Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• El President
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    leian samuti, et tekkinud kahju ja foorumlaste hingepiinade leevendamiseks pole muud varianti kui Debora Saarnak stuudioankruks edutada.

kannata natuke veel...

Pühapäev, 4. detsember
    16.30
    ETV2
    1/8-finaal
    Prantsusmaa – Poola
    Kommenteerivad Kristjan Kalkun ja Joel Indermitte, stuudios Aet Süvari
    20.00
    ETV2
    Jalgpallistuudio
    Saatejuht Debora Saarnak

20.30
    ETV2
    1/8-finaal
    Inglismaa – Senegal
    Kommenteerivad Tarmo Tiisler ja Marko Lelov, stuudios Aet Süvari

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust
    Ma olen üsna kindel, et nii siin foorumis kui laiemalt on väga palju noori, kes sooviksid spordiajakirjanikuks saada, aga just ERR ei ole selleks väljundiks ja seda riigi rahade eest. Ikka need Sääritsad, Osilad, Aedad.
    leian samuti, et tekkinud kahju ja foorumlaste hingepiinade leevendamiseks pole muud varianti kui Debora Saarnak stuudioankruks edutada.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

ERRi veebist oli MMi esimese nädala jooksul õhtuseid mänge sisuliselt võimatu vaadata. See, et Viaplay paar korda aastas maas on, pole sellega võrreldes midagi. Pildikvaliteet ka mõlemal veebis sitt...
    Paar korda aastas maas või paar korda mängu jooksul?

veebist pole vaadanud ei viasati ega ka etv. ei oska kaasa rääkida.

Minu jaoks on viasati miinus, et ma ei saa mugavalt ühe nupuvajutusega kiiresti kahe mängu vahel liikuda, mis samaaegselt toimuvad.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Minu rant ETV sporditoimetuse osas ei piirdu muidugi jalgpalli ja MM-ga vaid on laiem.

Ma olen üsna kindel, et nii siin foorumis kui laiemalt on väga palju noori, kes sooviksid spordiajakirjanikuks saada, aga just ERR ei ole selleks väljundiks ja seda riigi rahade eest. Ikka need Sääritsad, Osilad, Aedad. Okei, Säärits toob vb mingi legacy lauale oma kergeraksuga vm. Aga kogu see sats on ju keskmistatult ebakompetentne.

Kui vaadata ERR teisi valdkondi, siis tegelikult see keskmine kvaliteet on kõrgem. Aga sporditoimetus on mingi kuradi soojal kohal vegeteeriv tsunft, kes valib endale kõrvale sobivad inimesed, kes neist liiga palju paremad ei oleks. Ja kuna nad on ise nõrgad, siis see tase ei tõusegi.

Ma ei arva, et Aet või ta kolleegid on halvad inimesed. Kindlasti nad teevad oma tööd südamega, aga kui sul ei ole seda, mida töökoht nõuab, siis see võiks olla personaalne traagika, mitte riigi ja maksumaksja kollektiivne heategevus.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas maamesilane Vaata postitust

No Aet pole ju veel neid ülevalt tehtud pilte näinud,mis sa kiusad naisterahvast!
    a krt, ma ei mõelnud selle peale, et ta mängu ei vaadanud. mybad

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    NO SEE PALL ON JU ÜLE JOONE SEE ON ÜLE JOONE - aet enda kõige basicumate reeglite mitte oskamist hurraaga rahvale jagamas.
    No Aet pole ju veel neid ülevalt tehtud pilte näinud,mis sa kiusad naisterahvast!

Leave a comment:

• El President
    replied
    kui Pohlak peab praamile jõudma, siis miks ta kommenteerib varasemat mängu ja stuudios analüüsib hilisemat? võiks ju vastupidi, kui teada värk.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    NO SEE PALL ON JU ÜLE JOONE SEE ON ÜLE JOONE - aet enda kõige basicumate reeglite mitte oskamist hurraaga rahvale jagamas.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Sul on veidrad huvid.

Üldiselt muidugi olukorras, kus on kirutud viaplay pildikvaliteeti ja muud korraldusliku poolt, ETV suunal tulev kriitika tugevalt üle võlli.
    ERRi veebist oli MMi esimese nädala jooksul õhtuseid mänge sisuliselt võimatu vaadata. See, et Viaplay paar korda aastas maas on, pole sellega võrreldes midagi. Pildikvaliteet ka mõlemal veebis sitt...

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Need Viaplay stuudiod, mis on olnud enne kodumänge, muidugi võib ka kriitikat anda . See Jonas seal, kes räägib nagu Telia kõnerobot ja luitunud pruunis pintsakus Reim ümmargust juttu veeretamas Aga kommentaatorite puhul on tegemist siiski ühe spordiala ajakirjanikega, kes valdavalt ikka jagavad asja . Eks faktivigu tuleb ikka sisse, aga pole piinlik kuulata. Seal pole ETV taolisi laiatarbe kommentaatoreid, et hommikul teen laskesuuska, siis ühe mängu ja õhtul veel kokkuvõtte Kohila võrkpallinaiskonnast .

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    järgmine suurvõistlus võib ott järvela enne igat mängu 30 minutit sittuda üksi eetris ja ma pakuks, et see oleks ikka parem kui etv stuudio.
    Sul on veidrad huvid.

Üldiselt muidugi olukorras, kus on kirutud viaplay pildikvaliteeti ja muud korraldusliku poolt, ETV suunal tulev kriitika tugevalt üle võlli.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    järgmine suurvõistlus võib ott järvela enne igat mängu 30 minutit sittuda üksi eetris ja ma pakuks, et see oleks ikka parem kui etv stuudio.
    Tõsiselt räägid?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas diver Vaata postitust

Oleksin üsnagi üllatanud, kui Viaplay järgmisel EM-il ja MM-il pakub samaväärset produkti ehk siis pooletunnine stuudio pluss iga mäng kahe kommentaatoriga eesti keeles ning boonusena veel midagi Kinoteatriga võrreldavat juurde.
    pole lugu – selle asemel saame Järvela ajaloominutid, seejärel stuudio Ott Järvela juhtimisel, mängu kommenteerib Järvela ja päeva võtab kokku Ott Järvela, misjärel ilmub Soccernetis Järvela kirjalik analüüs ja kahe päeva vahelised unenäod sisustab Ott Järvela.

Leave a comment:

• diver
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust
    Kas te saate aru, et Aedal ei ole häält ega sisu. Kas te päriselt arvate, et ta on riigi või ERR parim valik juhtima seda stuudiot? Tegelt ka?

Te ikka julmalt leplikud ja head inimesed olete ikka.
    Stuudiojuhi ülesannetes on ta roll piisavalt marginaalne, et minu jaoks ta eriti ülekannete üldpilti ei mõjuta. Sellega, et eksmängijatest ja treeneritest ekspertide asjatundlikkus on seotud pigem mängu tehniliste ja taktikaliste aspektidega ning taustateadmisi rahvusvahelise tippjalgpalli kohta on siinsetel süvafännidel rohkemgi, võis juba ette arvestada. On kõvasti olukordi turniiri jooksul, kus stuudio või kommentaatorite väljaütlemised võtavad muigama, kuid minna päriselt närvi mõne sellise apsaka pärast tundub küll üle pingutamisena.

Oleksin üsnagi üllatanud, kui Viaplay järgmisel EM-il ja MM-il pakub samaväärset produkti ehk siis pooletunnine stuudio pluss iga mäng kahe kommentaatoriga eesti keeles ning boonusena veel midagi Kinoteatriga võrreldavat juurde.

Leave a comment:

Working...
X