Siinsed vandenõu tegelased meenutavad King of the Hillist seda tüüpi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Mõnu küsimusele.Algselt postitas Amos Vaata postitustOle vait selle selekteerimisjutuga. Te ise selekteerite nii mis mühiseb nii, et las ma ka kopeerin kui tohib.
Ja üleüldse mida sa sogad? Millele ma vastan?
Leave a comment:
-
Sa geene sööd?Algselt postitas raudidas Vaata postitustBring some more GMO and Monsanto
Leave a comment:
-
homeless nigerboy american dream came true(homme sinisest seadusest ka Pealtnägijas(tahavad vist näidata et nad polegi anti-kesk enam). Bring some more GMO and Monsanto (eks Mõjuagent007, Tofoa, Beckham)
rohkem selliseid inimesi on vaja
mitte selliseid ---> https://www.youtube.com/watch?v=3Vfjz8uOh0g
btw Obama saadab ka vist juudiriigi perse varsti (FU Israel)
Leave a comment:
-
Loetud. Igati hea lugemine. Loe ka Huxley "Brave new world" ära.Algselt postitas Amos Vaata postitustNüüd on isegi arusaadav miks kõik oma silmi kinni hoiavad siin teemas. 1984 on raamat mida soovitaks lugeda igal anti-vandenõu mehel.
Leave a comment:
-
"Anyone with three live brain cells."Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust“…if all records told the same tale — then the lie passed into history and became truth.” (1984, George Orwell)
Lihtsalt lugemiseks
Nüüd on isegi arusaadav miks kõik oma silmi kinni hoiavad siin teemas. 1984 on raamat mida soovitaks lugeda igal anti-vandenõu mehel.
Leave a comment:
-
Said siis kohvi ja küpsist valimiskomisjonis?Algselt postitas count Vaata postitust
Leave a comment:
-
“…if all records told the same tale — then the lie passed into history and became truth.” (1984, George Orwell)
Lihtsalt lugemiseks
Leave a comment:
-
Ei ole hullu, küll amosel umbes aasta-kahe pärast see periood üle läheb.
Leave a comment:
-
Ole vait selle selekteerimisjutuga. Te ise selekteerite nii mis mühiseb nii, et las ma ka kopeerin kui tohib.
Ja üleüldse mida sa sogad? Millele ma vastan?
Leave a comment:
-
Mina sooviksin, et Amos vastaks täiesti ausalt kasutades tal olevaid tõendeid ning kujutades ette hetkeolukorda. Ja ära selekteeri küsimusi millele sa vastad.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui sulle ütleb muslim, et ta tapab su ära, et saada pärast surma mitukend neitsit paugutada, siis mis tõendeid sa talle esitad?
Leave a comment:
-
Tuli marylin kerro ennustus meelde. Kas inimesed jäid uskuma, et irl pole mingi õige erakondki?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: