Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

normani 1 klassi fänkond ei lase tal niipea välja kukkuda

Kommentaar

norman on täpselt selline, kellele annaks niisama lõuksi, ilma igasuguse põhjuseta

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
        Eliis on väljas.

Täna on hea päev.
        Eliis väljas, ManU meister!
        Oleks Norman vaid välja kukkunud...OUJEEE
        Duubeldan.

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
          norman on täpselt selline, kellele annaks niisama lõuksi, ilma igasuguse põhjuseta
          aaamen

miljontähemärki

Kommentaar

mina olen ka veel sellest põlvkonnast kus sellised karvased naisi ei saanud

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
              Täpselt minu idee

Kommentaar

minuarust on osalejatest parim kristiina, sellel janal pole ka viga. Ülejäänud on täielik jama. Saate õige parimad on saatejuhid, põnevaim osa luulenurk. MA ainult luulenrga pärast vaatan seda saadet

Kommentaar

miks sel Purksi Heidil matuse riided olid?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    mina olen ka veel sellest põlvkonnast kus sellised karvased naisi ei saanud
                    njah
                    eks see rohkem ikka sõltub mehest endast. see kui karvane keegi on, vaevalt liiga suurt rolli mängib

Eks see staarieesti nr 1 stilist Karolin Kuusik arvas, et sellised oleks ajastukohased ja stiilsed hilbud mida selga soovitada
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Miks see kuradi Norman juba välja ei hääletata?
                      Eliis ei ole midagi erilist aga Normaniga kõrvutades on ta ikka kõvasti parem.

Kommentaar

saada kõigile teistele nii palju sõnumeid, et ta viimaseks jääks siis... lihtne..

Kommentaar

Ma ei hakka selle jama peale raha kulutama.
                          Lihtsalt tahaks ,et see Eesti "Mika" välja lendaks.

Kommentaar

Ma ei saa aru, miks teile, vutifännidele, selline asi korda läheb. Laulab, kes laulab, ei oska, siis ei oska ja mis siis kui ei oska? Võõras mure ju. Ma saan aru, kui keegi hääletab oma sõbra/sugulase/tuttava/klassikaaslase poolt, aga miks ülejäänud rahvas oma pead vaevab? Ma ei mõista. Suht pohhui peaks sellisest asjast olema.
                            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                            Algselt postitas taku*
                            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                              Ma ei saa aru, miks teile, vutifännidele, selline asi korda läheb. Laulab, kes laulab, ei oska, siis ei oska ja mis siis kui ei oska? Võõras mure ju. Ma saan aru, kui keegi hääletab oma sõbra/sugulase/tuttava/klassikaaslase poolt, aga miks ülejäänud rahvas oma tead vaevab? Ma ei mõista. Suht pohhui peaks sellisest asjast olema.
                              Tänks! Ütle veel, mida "meie, vutifännid" tegema peaksime.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                                Tänks! Ütle veel, mida "meie, vutifännid" tegema peaksime.
                                Vutti vaatama! No kammoon, kas on mõtet teismelistele tüdrukutele mõeldud telesaate pärast arust ära minna ning närvitsema hakata? Vaevalt
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X