Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
ETV on jah, nagu eelkõnelejate poolt öeldud, võtnud suuna ja arvamuse, et nad toodavadki ainult tädi Maalile ja on Heinole seda kõike, kuna kogenud jalgpallivaataja jaoks soovitud taset neil ilmselgelt ei olegi kuskilt võtta, seega parem mitte üldse üritama hakatagi. Ma tahaks arvata, et see on taotuslik self-aware suhtumine, et teemegi kergelt iroonilist nalja selle üle, et nüüd tuleb Kristen Viikmäe vanaema stuudiosse ja peale seda läheme kõige kauaoodatuma osa ehk taktikalaua juurde, kus suudetakse 5+ minutit rääkida mittemillestki, peaasi, et eeter täis saaks.
Stuudiokülaliste tase on siinkohal kõige pettumistvalmistavam asi. Ma saan aru, et ERRis ei peagi töötama tipp-spetsialistid jalka jaoks ja suudan teatud mööndustega taluda Tiislereid ja Kalkuneid omas mahlas aga see on selge, et kõik regulaarseteks saanud "külalised" on selgelt hakanud liugu laskma kindla otsa peal. Ettevalmistused olematud, klubijalgpalliga kursis olek minimaalne, reeglimuudatused segased. Ning seda kõike inimeste poolt kes olid endised koondislased või töötavad meie praeguses jalgpallisüsteemis. Nepotismi on palju.
Viaplay puhul murekoht minu jaoks on tehnilises võimekuses ja kvaliteedis. Kui 4a pärast ka ei ole võimalik vaadata 1080p 50fps pilti või kui pidevalt hakkab olema mingi jama sellega, et midagi ei tööta või crashib siis ... oeh ... ma ei taha mõelda.
Leave a comment: