Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Või võtame Värniku lihtsalt. Ta on ennast nüüd täiesti persse joonud. Kohus mõistis talle karistuseks alkoravi, kus ta on muide varem vähemalt kordi viis käinud. Seejuures on ta siis ravil olnud enda vanemate või kunagiste sõprade raha eest. Ravi kestab enamjaolt mõne nädala, aga esimesel õhtul välja saades tõmbab Värnik end hooga pikali ja pikaks ajaks.
    Talle on pakutud töökohti, mida ta teha ei taha, kuna "ta on ikkagi maailmameister". On mingi aeg pakutud ka EOK poolt toetust, mille ta on samas alati maha joonud. Samamoodi on maha joodud kõik karjääri jooksul võidetud asjad. Lisaks otsustas ta mingi hetk proovida pokkerimaailma, kus ta ka kõik maha mängis. Hetkel on tal üks Kuldnoka tänaval asuv korter, mis kuulub ka tema emale, mis on siiani takistanud seda ka maha joomast.
    Muidugi on ka tema saatus mitmekihiline ja puha, aga selliselt elu põletades peab ikkagi inimene esmalt ise peeglisse vaatama, mitte pugema mingisuguse "ma olen ju haige"-vabanduse taha.
    Igal inimesel on elus kuradi raske olnud, kus kiputakse alkoholi tarvitama ja igasugu lolluseid tegema. Mingi hetk tõustakse püsti, punastatakse natuke ja elatakse edasi. Mõned seda ei tee ja see on ikkagi nende inimeste enda iseloomu küsimus.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    "Joodik pole haige, vaid debiilik."
    Sellise väitega võid perse ka minna.

Paljude joodikute probleemid on palju sügavamad kui pealt paistab + see jutt, et pole Eestis nüüd see elu nii hull ka...
    Et normaalne palk ja elukoht teeb inimese elust normaalse elu? Haha, lubage naerda.

Ja oma rahvusvaheliste suhete õppimisega käi seenele juba. Kaua sa kaagutad seda debiilset juttu. Nagu see lolli inimest muudaks. See umbes samasugune soga, et mine mingile investeerimist õpetavale seminarile ning saad rikkaks. Jokes jokes.

P.S. James, sa kasutad üsna tihti seda väljendit "x asi pole must-valge".
    Sa vist ei saa aru mida see tähendab, sest 95% su juttu demonstreerib su mustvalget maailmavaadet.
    Kuule, poiss, ära nüüd nii palju ka hüppa, eks. Kui sul viisakale vestlusele midagi lisada pole, siis ära parem kirjuta.

P.S. Ja haigusena tituleerimine annab ühele korralikule alkohoolikule alati võimaluse ennast haletseda ja põhjendada kõike "et ma olen ju haige". Seda siis, kui ta valetab inimestele, et tal on vaja suitsuraha, et siis mingit kuradi odekat osta jne.
    Ma ei tea, kui lähedalt sa reaalselt ühe inimese enesehävitust oled näinud, aga mina muide olen. Ja seal on haigus mujal. Kui inimene ei saa aru, et mida ta endale alkoholiga teeb ja kaineks saades hakkab ennast haletsema, siis on ta ikka ise rumal. Ja kui ta ravile saadetakse, aga ta ennast esimesel õhtul totaalribadeks tõmbab ja kõik asjad ära kaotab, siis on ta ka loll. Ja kui ta ei suuda nelja aasta jooksul ennast kordagi ise käsile võtta, vaid joob endalt hambad suust ja kõik muud asjad ära, siis on ta ise loll. Või loll polegi õige sõna, sest inimestel on erinev tahtejõud, aga kui inimesel puudub isegi selline tahtejõud, et end 25-aastase noore naisena natukenegi järje peale saada, siis, noh, on ta ikka ise loll. Selliseid inimesi ei saa ega tohi haletseda.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    "Joodik pole haige, vaid debiilik."
    Sellise väitega võid perse ka minna.

Paljude joodikute probleemid on palju sügavamad kui pealt paistab + see jutt, et pole Eestis nüüd see elu nii hull ka...
    Et normaalne palk ja elukoht teeb inimese elust normaalse elu? Haha, lubage naerda.

Ja oma rahvusvaheliste suhete õppimisega käi seenele juba. Kaua sa kaagutad seda debiilset juttu. Nagu see lolli inimest muudaks. See umbes samasugune soga, et mine mingile investeerimist õpetavale seminarile ning saad rikkaks. Jokes jokes.

P.S. James, sa kasutad üsna tihti seda väljendit "x asi pole must-valge".
    Sa vist ei saa aru mida see tähendab, sest 95% su juttu demonstreerib su mustvalget maailmavaadet.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Ei tea, mul on ka viimastel aastatel silma jäänud Remsude ja Beekmannite kurtmised ja arvutused, et ikka ollakse joomiselt Euroopa tipus jne.
    Aga isegi kui on natuke vähenenud, on võimatu öelda, kas sel seost tolle näkkupanemisega on. Tihti on jäänud mulje, et seoses kellaajaliste piirangutega ostetakse pigem igaks juhuks suurem kogus juba varem kokku, mis omakorda muidugi joomata ei jää.
    Täpset alkoholitarbimist vist polegi võimalik kokku lüüa sest kuigi vahel väidetakse vastupidist, pole kahtlemata turistide poolt joodud ja ostetud kogust võimalik täielikult välja selgitada, rääkimata viimasel ajal üha populaarsemast kodus pruulitud, kääritatud või läbi torude aetud märjukestest.
    No tipus ollakse endiselt, aga maht on vähenenud. Samamoodi on vähenenud kuritegevus ja traagilised liiklusõnnetused, kuid seal võib olla põhjuseks ka see, et noored djüüdid panevad Soomes küprokki ja ei käruta bemmiga ringi.
    Ja vahepealne langus ja nüüdne kerge tõus võib tähendada ka maksujõu kasvamist. Seega peaks ikkagi aktsiise võikalt tõstma.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Ei tea, mul on ka viimastel aastatel silma jäänud Remsude ja Beekmannite kurtmised ja arvutused, et ikka ollakse joomiselt Euroopa tipus jne.
    Aga isegi kui on natuke vähenenud, on võimatu öelda, kas sel seost tolle näkkupanemisega on. Tihti on jäänud mulje, et seoses kellaajaliste piirangutega ostetakse pigem igaks juhuks suurem kogus juba varem kokku, mis omakorda muidugi joomata ei jää.
    Täpset alkoholitarbimist vist polegi võimalik kokku lüüa sest kuigi vahel väidetakse vastupidist, pole kahtlemata turistide poolt joodud ja ostetud kogust võimalik täielikult välja selgitada, rääkimata viimasel ajal üha populaarsemast kodus pruulitud, kääritatud või läbi torude aetud märjukestest.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Ka hinnatõusud ei mõjutaks midagi - Põhjamaades on hinnad jõhkrad aga tina pannakse rohkem kui kusagil mujal, v.a. Venemaa.
    Jah, aga kui juuakse sama palju, siis saab kallimate hindade korral ka riik rohkem aktsiisi. Seega peaks üsna win olema.
    Ja minu mälu järgi on viimase kümnekonna aasta jooksul üldarvudes alkoholitarbimine siiski vähenenud. Et ses suhtes on näkkunu**imine natuke aidanud vist ka.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Alkoholi müügipoliitika on natuke vist liiga liberaalne. Ehk põhjamaalased joovad üldse karmilt, aga vähemalt saab põhjamaades selle eest ka riigile korraliku kopika. Meil on alkohol piisavalt odav, et kõik saaksid rahus libistada. Pluss alkoholi saab igalt poolt kätte.
    Mina isiklikult eelistaksid kindlaid alkoholipoode, mis poleks kaubanduskeskustes ja tunduvalt kõrgemat aktsiisi elik kallimat alkoholi. Ehk kui tahad juua, siis maksad ka. Sellel on muidugi omad negatiivsed küljed, sest kui vastab tõele väide, et 90% alkoholitootjate kasumist tuleb sõltlastest, kes on samas üsna hinnatundlikud, siis võiks hakata levima salaalkohol.
    10 aastat tagasi müüdi alkoholi poodides ööpäevaringselt, veel mõned aastad varem müüdi lahjemat alkot igas kioskis ööpäevaringselt ja 20 aastat tagasi müüdi putkades ka viina. Joodi ikka umbes sama palju kui praegu. Niisiis võid ju piiranguid panna ja näkku n...da aga tolku sest pole midagi.
    Sama asi ka spetsiaalsete alkopoodidega - lihtsalt jooksutataks inimesi ja pandaks neile näkku, muud midagi.
    Ka hinnatõusud ei mõjutaks midagi - Põhjamaades on hinnad jõhkrad aga tina pannakse rohkem kui kusagil mujal, v.a. Venemaa.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Toon taaskord välja enda idee kehtestada Tartust, Pärnust, Tallinnast 30 kildist kaugemal tasuta alkoholi vöönd. Seal oleks alkohol tasuta, kuna siis saaksid inimesed enda sotsiaaltoetused asja jaoks panna ja nad ei jooks seda maha. Nõrgemad saaksid end ausalt ja kiirelt surnuks juua, kuna poleks vaja vahepeal tööl/vargil käia. Haldusreform oleks seejärel käkitegu.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Alkoholi müügipoliitika on natuke vist liiga liberaalne. Ehk põhjamaalased joovad üldse karmilt, aga vähemalt saab põhjamaades selle eest ka riigile korraliku kopika. Meil on alkohol piisavalt odav, et kõik saaksid rahus libistada. Pluss alkoholi saab igalt poolt kätte.
    Mina isiklikult eelistaksid kindlaid alkoholipoode, mis poleks kaubanduskeskustes ja tunduvalt kõrgemat aktsiisi elik kallimat alkoholi. Ehk kui tahad juua, siis maksad ka. Sellel on muidugi omad negatiivsed küljed, sest kui vastab tõele väide, et 90% alkoholitootjate kasumist tuleb sõltlastest, kes on samas üsna hinnatundlikud, siis võiks hakata levima salaalkohol.

