Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei pannud seda Su kommentaari kuu aega tagasi tähele. Mis asi see jama mu jutus on? Loe lause uuesti läbi ja siis ehk taipad, et ma kirjutasin "linnameeskonna OMA noortetööst".
Linnameeskond on mitme mitme klubi ühiskeha ehk selle keha moodustanud klubide noortetöö läheb linnameeskonna nimele.
Jaanus, see on jama mis räägid.
FCF toel oli noortetöö olemas aastast 2000, kuid mingil hetkel sellest vist loobuti vms.
92-93 punt oli eliidis ka olemas, kuid siis on suur auk.
Milles on probleemid, ah ?
Ei pannud seda Su kommentaari kuu aega tagasi tähele. Mis asi see jama mu jutus on? Loe lause uuesti läbi ja siis ehk taipad, et ma kirjutasin "linnameeskonna OMA noortetööst".
Igati loogiline ju, et oma noori pole. Iseseisva klubina on Paidel alles mõned aastad seljataga ning võtab veel päris kaua aega enne kui linnameeskonna oma noortetöö esimesi vilju saab maitsta.
Jaanus, see on jama mis räägid.
FCF toel oli noortetöö olemas aastast 2000, kuid mingil hetkel sellest vist loobuti vms.
92-93 punt oli eliidis ka olemas, kuid siis on suur auk.
Milline see Paide Linnameeskonna struktuur üldsegi on? Mis nime all nende noortevõistkonnad mängivad? Või mis selle klubi identiteet on. Sarnane teema nagu Pärnus, kus LM on koostatud mitme klubi peale või on siin natukene rohkem identiteeti?
Paide LM endine FCF Paide või Järvamaa vms ta oli - olemas oma naiskond, kes pallis Gertrud Alatare käe all rahvaliigas, sõlmitud leping Viktor Metsa jalkakooliga, budu sõnul käiakse ka Koerus ja teistes paikades jalkatunde andmas.... Kõik toimib. Indentiteet on selline et olla oma maakondlastele klubi.... Pärnus jah täna LM homme PallMall ülehomme Paramount
Igati loogiline ju, et oma noori pole. Iseseisva klubina on Paidel alles mõned aastad seljataga ning võtab veel päris kaua aega enne kui linnameeskonna oma noortetöö esimesi vilju saab maitsta.
Milline see Paide Linnameeskonna struktuur üldsegi on? Mis nime all nende noortevõistkonnad mängivad? Või mis selle klubi identiteet on. Sarnane teema nagu Pärnus, kus LM on koostatud mitme klubi peale või on siin natukene rohkem identiteeti?
Leave a comment: