Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Piirduks siin "Kipsnugade Klänn" ainult "käi v*ttu" fraasidega. Mõned postid tagasi nõudis alla Eesti keskmise peenise suurusega LeeRomeno minu praeguste ja tulevaste laste ja pereliikmete (aju)surma. Ma ei teagi kus kohast see joon tõmmata. Mida on normaalne öelda ja mida mitte. Kas see et ISIS saab oma relvad kuskilt kolmandatelt kurjadelt jõududelt või see et su lapsed peaksid ahju minema, kuna sa ei poolda oravaid ja multikulti ühiskonda. Mis on normaalne? Kes siin loos see vaimuhaige on?
-
Naljakas vaadata selle teema retsepti.
1) Vandenõu mis võib vabalt päris olla.
2) Käi vi**u sa oled loll, too tõendeid.
3) Käi vi**u sa oled loll, too tõendeid.
4) Käi vi**u sa oled loll.
5) Käi vi**u sa oled loll.
6) Vandenõuteoreetik kirjutab ise mingi teksti (normaalsema kui anti-vandenõu mehed) ja annab lingid.
7) Käi vi**u sa oled loll.
8) Käi vi**u sa oled loll.
9) Tra te mölisete meiega (anti-vandenõu) ja käige vittu te olete lollid.
P.S. Vandenõuteooriatest olen ise vägagi huvitatud (pooled ei ole vandenõud), kuid selle lennuki asja kohta. Ma ei tea. Minu meelest on juba üle piiri oma parakatega mindud, kuid kunagi ei tea...
Leave a comment:
-
See lugu, kus count olla esinenud? Mina seda lugu ei kirjutanud, seega minu tshakra on puhas.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Ja pealegi Dannar, EE'i kranaadis tulite ju avalikult välja ühe lenduriga. Kuidas te siis seda kõike ette ei näinud?
Leave a comment:
-

Ja pealegi Dannar, EE'i kranaadis tulite ju avalikult välja ühe lenduriga. Kuidas te siis seda kõike ette ei näinud?
Leave a comment:
-
Ma lähen homme Amsterdami, küsin üle.Algselt postitas ericbana Vaata postitustMilline on arvuline suhe kanepit suitsetavate inimeste ja vandenõuteooriaid uskuvate inimeste vahel?
Leave a comment:
-
teoreetiliselt ma võin ka reptiil ollaAlgselt postitas Redman Vaata postitustlihtsalt teoreetiliselt oleks see võimalik.
Leave a comment:
-
Ära hakka mulle sõnu suhu toppima. Loomulikult ei mürgita keegi kedagi või midagi, lihtsalt teoreetiliselt oleks see võimalik.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEt British Airways lendab üle Rootsi ja laseb saba varjus kemikaale alla? Ja rootsi õhku nuusutavad sensorid seda ei avasta? Ehki teavitasid maailma Tsernobolist?
Või lastakse kemikaale ainult arengumaade kohal alla?
Leave a comment:
-
Ma vaatan youtubest ainult 90ndate eurobiiti, vene diskot ja Limp BizkititAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustterve youtube on täis, nahhui
Dumbuser
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEt British Airways lendab üle Rootsi ja laseb saba varjus kemikaale alla? Ja rootsi õhku nuusutavad sensorid seda ei avasta? Ehki teavitasid maailma Tsernobolist?
Noh, Rootsi sensorid on kinni keeratud, kuna Rootsi valitsus on ju ka reptiilide võimu all. Nahhui, sa üldse ei loe internetti, terve youtube on täis, nahhui, kui sa pime tahad olla, siis ole edasi. Sinusugune situbki end surnuks ja shit.
Võta video.
Leave a comment:
-
Kui kõik diilerid on koguaeg kinni pandud, siis mida sa suitsetad? Hoopis siin on üks vandenõu. Kuidas on võimalik et kõik on koguaeg kinni. Kus kohas see asi on mida te väidate inimesi suitsetavat? Andke mõni hotline number või midagi. Koguaeg kõik suitsetavad ja teevad manti, aga ise te ei ütle kus kohast seda saab! Kõik barõõgad on juba ammu kinni ja kõik ühe taime vennad on Iigori printsessid, aga ikkka mingid ajakirjanikud lahmivad et KÕIK SUITSETAVAD. MIDA NAD SUITSETAVAD?? Ainuke asi mida riik müüa lubab on Spice. Seda ju ometi keegi ei suitseta??? Tra küll, kuidas ainult teie teate kus see suitsetatav kraam on ja keegi teine ei tea? Mingi väga haisev vandenõu!Algselt postitas ericbana Vaata postitustMilline on arvuline suhe kanepit suitsetavate inimeste ja vandenõuteooriaid uskuvate inimeste vahel?
Leave a comment:
-
Et British Airways lendab üle Rootsi ja laseb saba varjus kemikaale alla? Ja rootsi õhku nuusutavad sensorid seda ei avasta? Ehki teavitasid maailma Tsernobolist?Algselt postitas Redman Vaata postitustEi noh, saba on jah loodusseaduste tulemus, aga selle kattevarjus saab ju muudki korraldada.
Leave a comment:
-
Ei noh, saba on jah loodusseaduste tulemus, aga selle kattevarjus saab ju muudki korraldada.Algselt postitas rixxer Vaata postitustOn küll jah, kui ei viitsi isegi füüsikat õppida. #tasutaelekter
Leave a comment:
-
Milline on arvuline suhe kanepit suitsetavate inimeste ja vandenõuteooriaid uskuvate inimeste vahel?
Leave a comment:
-
On küll jah, kui ei viitsi isegi füüsikat õppida. #tasutaelekterAlgselt postitas Redman Vaata postitustSuht geniaalne plaan lennukitelt mingit mürki inimestele pähe lasta. Keegi ju ei oskagi seda kahtlustada ja kes midagi kahtlustab on kohe überloll.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: