lugupeetud noored kohtunikud. palun jätke oma kaardid koju ennem mänge. ma saan aru, et te alles eile ostsite omale uue lõhnaõli ja nüüd tahate et kõik seda tunneksid, aga sel tõesti ei ole vajadust. iga viga ei ole väärt kaarti!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustlugupeetud noored kohtunikud. palun jätke oma kaardid koju ennem mänge. ma saan aru, et te alles eile ostsite omale uue lõhnaõli ja nüüd tahate et kõik seda tunneksid, aga sel tõesti ei ole vajadust. iga viga ei ole väärt kaarti!
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustütleme nii, et ma kiidaks Silver Sepp-a ja Neeme Neemlaid-u, ülejäänud Tallinna, Tartu ja Pärnu kohtunikud võiksid lõpetada jalgpalli vilistamise. päikest!
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustütleme nii, et ma kiidaks Silver Sepp-a ja Neeme Neemlaid-u, ülejäänud Tallinna, Tartu ja Pärnu kohtunikud võiksid lõpetada jalgpalli vilistamise. päikest!
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustTäna fikseeris esiliigas üks tore joonekohtunik audi sisseviskest suluseisu!,seega anname vast selle eksimuse andeks.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaups Vaata postitustKas abilised pole mitte Silver Kõiv ja Neeme Neemlaid?!
Referee: Kristo Tohver (EST)
Assistant referees: Vencel Tóth (HUN), Giorgi Kruashvili (GEO)
Fourth official: Sébastien Delferiere (BEL)
Allikas
Kommentaar
-
Ma kogu mängu ei vaadanud, aga Hollandi 2-2 ja 4-2 värava juures ei jätnud neid ära lugemata, kuigi sakslased protestisid kõvasti. Esimese puhul väitsid, et hollandlased lõid väravavahi käest palli minema, teise puhul ütlesid ,et pall ei käinud väravas, aga tegelikult ületas selgelt joone. Kommentaatorid kiitsid igatahes.
Kommentaar
-
Elan oma egoistlikku pahameelt siin välja korraks. Ausalt rohkem seda enam ei tee.
Teises liigas on mängitud 6 mängu ja protokollidesse on 2 korda täiesti müstiliselt väravalööjate nimedega eksitud.
Ehk siis näiteks viimases Viljandi Tuleviku (IIlõuna-lääs) (pole küll meistri- ja esiliiga tema.. aga samad kohtunikud ) mängus märgiti esimese värava lööjaks vale inimene. Mängu tulemust küll ei otsusta selline vigastus.. aga mul on kurb olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustElan oma egoistlikku pahameelt siin välja korraks. Ausalt rohkem seda enam ei tee.
Teises liigas on mängitud 6 mängu ja protokollidesse on 2 korda täiesti müstiliselt väravalööjate nimedega eksitud.
Ehk siis näiteks viimases Viljandi Tuleviku (IIlõuna-lääs) (pole küll meistri- ja esiliiga tema.. aga samad kohtunikud ) mängus märgiti esimese värava lööjaks vale inimene. Mängu tulemust küll ei otsusta selline vigastus.. aga mul on kurb olla.Hala Madrid !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar