Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Olen nõus ostma jäätise inimesele, kes suudab ligi 14 aastase foorumikarjääriga urmari puhul üles leida vähemalt ühe olukorra, kus on üles kerkinud kriitika EJLi, sellega seotud isikute või Flora süsteemi vastu ning urmar ei tule seda olukorda "lahendama". Vapustav järjekindlus!
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustminu arust astus ründaja lihtsalt kaitsja väljasirutatud jala peale ja siis arvas heaks pikali visata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustvaatasin paar korda, minu arust astus ründaja lihtsalt kaitsja väljasirutatud jala peale ja siis arvas heaks pikali visata. Tundub õige otsus.
Leave a comment:
-
vaatasin paar korda, minu arust astus ründaja lihtsalt kaitsja väljasirutatud jala peale ja siis arvas heaks pikali visata. Tundub õige otsus.
Leave a comment:
-
Antud olukorra video: https://sport.err.ee/927523/video-ta...avas-olukorras
Kuidas sai kohtunik üldse näha antud olukorras dive?
Leave a comment:
-
Nii harva kui Joel Lindperega nõus saab olla, aga väga tabavalt ETV poolajastuudios öeldu kohtunike aadressil. Reaalselt siin liigas on iga väike asi kollane kaart ja ebanormaalselt palju antakse kergeid penalteid ja siis tuleb härra Tarajev ning otsustab ilmselge penaltivea puhul anda hoopis daivimise eest punase. Üliolulises 6 punkti mängus. Reklaamitakse kevadvooru kui mehiste meeste mängu, aga sellest on meie jalgpall tänu kohtunikele ikka väga-väga kaugel.
Leave a comment:
-
Ma ei saa sellest käepoliitikast aru. Midagi ju muudeti? Silma on jäänud hiljuti 2 olukorda, mõlemad Tammeka mängudes. Esimeses kui Vassiljev tõstis meetri kauguselt palli vastu Reinkorti kätt ja karistuslöögist värav. Teine täna Paidega mängus, kus võitluses palli pärast lüüakse pall vastu kätt ja kastiäärest karistuslöök. Mõlemal korral polnud käed vastu keha aga samas olukorrale vastavas asendis tasakaalu hoidmiseks. Distants nii väike, et reageerida ei jõua. On siis käsi või ei ole? Ehk keegi teadjam selgitaks veidi seda vahet, millal on, millal ei ole.
E: Esimeses oli käega tahtlik liigutus olnud, mis mul märkamata jäi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustEnne läks põlve ja siis palli. Rinken pole süüdi, et kaitse pask on. Saab lisakaristuse ka tõenäoliselt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAusalt Siim Rinken
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustPremium liiga kohtunike tase on ikka väga kehva. Liiga palju ja otsustavaid apsakaid lastakse läbi.
Leave a comment:
-
Kui Flora-Tammeka mängu 2:0 väravat järgi vaadata, siis paistab kohtunikutöö esmaklassiline. Kogu selle olukorra ühe koha peal seisnud ja toimuvat huviga jälginud Tammeka tüüp katab suluseisu ära.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: