Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Seletage mulle, mis Janas erilist on?
    Ma arvan, et ma olen vist loll, sest mina sellest aru ei saa. Purga ja Raud pingutasid minu meelest täiega üle.

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
      Jaa, kindlasti tahtis Jana kolmeaastaselt sellist laulu laulda
      Mihkel Raud täpsustas, et ta mõtles 3 aastat tagasi. Mihkel saab aru Jana vene aktsendiga pomisemistest.

Kommentaar

laulgu Jana kui hästi tahes, kogu ta olemus ja välimus hakkavad rõvedalt vastu.

.. juhhei, Kristiina pääses (liiga hilja küll).

Kommentaar

Jana laulab väga hästi ja peale hammaste on suht lükatav lumi ju
          Algselt postitas Iceman
          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Jaa, kindlasti tahtis Jana kolmeaastaselt sellist laulu laulda
            Arvan, et välja langeb Arno.
            Panin mõlemal juhul puusse
            Algselt postitas budulojus
            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
              Seletage mulle, mis Janas erilist on?
              Ma arvan, et ma olen vist loll, sest mina sellest aru ei saa. Purga ja Raud pingutasid minu meelest täiega üle.
              Aga ütle mis temas valesti on? Tal on peaaegu kõik nii perfektselt paigas, muidugi ta pole nii isikupärane kui Kristiina.
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Aga ütle mis temas valesti on? Tal on peaaegu kõik nii perfektselt paigas, muidugi ta pole nii isikupärane kui Kristiina.
                Ma ilmselt ei peaks teda kommenteerima, sest ei suuda anda adekvaatset hinnangut, kuna mõtlen samamoodi nagu smörgåsbord. Ei suuda seda kuidagi erilist põhjendada ka, nii lihtsalt on.
                Kui Heidy ja Mihkel väitsid, et duett oli parim asi selle saate ajaloos, siis nad ei ole ilmselt eelmisi esinemisi kuulanud. Kristiina-Lauri ja Arno-Lenna olid täna paremad igaljuhul.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                  Ma ilmselt ei peaks teda kommenteerima, sest ei suuda anda adekvaatset hinnangut, kuna mõtlen samamoodi nagu smörgåsbord. Ei suuda seda kuidagi erilist põhjendada ka, nii lihtsalt on.
                  Kui Heidy ja Mihkel väitsid, et duett oli parim asi selle saate ajaloos, siis nad ei ole ilmselt eelmisi esinemisi kuulanud. Kristiina-Lauri ja Arno-Lenna olid täna paremad igaljuhul.
                  Kristiina-Lauri ja Arno-Lenna ei olnud objektiivselt kohe KINDLASTI MITTE paremad täna. Kahju on see, et kui Arno ja Jana on esinenud tõusvas joones, siis Kristiina on esinenud langevad joones..

Kommentaar

Minu Arust on Purga & Raud kehkenpüksid.
                    Jana esitlus oli äge, samuti ka Arno oma. Kristiina on ära vajunud.

Jana võidab.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

dannu, sina kirjutasid kristiinale kirja vä?

Kommentaar

ostke omale elu ja ärge vaadake sellist jaburdust.
                        Kõige mõtetum teema siin topicus.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                          dannu, sina kirjutasid kristiinale kirja vä?
                          dannu on tartust vää
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Jana ja CRAMi esitus oli super. Jana on vokaalselt kõigist üle koguaeg olnud. tema ainus miinus on see et ta ei saa eesti keeles laulda,no saab, aga aktsendiga ja päris tugevaga veel pealegi, mis on tema suurim miinus. Minu soov oleks et Arno võidaks
                            AILTON

Kommentaar

Kristiina vajus vahepeal ära, aga eile oli ta jällegi vanal heal tasemel.

Kommentaar

kristiina = pask

Kommentaar

Working...
                                X