Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Kusjuures tundub, et Süvari on teinud korraliku eeltöö, kuid kommenteerimise soont tal ikka üldse ei ole ja kahjuks eeltöö seda kompenseerida ei saa. Sama oli 2014. aasta olümpia ajal, kui Mart Sander kommenteeris iluuisutamist. Pakuks isegi, et Süvari jääb ka Sääritsale alla.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSüvari eetris. Kõik fännid naiste MM-i vaatama!
Leave a comment:
-
Fantastiline! Mängu vaatamine tasus juba viie minutiga ära. Sääritsalt ootaks kurikuulsa tennise kommentaari ületamist, et näiteks pärast poolaega on poolfinalist selge vmt.
Leave a comment:
-
See on super ,et Aedal külmavärinad peal on ja loodetavasti kukub mängu lõpuks orgasmiga toolilt maha . Tahaks päriselt mängu vaadata,aga väga valus on kuulata .Ja homme lastakse veel Säärits pulti ...
Leave a comment:
-
Laskesuusal pidi sama väga hea olema, arvestades eestlaste kesisust? Hoki vaadatavuse koha pealt loomulikult on numbrid halvad, senised mängud on kõik etv+ pealt tulnud ju, mis on enamvähem viimane kanal vähemalt telia nimekirjas. Aga nüüd kui playoffid etv2s on, siis ilge thrilleriga lõppenud mängul lisaaja asemel viipekeelsed uudised peale panna on ju ilmselge dick move.Algselt postitas Martin Vaata postitustHoki reitingud ETVs on kohutavad. Sisuliselt mitte keegi ei vaata seda ja mingid TV3 kordussaated teevad paremat tulemust.
Leave a comment:
-
Hoki reitingud ETVs on kohutavad. Sisuliselt mitte keegi ei vaata seda ja mingid TV3 kordussaated teevad paremat tulemust.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustTegelikult ma ei leidnud seda artiklit, mida otsisin. Vist oli laskesuusatamisega tegu, et kui tavaliselt on ülekanded pärastlõunasel ajal, siis kell 6 alanud etappi ei saanud näidata, sest laste rutiin oli olulisem Saarna sõnul. Ja nii tuligi selle ühekordse teistmoodi ajastatud etapi asemel põrsas peppa.
Leave a comment:
-
Tegelikult ma ei leidnud seda artiklit, mida otsisin. Vist oli laskesuusatamisega tegu, et kui tavaliselt on ülekanded pärastlõunasel ajal, siis kell 6 alanud etappi ei saanud näidata, sest laste rutiin oli olulisem Saarna sõnul. Ja nii tuligi selle ühekordse teistmoodi ajastatud etapi asemel põrsas peppa.
Leave a comment:
-
Ma olen nõus jah, et võimalikult vähe peaks olema kommertslikult põnevat sporti ERRis.
Mingid vehklemise eestikad jne. aga küll.
Leave a comment:
-
https://tarbija24.postimees.ee/30983...ele-liiga-teeb
Lastele sai niigi liiga tehtud jälle, vaja siis kurte ka kiusata
Leave a comment:
-
Tra küll,erilised lambad on ikka ERR-s ,näidata hoki 1/4 finaali lisaaja ajal türastund viipekeelseid uudiseid .
Leave a comment:
-
Aga selle eest oli naiste võrkpall!Algselt postitas Iceman Vaata postitustHuvitavad valikud täna etv spordiuudistes. Eilsetest jalgpalli CL´i veerandfinaali mängudest mitte üht sõna..
Leave a comment:
-
Huvitavad valikud täna etv spordiuudistes. Eilsetest jalgpalli CL´i veerandfinaali mängudest mitte üht sõna..
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: