SEB kodulehe peale, mis juba lõunast saati tabula rasa on. Grrr.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa olen elu jooksul vist mingi viied kõrvaklapid ära lõhkunud. Enamusel juhtmed ei anna ühendust kuna on liiga palju väänatud neid. Fakk tehke klapid mille juhtmed vastu peavad
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust+1. kuigi mul läheb umbes viis paari aastas
Kommentaar
-
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa olen elu jooksul vist mingi viied kõrvaklapid ära lõhkunud. Enamusel juhtmed ei anna ühendust kuna on liiga palju väänatud neid. Fakk tehke klapid mille juhtmed vastu peavadLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Kes need on, kes Tartus ühistranspordil pileteid kontrollivad? Noh, ühe meessoost kontrolli peale vihastasin omale pisarad silma igatahes. Jooksin bussi peale ja üritasin seal endale mobiiliga tunnipiletit tellida. Kolm korda üritasin, aga pärast tärni vajutamist jäi tädi vait ja ühtegi sõnumit ka ei tulnud. Tuli kontroll hoopis. Mul sõimati nägu täis, lükati bussist välja ja keelduti kuulamast, kui ma üritasin selgitada, et tulin alles eelmises peatuses peale (no tulin ju!) ja üritasin juba viimased viis minutit piletit tellida, aga see ei õnnestunud. Näitasin mobiilist kõnelogi, aga selle peale keerati mulle lihtsalt selg ja käratati, et tema mind ei usu ja teda üleüldse ei huvita ka ja paras mulle, miks ma kuupiletiga ei sõida siis? (Märkuseks: ma sõidan Tartus bussiga u kolm-neli korda kuu jooksul.)
Samas nende minibussis olnud noor naine oli vägagi mõistev. Saan täiesti aru, et nad peavad oma tööd tegema ja kindlasti kohtavad nad iga päev mingit jänest, kes ennast välja üritab keerutada. Aga natuke inimlikum suhtlemine ei võta ju tükki küljest ära ja minu päeva poleks ka ära rikutud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LauraM Vaata postitustAga natuke inimlikum suhtlemine ei võta ju tükki küljest ära
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa olen elu jooksul vist mingi viied kõrvaklapid ära lõhkunud. Enamusel juhtmed ei anna ühendust kuna on liiga palju väänatud neid. Fakk tehke klapid mille juhtmed vastu peavad
FUUCKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tõsiselt, tehke ometi kõrvaklapid, mille juhtmed on korralikud tugevad vms... Mina sain enda omadega nii 8-9 kuud hakkama, aga juurde siis ka kysimus, et kas Sony Ericssoni kõrvakaid eraldi ka myyakse? ( just need mul brokesid, peaks vist see kysimus muidu rumalate hulgas olema, aga no kysin siin ära )
(+10 muidugi)
Kommentaar
-
Algselt postitas LauraM Vaata postitustKes need on, kes Tartus ühistranspordil pileteid kontrollivad? Noh, ühe meessoost kontrolli peale vihastasin omale pisarad silma igatahes. Jooksin bussi peale ja üritasin seal endale mobiiliga tunnipiletit tellida. Kolm korda üritasin, aga pärast tärni vajutamist jäi tädi vait ja ühtegi sõnumit ka ei tulnud. Tuli kontroll hoopis. Mul sõimati nägu täis, lükati bussist välja ja keelduti kuulamast, kui ma üritasin selgitada, et tulin alles eelmises peatuses peale (no tulin ju!) ja üritasin juba viimased viis minutit piletit tellida, aga see ei õnnestunud. Näitasin mobiilist kõnelogi, aga selle peale keerati mulle lihtsalt selg ja käratati, et tema mind ei usu ja teda üleüldse ei huvita ka ja paras mulle, miks ma kuupiletiga ei sõida siis? (Märkuseks: ma sõidan Tartus bussiga u kolm-neli korda kuu jooksul.)
.
Mul oli parkimisega sama jama, et kuigi raha oli parkimiskontol lõppenud, tuli hoiatussõnum alles siis, kui tund aega reegleid rikkunud olin. Loomulikult oli trahvikviitung aknale umbes 3 minutit enne seda hilinenud hoiatussõnumit pandud. Kiire sõit sinna ÜTK'sse, tegin vaide, näitasin telefonilogi ja probleem lahendati kiireltMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Vanamuttide peale kes ründavad korraga ühte tooli ja kui peaksid sinna ette jääma siis saad sõimu või kurje pilke ja kui ise julged midagi ütelda siis ei jõua seda iba ära kuulata.
Kommentaar
-
Sitt vitt ja vankrimääre
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar