Algselt postitas Amos
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Erakordsed väited nõuavad erakordseid tõendeid. (Ja mitte internetikloaagist üleskaevatud paska)
-
Meie ei ole tõendeid toonud? Haha, aga mida te olete meile toonud? Rämeda sõimu kaela ja mitte essugi muud.
Vähemalt meie argumendid ei ole "te olete skisodest Kremli trollid"...
Leave a comment:
-
Pane pellari uks kinni siis, ühtegi tõendit ei saa tõsiselt võtta kui ei näe seda oma silmaga. Sina usud münagenti, mina usun Amost kuid äkki on leiad tõe hoopis elu24.ee kommentaariumist.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKuulge, skisod, te pole ju ühtegi tõendit mitte millegi kohta seni pakkunud. Ainult jaurate ja jaurate. Räme demagoogitsemine läbi kõigi postituste. Võtke end nüüd kokku ja valgustage rumalaid. Hetkel on ainult üks suur mull ja paha hais.
Leave a comment:
-
Kuulge, skisod, te pole ju ühtegi tõendit mitte millegi kohta seni pakkunud. Ainult jaurate ja jaurate. Räme demagoogitsemine läbi kõigi postituste. Võtke end nüüd kokku ja valgustage rumalaid. Hetkel on ainult üks suur mull ja paha hais.
Leave a comment:
-
Samamoodi pole ka mina ühegi riigi agressiooni toetanud nagu sa eile hommikul mainisid. Pole ühegi riigi asi toppida oma nina teiste riikide siseasjadesse.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa pole kunagi Reformierakonda valinud ega toetanud, et ära jaura tühja.
Leave a comment:
-
plussmiljonAlgselt postitas raudidas Vaata postitustSinu töökoht vastasel juhul võib kaduda ning pead ka telegramis lõpetama.
Leave a comment:
-
Ma pole kunagi Reformierakonda valinud ega toetanud, et ära jaura tühja.Algselt postitas raudidas Vaata postitustKuulutad ikka ju, aga mitte lenin vaid reformierakond nagu delfi sulle seda ette toodab. Sinu töökoht vastasel juhul võib kaduda ning pead ka telegramis lõpetama.
Leave a comment:
-
Kuulutad ikka ju, aga mitte lenin vaid reformierakond nagu delfi sulle seda ette toodab. Sinu töökoht vastasel juhul võib kaduda ning pead ka telegramis lõpetama.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ei tea. Mina ei kuuluta enam, et Lenin on oossom, nagu lapsepõlves räägiti.
Leave a comment:
-
Ma ei tea. Mina ei kuuluta enam, et Lenin on oossom, nagu lapsepõlves räägiti.Algselt postitas Amos Vaata postitustMa arvan, et nad ei viitsi vaielda inimestega kes pigistavad tõendite ees silmad kinni ja on oma sünnist saati kaasa antud põhimõtetesse naelutatud.
Leave a comment:
-
Ma arvan, et nad ei viitsi vaielda inimestega kes pigistavad tõendite ees silmad kinni ja on oma sünnist saati kaasa antud põhimõtetesse naelutatud.
Leave a comment:
-
Ärge laske heal teemal ära kaduda. Kus kõik vandenõuteoreetikud nüüd on?
Leave a comment:
-
-
seda et, tegelt on ju venemaal igasugu separatiste, kes otseselt putäänile ei allu.
ja see mees on ilmselt sama kuulus oposisionäär kui meelis kaldalu või anna- maria
Leave a comment:
-
Oleks siis Alla Pugatšova või keegi kuulsus.Algselt postitas Rein Vaata postitustõhtuleht pole siiani ridagi ülesse saanud. Ilusat nädalavahetust, Martin
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: