Algselt postitas Amos
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Imselt on probeem selles, et selle foorumi inimestel ei ole olnud võimalik lugeda seda kõikvõimsat "isa raamatut", mis avardaks nende maailmapilti ja avaks kõik tšakrad, mille läbi saab tunnetada TÕDE!
-
Kui inimesele meeldib sitt, siis meeldib talle ka kui talle pähe situtakse. Ehk kui talle meeldib rattas joosta, siis talle see ka meeldib.Algselt postitas Amos Vaata postitustKindlasti on kergem elada. Absoluutselt. Ja ma ei oska vastata miks välja minna. Minu meelest on see loomulik, et inimesele ei meeldi kui talle pähe situtakse ja valetatakse.
Leave a comment:
-
Ma ei kirjutanud tsitaati, vaid seda mis selle all mõeldud oli ning kust võetud.
Või jääd sa ikka ilma ennustamise juurde?
Leave a comment:
-
Jah, kindlasti on Wikipedia usaldusväärsem, kui need allikad, mida sina hiljuti jaganud oled:Algselt postitas Amos Vaata postitustKindlasti on kergem elada. Absoluutselt. Ja ma ei oska vastata miks välja minna. Minu meelest on see loomulik, et inimesele ei meeldi kui talle pähe situtakse ja valetatakse.
Ingmar - "Ilmselgelt" tõele mitte vastav. Juba seal kohas läks sul perse see "omang".
Kust peaksid sina teadma mis asi on ilmselge tõde haha. Wikipedia? Good luck.
1. Video, mille pealkiri on väär (rääkimata sisust).
2. Artikkel, mille alusel me elame tulevikus.
3. Tsitaadid "Piiblist", mis on ilmselgelt välja mõeldud.
Eks ilmselt olen ise rumal, et trolli söödan.
Leave a comment:
-
Kindlasti on kergem elada. Absoluutselt. Ja ma ei oska vastata miks välja minna. Minu meelest on see loomulik, et inimesele ei meeldi kui talle pähe situtakse ja valetatakse.
Ingmar - "Ilmselgelt" tõele mitte vastav. Juba seal kohas läks sul perse see "omang".
Kust peaksid sina teadma mis asi on ilmselge tõde haha. Wikipedia? Good luck.
Leave a comment:
-
Vaadates esinejate nimekirja ja teemasid, siis ei ole seal kahjuks just midagi eriti põnevat. Rohkem nagu "tuntud tõed", mitte vandenõu.
Amose hamstriratta osas ütlen aga nii palju, et mõni kord ongi parem võimalikult vähe teada. Kui sa oma eluga rattas rahul oled, milleks elu keeruliseks teha ja välja minna?
Leave a comment:
-
Äkki peaksid abi otsima.Algselt postitas Amos Vaata postitustKõik käib kõverana üles alla ja moodustab suure hamstriratta milles sina joostes kisad, et kõik kes rattas olla ei taha on mõttetud valetajad."
Siin foorumis on ikka paljud selles hamstrirattas. Kahju
Luul on haiguslik (väär), veendumuslik ja kriitikale allumatu mõtlemishäire.
Haiguslik (väär) - ilmselgelt tõele mittevastav. Näiteks haige räägib, et teda jälitab kosmiline kurjategijate jõuk. Teinekord on tõesust/väärsust raske hinnata, eriti olmeluulude puhul. Kui haige räägib, et tema äraolekul käivad vargad korteris ja varastavad tema asju - see võib isegi nii olla, eriti kui patsient ei lukusta oma toa ust.
Veendumuslik - haige mitte ei avalda arvamust, vaid esitab oma mõtteid kui tõeseid. Haige on veendunud, et kurjategijad teda jälitavad.
Kriitikale allumatu - ratsionaalsed seletused ei kummuta haige veendumust.
Leave a comment:
-
JupAlgselt postitas dareth Vaata postitustKuulge, see 3. aprill on ju reede.
Lihavõtte värk. vaba päev ja puha.
Milline tähendusrikas päev rääkimiseks sellest, Jeesusel oli naine, laps, ja teme vereliin kestab edasi ja otsapidi läheb see Clodovechini vms välja (ma lugesin kunagi mingit Püha Graali raamatut).
issandkuipõnev
-e- tra, sealt ürituselt saaks mingi elu TOP viie välja.
Ilmselt parima. Läbi inimkonna ajaloo. Või vähemalt sellise, nagu meie seda teame. Need, kes on väljaspool hamstriratast. Nendel on teine tabel. Või ikka on? Või on nemad hoopis rattas sees ja meie väljas. Kas ikka on?
Leave a comment:
-
Ühtlasi teen ettepaneku panna kokku Telegrami konverentsi joomismäng. Kui ettekandes öeldakse sõna "vandenõu", siis kõik võtavad lonksu, "chemtrail" puhul kaks jms.
Leave a comment:
-
Kui vastasleeri esindajad Mõnugent ja To. kohal on eks siis ikka tullakse ilusale kevadõhtule lõõpimisdebatile.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust+ 1
Mis kell see üritus algab? Ja kas kestab mitu päeva? Kus afterparty on? Kas sm Raud, sm Amos, senjoor count ka tulevad?
Aga sa rohkem selline korraldaja tüüpi düüd, korralda afterpartyd ja asjad ja küll siis rahvas tuleb! PS: Ma võin su Pippen, Kutser, Furnish olla.
Leave a comment:
-
+ 1Algselt postitas Francesco Vaata postitustOrbik võta mind kaasa! Huvitav kas õlut müüakse seal koha peal? Või võib enda joogi kaasa võtta? Loogiliselt ju võiks...
E: Fakit, teeme terve foorumiga koos ühise istumise. Kahtlejad saavad oma vastused ja poolehoidjad saavad vastuseid ja üldse oleks tore ju.
Mis kell see üritus algab? Ja kas kestab mitu päeva? Kus afterparty on? Kas sm Raud, sm Amos, senjoor count ka tulevad?
Leave a comment:
-
Orbik võta mind kaasa! Huvitav kas õlut müüakse seal koha peal? Või võib enda joogi kaasa võtta? Loogiliselt ju võiks...Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTundub naljakas.
Kui Tallinnas olen, siis miks ka mitte.
Puhas kuld tuleb praktiliselt tagahoovi kätte.
E: Fakit, teeme terve foorumiga koos ühise istumise. Kahtlejad saavad oma vastused ja poolehoidjad saavad vastuseid ja üldse oleks tore ju.
Leave a comment:
-
Jep täpselt nii ma tegingi.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKirjeldad enda kommentaare nö huvitavate kommentaaridena? Sõnastus on vähemalt üks-ühele.
Kuidas sa küll ära arvasid?
Sõnastus on küll tegelikult jõhkralt sarnane kui vaadata selle pilgu läbi.
Aganoh. Eks jälle liigutakse puändist eemale. Täpselt nagu siin teemas tavaks on.
Leave a comment:
-
Kirjeldad enda kommentaare nö huvitavate kommentaaridena? Sõnastus on vähemalt üks-ühele.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: