320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Kuno
    replied
    www.jkkalju.ee ja www.jkkalju.ee/festival ning www.facebook.com/jkkalju lehtedelt saab kogu info.

    Leave a comment:


  • 17
    replied
    arvasin küll, et lugesin süvenenult artikli läbi, aga tutkit. igal juhul tänan valgustamast.

    Leave a comment:


  • ballack
    replied
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    sportlikust huvist - kuhu te jagamiskampaania olete plaaninud suunata? kas a la koolid-ülikoolid, tänavatel vms?
    Kuskilt kuulsin, et pidavat Nõmmel inimestele postkasti potsatama.

    EDIT: Kuno jõudis enne enter vajutada.

    Leave a comment:


  • Kuno
    replied
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    sportlikust huvist - kuhu te jagamiskampaania olete plaaninud suunata? kas a la koolid-ülikoolid, tänavatel vms?
    Tsirka 12 000 piletit läheb Eesti Posti otsepostitusega kõikide Nõmmekate postkastidesse. See on Kalju kingitus Nõmme elanikele. Koole ja ülikoole me tasuta pääsmetega üle ei ujuta. Lisaks on meil alati koostöö Club Privé ja CC Plazaga kus samuti pileteid jagame.Koolilapsed kes tulevad osalema saavad tasuta anyway... nendele on seal kavandatud palju huvitavat jalgpallialast tegevust.

    Leave a comment:


  • Kurat
    replied
    Jaani täispikk kontsert. Juba hommikul kell 10 algava festivali piletid jõuavad kõikide Nõmme elanike postkastidesse.
    Artiklist.

    Leave a comment:


  • 17
    replied
    sportlikust huvist - kuhu te jagamiskampaania olete plaaninud suunata? kas a la koolid-ülikoolid, tänavatel vms?

    Leave a comment:


  • Jasper
    replied
    Algselt postitas Kuno Vaata postitust
    Me küsime siiski piletiraha, aga aegajalt kingime neid ka
    http://www.jkkalju.ee/nomme-kalju-ki...-mangupiletit/

    Leave a comment:


  • Kuno
    replied
    Me küsime siiski piletiraha, aga aegajalt kingime neid ka
    professionaalne jalgpalliklubi Eestis, jalgpalli trennid ja laste jalgpall

    Leave a comment:


  • dareth
    replied
    Algselt postitas Stok
    /.../ on minu jaoks lihtsam ja klubile kasulikum igale mängule sõber-kaks kaasa kutsuda kui panka vahetada. /.../
    Enamik jalgpalliklubidest muideks mängul piletit ei küsi.

    Pangavahetus on jah natuke täbaram teema. Mingil momendil pidid sularahaautomaadid pankadeüleseks minema, aga selleni läheb ilmselt jupp aega. Samas kui arvestada aasta peale kokku, kui palju raha lihtsalt ülekandetasudeks maksan, jääksin isegi 0,25% lisatasuga kaardimakselt praegusega võrreldes plussi.

    Leave a comment:


  • Kuno
    replied
    jah ma võtan omaks, väljendasin ennast natukene halvasti... Tahtsin tegelikult öelda, et intriigi ei suudeta rahvani tuua...

    * Intriig oma olemuselt on tõesti olemas, aga seda tuleb igapäevaselt serveerida õige nurga alt, et ka meedia hakkaks mängude eelvaateid tegema, mitte tagantjärgi "jalaga laipa toksima".

    Võtame näiteks praeguse olukorra, 10. september tuleb vist selle aasta üks suurimaid vastasseise (usun, et kõik on nõus) kui Kalju kohtub Floraga ja kaalul on kuldmedalid...

    Mida ma ootaks? Ma ootaks seda, et ka Flora teeks kõvasti tööd antud mängu reklaamimisega ja lisaks oleks PRAEGU ÕIGE HETK MEISTRILIIGA KORRALDAJATEL OMA LIIGALE TÄHELEPANU TÕMMATA JA KA ISE MIDAGI TEHA!!!!

    Flora poolt vaadatuna on asi äärmiselt loogiline, pane ka puid alla ja kasuta Kaljuga koos tehtud ürituse promo kohe enda järgmise kodumängu reklaamiks kus samad klubid uuesti omavahel kohtuvad... Kalju kindlasti promob omaltpoolt ka Flora kodumängu, miks ei võiks Flora samaga vastata? Olgem ausad Kalju ressursid on Floraga võrreldes olematud... Küsimus on ainult tahtmises!

    Siin on meie üritus: http://www.facebook.com/event.php?eid=186536794721026
    Ja põhjalikum info asub siin: www.jkkalju.ee/festival

    Ehk, siis intriigi ja "haibi" tekitamise osas on äärmiselt oluline, et mõlemad pooled turundavad ja liiga korraldaja annaks samal ajal ka oma panuse... Vähemalt teatud oluliste mängude reklaamimisel mis tõstaks Meistriliiga huviorbiiti sooviks näha EJL aktiivsust.

    Kui keegi oma heast tahtest viitsib meie ürituse infot levitada oma ringkonnas oleks me kõik väga tänulikud!

    Respect!

    Leave a comment:


  • Marek_T
    replied
    Algselt postitas Kuno Vaata postitust
    Meie Meistriliigas puudub hetkel intriig ja profesionaalne ning sihikindel turundus. Huvitav kui suur on Meistriliiga eelarve?
    Vaidleks, Kuno. Intriigi on nagu muda (mett sulle mokale): kasvõi Kalju esmakordne päris realistikaline kullanõudlemine. Teises tähenduses intriigi jagub ka kuhjaga, minumeelest EJL muud polegi kui üks suur intriig. Turunduse koha pealt... Ma ei ole päris kindel, kas EJL-s vastal alal tegutsevad inimesed ML kontekstis selle sõna tähendust üldse teavad.

    Aga mida oodata EJL-lt kui isegi äraneetud koondisemängude kõige shefimad promovideod teeb noor soccerneti foorumlane ja isegi SIIS ei suudeta EJL-s tüübiga ühendust võtta, et "jou mees, kjuulid videod, liitu meiega". Janinho oleks, ma usun, nõus faking vabatahtlikuna tegema oma head tööd ka EJL-i poole suunatud väljundina, vähemalt esialgu.

    Mõne päeva pärast on limonaadistaadionil Põhja-Iiri mäng. Koondisemäng. Tähtis mäng. Pealt 1K summa võõrfänne on tulemas. Mitmes kohas Tallinna linnapildis selle mängu kohta infot näha on. Vastus: null.

    Juks, Burdakova, Jorh - millega te tegelete? Jorhi südameasi on vähemalt laste suvelaagrid, mida minugi poiss juba kaks aastat läbinud ja nendega õudsalt rahul. Aga teised osakonnatüübid? Ma saan aru, et kaelakaart kaelas on jube lahe mängude ajal tähtsa näoga ringi joosta, aga sisuline töö, millel ka mingi tulem? Pole ju. Või eksin ma, teen liiga kellelegi? Mitu asja Jalkas väljakäidud plaanidest tehtud/tegemisel on?

    Case closed.

    Leave a comment:


  • BlueSupport
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ei oska seda mujale panna, panen siia teemasse:

    Jalkafänn toetab koduklubi Jalgpallikaardiga

    Tundub tänuväärt kampaania, aga mina saan asjast nii aru, et selle kaardiga on kõik maksed automaatselt 0.25% kallimad ning see raha läheb valitud klubi toetuseks. Minu poolest võiks ikka pank selle raha ise eraldada, tänutäheks selle eest, et ma oma raha nende kätte usaldan. Aga ega kõik ei ole nii koonrid kui mina ja vast mõni saab omale ägeda maksevahendi nüüd.
    0,25% on 500 euro pealt 1,25 eurot ehk see summa on minimaalne. Seal on kirjas ka see et pank paneb ise samapalju juurde.

    Oluline vahe on tegelikult selles et Swedbank ja SEB võtavad iga kuu kaardihooldustasu ca 5 või 10 krooni - LHV puhul seda pole. Olen hea meelega nõus sama raha mis muidu läks nö "kaardi hoolduseks" ehk tegelikult lihtsalt Rootsi pankadele andma oma lemmikklubile läbi Eesti panga. 10 või 15 krooni kuus (ma ei maksa kaardiga kindlasti üle 500 euro kuus) ei tapa mind, hoopis hea meel on et saab lemmikut toetada. Teine asi kah - internetimaksed on LHVs kõik teenustasuta, teistes pankades on nii panga sees kui ka pankade vahelised maksed teenustasuga.

    Ainus küsimus on see et neil pole oma pangaautomaate. Kaardiga makstes see ei takista muidugi üldse aga muidu tähendab seda et tuleb maksta 1 eur teenustasu sularaha välja võttes või jätta oma vana konto Swedis või SEBis alles ja sealtkaudu sularaha välja võtta.

    Positiivsed on jalkakaardi soodustused - 10% odavamalt A koondise mängule ja noortekoondised täitsa tasuta ehk säästab korralikult. Pluss veel -20% Sportlandis ja veel paar asja. Ilusad kujundused kah mõlemal. www.lhv.ee/jalkakaart aadressil on muidugi pikemalt juttu.

    Leave a comment:


  • ROOTSI KUNN
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    http://eestielu.delfi.ee/eesti/harju....d?id=56512816

    ...Lihtsalt publiku ees on palju parem mängida- publik innustab,

    ....Ja kui on veel neid, kellele mängida ....." .

    Ajakirjanikud, toimetajad jne. jne.
    Rohkem selliseid artikleid!
    Sellised mehed nagu too Keila väravavaht on meie jalgpalli sool ja palju edu talle. Nii palju võin lisada ,et varsti saab JK Keila omale uued sallid.

    Leave a comment:


  • Kuno
    replied
    Veel sümpaatsem Leidke võimalus seda kajastada ka!

    Leave a comment:


  • Roman10
    replied
    viljandi tulevik vs haserv publiku arv 310 II liiga

    Leave a comment:

Working...
X