Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sambaz
    replied
    stuudionaine voiks ka olla strippar marco isiklikult. kui sa oled stuudionaine kes otsustab, kes juhib showd ja kellele ma sona annan, siis selle eelduseks on ka, et sa oled ise enesekindel oma jutus, mitte ei sisusta lihtsalt oma jutuga asja ara, et saaks linnukese kirja. liiga palju pause tuleb ja seda ee, oo, evv, eee, ooo eee, ee ee. sama keiss on sellega ringvaate uue naisesaate juhiga, mis ta oligi? no ei sobi saatejuhiks, no ei sobi. sama seis hetkelise naisega. ja olgem nuud realistlikult, hetkelises stuudio naisega on aega olnud paar aastat, et asi saada naturaalsemaks, paari aastaga peaks iga tootaja oma oskuseid lihvima voi siis spordiosakonnajuht otsustab, et nii ikka ei saa. aet on tubli ja ta uritab, seda on naha. aga ta ei sobi saatejuhiks ja see on kuradima fakt. lets face it, wankers.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Nii räige omavärav. Teever: ma eeldan, et see pannakse söötja nimele..

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Kas te saate aru, et Aedal ei ole häält ega sisu. Kas te päriselt arvate, et ta on riigi või ERR parim valik juhtima seda stuudiot? Tegelt ka?

Te ikka julmalt leplikud ja head inimesed olete ikka.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Kas sa mõne muu riigi ülekandeid oled vaadanud, kasvõi Soome . ETV on sellest kõigest sajandi kaugusel. Tädi Maali ja onu Heino jaoks vb tõesti sobib.. Sporditoimetuse juht on amatöör, stuudioemand on lihtsalt nali . Kas mäletad MM alagruppide loosimist? See mida Kalkun & Hunt seal tegid, see oli ülipiinlik . Kui ekspert räägib seda, mida sa niikuinii tead, siis mis selle mõte on ? " Äää,eee, ma arvan, et Saksa on tugev " Tra küll jää koju, kui muud ei oska öelda
    Ei vaata. Esiteks ei kõnele ma neid põhjamaa keeli ja teiseks peaksin olema erakordne fanaatik, et vaadata neid ülekandeid keelt mõistmata. Aga vahest olen lihtsalt liiga laisk? Eesti keeles selle kõige kätte saamine kaalub mulle siiski välismaised eksperdid üles. Kahju muidugi kuulda, kui me tõesti tasemes nii mitu miljonit valgusaastat tagapool neist oleme. On lootust Euro 2024 ajaks selles valdkonnas tiigrihüppele?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Ma ootaks järgmise Viaplay suurvõistluse ära ennem kui ERRi nii maha teeksin. Seal võib veel nalja saada.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Rootslastel on samuti kolm jutustajat pluss saatejuht, kommentaarid ja videoanalüüs. Sisuliselt sama. Ainsa erandina on neil reporterid ka Kataris kohal.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Kas sa mõne muu riigi ülekandeid oled vaadanud, kasvõi Soome . ETV on sellest kõigest sajandi kaugusel. Tädi Maali ja onu Heino jaoks vb tõesti sobib.. Sporditoimetuse juht on amatöör, stuudioemand on lihtsalt nali . Kas mäletad MM alagruppide loosimist? See mida Kalkun & Hunt seal tegid, see oli ülipiinlik . Kui ekspert räägib seda, mida sa niikuinii tead, siis mis selle mõte on ? " Äää,eee, ma arvan, et Saksa on tugev " Tra küll jää koju, kui muud ei oska öelda

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Lame ja arusaamatu kriitika. Siin-seal viskab ikka kirveid sisse aga minu meelest on turniiride spordikommentaar igati hea, stuudiokülalised asjalikud(Vladimir Vassiljev!) ja kaaskommentaatorid enamasti heal levelil( uutest nägudest Jürgenson, Pähn). Samas, kes millele keskendub, mina jälgin ikkagi mängu ennast.
    Kui arvate, et ülekanded post-ETV hüppelise tasemetõusu teevad, siis julgen pisut kahelda. Vähemalt Viaplay peaks olema hoiatav näide.

Leave a comment:

• diver
    replied
    Võttis aega, aga vinguviiulid hakkavad vaikselt häälde saama.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Selle ETV porri lõpuni on 18 päeva ja siis kogu see kamp vaatab vesise suuga pealt järgmisi EM ja MM - e. Nende tampimine käib aastast aastasse ja midagi ei lähe paremaks vaid nüüd on ikka puhta puccis. Tõsi, naiste suurvõistlusi vist saavad jätkata.

Leave a comment:

• Reina
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust
    ETV sporditoimetus on korruptsiooni ja konformismi meisternäide meie kõigi ees.

Meil on diktor, spordihuviline, nimetagem teda Aidaks. Kes väidetavalt on ekspert alal X, kuid keda ei lasta kommenteerima ala X, sest tal ei ole selleks siiski võimekust.

Eksisteerib ingroup, seltskond, seda maksumaksja raha eest. Vegeteerivaid "spetsialiste", kelle spetsiiflise valdkonna teadmatus tsunfti ja üldsuse poole on kaetud kui "ja-no-me katame kõiki alasid ja lihtsalt ei jõua eelarve puudujäägi tõttu".

See on reaaalselt kriminaalne, et sellised lohhid, kellest iga suvaline spordihuviline inimene oleks sporditeadlikum, töötavad teie kõigi raha eest ETV sporditoimetuses.
    Panid minu mõtted parematesse sõnadesse. Pohlakism levib ka ERRis

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Sport.err.ee on Eesti keelne striim ETV+ peal olevale mängule alati.
    Kõlab huvitavalt. Tänan igaks juhuks ette ja järgmine kord proovin!

Leave a comment:

• plastic
    replied
    8HW deep tehke parem kokkuvõte, julgustan teid. Hommikul arutleme.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    ETV sporditoimetus on korruptsiooni ja konformismi meisternäide meie kõigi ees.

Meil on diktor, spordihuviline, nimetagem teda Aidaks. Kes väidetavalt on ekspert alal X, kuid keda ei lasta kommenteerima ala X, sest tal ei ole selleks siiski võimekust.

Eksisteerib ingroup, seltskond, seda maksumaksja raha eest. Vegeteerivaid "spetsialiste", kelle spetsiiflise valdkonna teadmatus tsunfti ja üldsuse poole on kaetud kui "ja-no-me katame kõiki alasid ja lihtsalt ei jõua eelarve puudujäägi tõttu".

See on reaaalselt kriminaalne, et sellised lohhid, kellest iga suvaline spordihuviline inimene oleks sporditeadlikum, töötavad teie kõigi raha eest ETV sporditoimetuses.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust

põhimõtteliselt ei vaata jah vene kanaleid
    asjata sa ei jää vaheajaks ETV+ kanalile venekeelset AK-d vaatama

Leave a comment:

Working...
X