Samas minusugune pseudojoodik ei viitsiks ilmselt seda pudelit veini kuhugi eraldi alkopoodi ostma minna, rahast hakkaks ka kahju ja salaalkoholi ei viitsiks mitte mingil juhul kusagilt otsima minna. Seega minusuguste alkotarbimine väheneks minu ideaalvariandis, aga kuna mul pole mingeid uurimusi praegu visata, siis ma ei oska öelda, et mida see maksulaekumistele tähendaks, mida see salaturule tähendaks, aga vähemalt alkovastased liikumised ja TAI on pigem selliste punktide poolt olnud.

Aga kui selline idee välja käiakse, siis tuleb kohe Alekokk "Kohe joovad kõik salaviina" Noop ja mingid hipsterid, kes hakkavad nutma, et nad ei saa nüüd toidupoest söögi kõrvale pudelit veini osta. Nagu, noh, nahhui, käi kord kuus seal alkopoes ja osta endale kuus tükki ette näiteks.

P.S. Ja mõistagi on Eestis igasugune turupiirang pahapaha.
    pffff
    Õll kõigile (üle 18 aastastele) vabalt kättesaadavaks ja odavamaks.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Mõnu, va pseudojoodik, saa nüüd aheljoodikutest aru. Niigi kallis on erinevat kärakat juba osta, kui seda koguaeg vaja on. Ja kui enne kümmet on järsku juurde vaja, on väga oluline strateegiline poodide asetus, et kindlasti lähedalolevasse punkti jõuaksid. Mäletan veel kui hea odav oli krooni ajal. Tegelt väga ei mäleta ka.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Ma vist tean, miks need EKRE noored muslimite peale nii vihased on. Nad arvavad, et nemad on need neitsid, keda enesetaputerroristidele lubatakse.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Energiajookidele ja magusale võiks ka suuremad maksud peale panna. Idee poolest. Minu arvamus on vähemalt selline.
    Nõus.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Energiajookidele ja magusale võiks ka suuremad maksud peale panna. Idee poolest. Minu arvamus on vähemalt selline.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Samas minusugune pseudojoodik ei viitsiks ilmselt seda pudelit veini kuhugi eraldi alkopoodi ostma minna, rahast hakkaks ka kahju ja salaalkoholi ei viitsiks mitte mingil juhul kusagilt otsima minna. Seega minusuguste alkotarbimine väheneks minu ideaalvariandis, aga kuna mul pole mingeid uurimusi praegu visata, siis ma ei oska öelda, et mida see maksulaekumistele tähendaks, mida see salaturule tähendaks, aga vähemalt alkovastased liikumised ja TAI on pigem selliste punktide poolt olnud.

Aga kui selline idee välja käiakse, siis tuleb kohe Alekokk "Kohe joovad kõik salaviina" Noop ja mingid hipsterid, kes hakkavad nutma, et nad ei saa nüüd toidupoest söögi kõrvale pudelit veini osta. Nagu, noh, nahhui, käi kord kuus seal alkopoes ja osta endale kuus tükki ette näiteks.

P.S. Ja mõistagi on Eestis igasugune turupiirang pahapaha.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Loomulikult ajavad alkohoolikud närvi. Millest see tuleb, et nii kerge soodumus on saada alkohoolikuks või narkariks? Eesti nüüd nii sitt elu ka pole ju.

Leave a comment:

Working...
X