Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Sobiv artikkel ka, saate tema juurde kolida ja asja ajama hakata: http://ekspress.delfi.ee/news/paevau...0916679&page=3 (kõik mugavused kindlustatud!)
-
juudid! Apua!Algselt postitas amos Vaata postitustsiin ei pane see kedagi teisiti mõtlema. Kahjuks.
"how can i paint this picture when the color blind is hanging with you?"
- kendrick lamar
Parim nali oli mingi mugava elu jutt, et seda pole. Samal ajal tüübid lämisevad foorumites, et küll on nõme kõik ja ei pea rindel või tööl rügama ning endal elekter ja soe vesi ning küte olemas
Tõesti, vaesekesed, kuidas teie elu küll veel paremaks teha?
Käbe Aafrikasse elama mingisse hütti!
Leave a comment:
-
Siin ei pane see kedagi teisiti mõtlema. Kahjuks.Algselt postitas count Vaata postitust
"How can I paint this picture when the color blind is hanging with you?"
- Kendrick Lamar
Leave a comment:
-
Siin teemas ma üldsusega kohe kindlasti nõus ei ole.Algselt postitas Ingmar Vaata postitustAmos, kas sa mõnes teemas üldsusega samal arvamusel ka oled või on kogu elu üks suur vandenõuteooria?
Ja elu ongi üks suur vandenõuteooria. Tunnen kaasa nendele kes arvavad, et see ongi päris elu - ela, teeni, söö, situ, maksa ja sure. Ja ära küsi "mis siis veel on?". Vahet ei ole kui nii kui nii ei kuulata ega usuta.
Vaadake see läbi keda tõde Hitleri kohta tegelikult huvitab (faktide ja tõenditega, mitte ei pakuta teooriad ega bullshit juttu): thegreateststorynevertold.tv
Kas ei ole natuke imelik, et meile räägitakse juba sünnist saati kuidas üks mees oli hullem kui pedofiilid, mõrvarid ja vägistajad kokku, kuid ometigi inimesed armastasid teda sellel ajal? Muidugi mängus oli propagandat ja sitaks, kuid see mees hoolis oma rahvast rohkem kui ükski tänane riigipea omadest suudaks kunagi hoolida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustAmos, kas sa mõnes teemas üldsusega samal arvamusel ka oled või on kogu elu üks suur vandenõuteooria?
Leave a comment:
-
Amos, kas sa mõnes teemas üldsusega samal arvamusel ka oled või on kogu elu üks suur vandenõuteooria?
Leave a comment:
-
Sa vist tõesti ei mõista mis asi GMO on..inimesed on tuhandeid ja tuhandeid aastaid GMO'ga tegelenud. Poest õuna oled ostnud?
Algselt postitas Amos Vaata postitustNo mis siin enam vaielda rääkida on? Vaata mu alapealkirja. See käib ju täpselt sinu kohta.
See on sama kui me vaidleks kas suitsetamine on tervisele kahjulik ja sa ütled, et see on ju mõnus tegevus. Jah - see võibki olla (ja ongi), kuid that's not the point, is it?Algselt postitas zelee Vaata postitustPalun tee endale GMO ja selle mõiste sisu selgeks. Sulle ka küsimus. Sa geene sööd?
Leave a comment:
-
Kuulge, mis sellest vandenõuteooriast sai kus väideti, et Merkel on Hitleri tütar?
Leave a comment:
-
Head näited!Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMis Aadusse puutub, siis minu arvates alustas ta suht mõistlikult, hiljem sai hakkama aga ühe lolluse ja sigadusega teise järel ja seepärast ta nii ka lõpetas. Näiteks kahel rindel sõdimine, jänkidele sõja kuulutamine jne.
Leave a comment:
-
Ma loodan, et see nii jääbki.Algselt postitas Amos Vaata postitust*grabs pop-corn*
Leave a comment:
-
Aga kas diktatuuri tingimustes on manipuleerida raskem? Pigem vist ei.Igati olen nõus ka sellega, et demokraatia on üks sitemaid valitsemisvorme üldse, sest ajupestud inimesi on umbes 90% rahvastikust ning neid manipuleerida on niiiiiiiii lihtne.
Mis Aadusse puutub, siis minu arvates alustas ta suht mõistlikult, hiljem sai hakkama aga ühe lolluse ja sigadusega teise järel ja seepärast ta nii ka lõpetas. Näiteks kahel rindel sõdimine, jänkidele sõja kuulutamine jne.
Leave a comment:
-
Palun tee endale GMO ja selle mõiste sisu selgeks. Sulle ka küsimus. Sa geene sööd?Algselt postitas Amos Vaata postitustSee on sama kui me vaidleks kas suitsetamine on tervisele kahjulik ja sa ütled, et see on ju mõnus tegevus. Jah - see võibki olla (ja ongi), kuid that's not the point, is it?
Leave a comment:
-
Kuna valimiste teemas on hetkel aktuaalne natsipoliitika siis võiks ju siin ka sellest arutada. Muidu ketrame sama juttu mis koguaeg.
Nii.
Mina olen näiteks sellel arvamusel, et Hitleri Saksamaa oli the biggest fight against the system mis kunagi olnud on. Juute tapeti muidugi, kuid need numbrid mis meile esitatakse on naeruväärsed + sõjatööstusel ei olnud tegelikult nii suur osa riigi majanduse kasvus nagu seni arvatakse. Vaadake Saksamaa sõjatööstuse rahastamist enne II. maailmasõda ja näeme, et tõus hakkas pihta alles 2-3 aastat enne sõda.
Igati olen nõus ka sellega, et demokraatia on üks sitemaid valitsemisvorme üldse, sest ajupestud inimesi on umbes 90% rahvastikust ning neid manipuleerida on niiiiiiiii lihtne.
*grabs pop-corn*
Leave a comment:
-
No mis siin enam vaielda rääkida on? Vaata mu alapealkirja. See käib ju täpselt sinu kohta.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustGMO asjad on täiega lahedad ja GMO toit on maitsev.
See on sama kui me vaidleks kas suitsetamine on tervisele kahjulik ja sa ütled, et see on ju mõnus tegevus. Jah - see võibki olla (ja ongi), kuid that's not the point, is it?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: