Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mg
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Kust neid kaarte näeb/saab millel on kosmosest tehtud pildil hiiumaa nafta nähtav?
    vandenõuteoreetikud saunas rääkisid, et neid tuleb Olev Raju käest küsida

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Sinu koolitaja/psühholoog on tavakooli tarkustest ajupestud. Või kui ei ole, küsi enda kohta diagnoosi, miks sa ühes teemas inimese perse saadad, aga teises "aitäh, härra, see on nii hea postitus" kirjutad.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Kamoon, Amos ju ütles, et tal on kõik okei.
    Kas sa teed nalja?
    Sina olid see kes kirjutas rõõmsaks tegevate teemasse, et foorum ja soccernet.
    Miks "nii palju(lol)" energiat? Sest parem kui facebookis ja twitteris passida.

Ja raudidas - ära kuluta Mõnuagendiga vaidlemisele oma energiat. Rääkisin eile ühe tuttava koolitaja/psühholoogiga ja ta mainis ka mulle, et ajakirjanikud on ühed kõige rohkem raamis olevad inimesed üldse. Mõttetu. Arutleda hea, aga kuulata mingit lolli ila kuidas "sa oled loll Kremli troll kuna julged üldisele arvamusele vastu vaielda" on lihtsalt igavaks juba muutunud. Meie oleme lollid skisod, aga tema kulutab energiat lollidega vaidlemisele ning täidab üllat foorumimendi rolli.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Russia Today aus meediakanal?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma siinkohal ei õigusta politseivägivalda, aga pealkiri, et ta lasti maha telkimise eest, on küll ikka väga korrektne lause.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    Mis "vihje" see video olema peaks?!
    No kui sinna saadetakse video sellest kuidas JB oma fännidele pähe sülitab või laseb end munadega loopida siis kirjutavad sellest kõik väljaanded. Blinn saad aru küll ju

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Oi kuidas neid tõpraid on koolis kiusatud. Raske värk see koolikiusamine. Tempel mällu igaveseks.

Siinsetele foorumlastele ka infot, ennem kui on liiga hilja

Anonüümselt saad abi küsida endale:
    tasuta telefonil 116111
    Siis kui numbrist kasu ei ole tuleb seista enda eest õigel ajal, et tulevikus ei peaks pasane südametunnistus olema

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    Seda videot, lisaks sarnaseid olen ma saatnud "saada vihje" osakonnale päris mitu korda delfis kui ka postimehes. Kuid tagasiside on nende poolt olematu ning ka pole kuskil delfipm.ee lehel neid näinud ka. Ei tea jah miks - "American dream" my ass. Ka eesti meedia käitub samamoodi nagu seda teeb vene meedia. sa tead seda ise ka kuid ei taha endale seda tunnistada.
    Saada sputnikusse. Aus meedia 4ever.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Seda videot, lisaks sarnaseid olen ma saatnud "saada vihje" osakonnale päris mitu korda delfis kui ka postimehes.
    Mis "vihje" see video olema peaks?!

Leave a comment:

• count
    replied
    Oi kuidas neid tõpraid on koolis kiusatud. Raske värk see koolikiusamine. Tempel mällu igaveseks.

Siinsetele foorumlastele ka infot, ennem kui on liiga hilja

Anonüümselt saad abi küsida endale:
    tasuta telefonil 116111

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Palju sul endal meediaga kogemusi on?
    Mina näiteks andsin kunagi Vene raadiojaamale inteka. Kui kritiseerisin Eesti valitsuse mingit sammu, siis noogutati pead, aga kui ütlesin midagi Putini kohta, siis pandi diktofon kinni ja öeldi, et nii ei tohi.
    Seda videot, lisaks sarnaseid olen ma saatnud "saada vihje" osakonnale päris mitu korda delfis kui ka postimehes. Kuid tagasiside on nende poolt olematu ning ka pole kuskil delfipm.ee lehel neid näinud ka. Ei tea jah miks - "American dream" my ass. Ka eesti meedia käitub samamoodi nagu seda teeb vene meedia. sa tead seda ise ka kuid ei taha endale seda tunnistada.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Palju sul endal meediaga kogemusi on?
    Mina näiteks andsin kunagi Vene raadiojaamale inteka. Kui kritiseerisin Eesti valitsuse mingit sammu, siis noogutati pead, aga kui ütlesin midagi Putini kohta, siis pandi diktofon kinni ja öeldi, et nii ei tohi.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Just. Nii lihtne see ongi.

Mul on kahju sinust

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Moonutatud peavoolumeediat teile http://time.com/inside-isis-a-time-special-report/

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Selge on see, et sina arvad seda mida arvab delfi.ee ning ei usu seda mida see sulle ei kirjuta. Kuid KJU arvaks et sind tuleks sigadele sööta.
    Just. Nii lihtne see ongi.

Leave a comment:

Working...
X