJL poolt nagunii totaalselt kinnimakstud. Siin oodatakse ikkagi neutraalsete inimeste arvamust.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    vaatasin paar korda, minu arust astus ründaja lihtsalt kaitsja väljasirutatud jala peale ja siis arvas heaks pikali visata. Tundub õige otsus.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Antud olukorra video: https://sport.err.ee/927523/video-ta...avas-olukorras

Kuidas sai kohtunik üldse näha antud olukorras dive?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Leave a comment:

• Katzuu
    replied
    Kure ju Flora duubel.
    Mind väga ei üllata selline vile

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Nii harva kui Joel Lindperega nõus saab olla, aga väga tabavalt ETV poolajastuudios öeldu kohtunike aadressil. Reaalselt siin liigas on iga väike asi kollane kaart ja ebanormaalselt palju antakse kergeid penalteid ja siis tuleb härra Tarajev ning otsustab ilmselge penaltivea puhul anda hoopis daivimise eest punase. Üliolulises 6 punkti mängus. Reklaamitakse kevadvooru kui mehiste meeste mängu, aga sellest on meie jalgpall tänu kohtunikele ikka väga-väga kaugel.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Ma ei saa sellest käepoliitikast aru. Midagi ju muudeti? Silma on jäänud hiljuti 2 olukorda, mõlemad Tammeka mängudes. Esimeses kui Vassiljev tõstis meetri kauguselt palli vastu Reinkorti kätt ja karistuslöögist värav. Teine täna Paidega mängus, kus võitluses palli pärast lüüakse pall vastu kätt ja kastiäärest karistuslöök. Mõlemal korral polnud käed vastu keha aga samas olukorrale vastavas asendis tasakaalu hoidmiseks. Distants nii väike, et reageerida ei jõua. On siis käsi või ei ole? Ehk keegi teadjam selgitaks veidi seda vahet, millal on, millal ei ole.

E: Esimeses oli käega tahtlik liigutus olnud, mis mul märkamata jäi.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas tomm Vaata postitust
    Enne läks põlve ja siis palli. Rinken pole süüdi, et kaitse pask on. Saab lisakaristuse ka tõenäoliselt.
    See oli kogu seeriale, mida Rinken Viljandi mänge teenindanud on, aga siis pole võimalik enam tänapäeva jalgpallis puhtalt tacklida.

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ausalt Siim Rinken
    Enne läks põlve ja siis palli. Rinken pole süüdi, et kaitse pask on. Saab lisakaristuse ka tõenäoliselt.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ausalt Siim Rinken

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Premium liiga kohtunike tase on ikka väga kehva. Liiga palju ja otsustavaid apsakaid lastakse läbi.
    Eesti rekkameeste tase on ikka väga kehva. Kohutavalt palju otsustavaid apsakaid tehakse.

Leave a comment:

• trk
    replied
    Kui Flora-Tammeka mängu 2:0 väravat järgi vaadata, siis paistab kohtunikutöö esmaklassiline. Kogu selle olukorra ühe koha peal seisnud ja toimuvat huviga jälginud Tammeka tüüp katab suluseisu ära.

Leave a comment:

Working...
X