normani 1 klassi fänkond ei lase tal niipea välja kukkuda
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEliis on väljas.
Täna on hea päev.
Eliis väljas, ManU meister!
Oleks Norman vaid välja kukkunud...OUJEEE
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustnorman on täpselt selline, kellele annaks niisama lõuksi, ilma igasuguse põhjuseta
miljontähemärki
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustnorman on täpselt selline, kellele annaks niisama lõuksi, ilma igasuguse põhjuseta
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmina olen ka veel sellest põlvkonnast kus sellised karvased naisi ei saanud
eks see rohkem ikka sõltub mehest endast. see kui karvane keegi on, vaevalt liiga suurt rolli mängib
Eks see staarieesti nr 1 stilist Karolin Kuusik arvas, et sellised oleks ajastukohased ja stiilsed hilbud mida selga soovitadaolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, miks teile, vutifännidele, selline asi korda läheb. Laulab, kes laulab, ei oska, siis ei oska ja mis siis kui ei oska? Võõras mure ju. Ma saan aru, kui keegi hääletab oma sõbra/sugulase/tuttava/klassikaaslase poolt, aga miks ülejäänud rahvas oma pead vaevab? Ma ei mõista. Suht pohhui peaks sellisest asjast olema.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMa ei saa aru, miks teile, vutifännidele, selline asi korda läheb. Laulab, kes laulab, ei oska, siis ei oska ja mis siis kui ei oska? Võõras mure ju. Ma saan aru, kui keegi hääletab oma sõbra/sugulase/tuttava/klassikaaslase poolt, aga miks ülejäänud rahvas oma tead vaevab? Ma ei mõista. Suht pohhui peaks sellisest asjast olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustTänks! Ütle veel, mida "meie, vutifännid" tegema peaksime.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar