Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Dannari lemmikpatsiendi seinalt (praeguseks küll kustutatud):

Mart Ummelas
    7 tundi ·
    Võiks ju mõni KaPo agent tunnistada, millal selle bakteri Edgarile jalale tõmbas. Tüüpiline juhtum, kuidas diktatuur oma vastaseid kõrvaldab. Või arvate teisiti?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    Maeiteamaeiöelnudmidagi, aga video
    http://yournewswire.com/the-united-n...ails-are-real/
    https://www.youtube.com/watch?v=zOXt0BTOTN0 Ohnoz, ta on ka juba hiljem ajupestud.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Maeiteamaeiöelnudmidagi, aga video

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Dannari lemmikpatsiendi seinalt (praeguseks küll kustutatud):

Mart Ummelas
    7 tundi ·
    Võiks ju mõni KaPo agent tunnistada, millal selle bakteri Edgarile jalale tõmbas. Tüüpiline juhtum, kuidas diktatuur oma vastaseid kõrvaldab. Või arvate teisiti?

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    "Kui see ravi oleks nii lihtne, siis oleks KEEGI juba ammu sellest äri teinud."

Mis (rahalist) kasu on tervest inimesest farmaatsiatööstusele?
    Vaata, kui palju on vähihaigeid, kellele ei ole seni saanud mingit ravimit müüa.

In 2014, there will be an estimated 1,665,540 new cancer cases diagnosed and 585,720 cancer deaths in the US.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    "Kui see ravi oleks nii lihtne, siis oleks KEEGI juba ammu sellest äri teinud."

Mis (rahalist) kasu on tervest inimesest farmaatsiatööstusele?

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Mis on cannabis oil? Hemp oil? Hash oil?

Kui see ravi oleks nii lihtne, siis oleks KEEGI juba ammu sellest äri teinud. Olen kohanud ka inimesi, kes väidavad, et ravisid oma vähi terveks tatart süües. Ma ei väida, et kellegi juhul see ei tööta, aga kõikehõlmavaid järeldusi teha... Siis võin ma ka näiteks tuua paar [sõbra] lähisugulast, kes [ilmselt geneetilise soodumuse tõttu] kanepi suitsetamise tagajärjel skisofreeniadiagnoosi said. Loomulikult ei ole see jällegi reegel, aga evangeliste, kes räägivad juttu, et kanep kasvatab ajurakke juurde, ei võta ma pehmelt öeldes tõsiselt.
    Kas sa oled lollakas või sa üritad vaimukas olla? Esimesel juhul ma olen su poolt. Teisel puhul, ei.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    sul on google selle jaoks.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kuidas meid lihtsameelseid kontrollitakse!

Leave a comment:

• dareth
    replied

Leave a comment:

• raudidas
    replied

Kui see ravi oleks nii lihtne, siis oleks KEEGI juba ammu sellest äri teinud. Olen kohanud ka inimesi, kes väidavad, et ravisid oma vähi terveks tatart süües. Ma ei väida, et kellegi juhul see ei tööta, aga kõikehõlmavaid järeldusi teha... Siis võin ma ka näiteks tuua paar [sõbra] lähisugulast, kes [ilmselt geneetilise soodumuse tõttu] kanepi suitsetamise tagajärjel skisofreeniadiagnoosi said. Loomulikult ei ole see jällegi reegel, aga evangeliste, kes räägivad juttu, et kanep kasvatab ajurakke juurde, ei võta ma pehmelt öeldes tõsiselt.
    Mina ei tea jälle mitte ühtegi skiso juhtumit oma suhtlusringkonnas kuid ma tean, et on inimesi kes peeretavad halvad mõtted kehast välja. http://www.simpson-oil.com/ (lol @ U KEEGI juba ammu sellest äri teinud) ning kindlasti ravivad sind need igasugused muud medikamendid ka.

tuumasõja teemasse ka artikkel. http://wakeup-world.com/2015/01/21/s...ear-war-ahead/

Leave a comment:

• dareth
    replied

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Viimasel ajal figureerib absull igalpool see mees. Sest tema ju teab mustvalgelt mis on õige ja kuidas asjad käivad.
    Mind ka häirib, et Ahto igal võimalikul juhul sõna võtab - mis on küll pigem intervjuusoovijate, mitte tema süü - aga äkki esitad ka oma seisukoha, mida täpselt ta antud juhul valesti ütles?

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Välisilm, Vabariigi kodanikud jms. ETV pealt pakutav kraam on ammu kõike muud kui objektiivne.
    paku midagi mis oleks objektiivsem?

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    http://organichealth.co/watch-incred...-cancer-cells/

Leave a comment:

Working...
X