Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Che
    replied
    Jupiterist ei saa Soomes USA-Iraani mängu vaadata. Geoblokk peal ilmselt.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Päris rets stuudio. Isegi Rimo Hunt itsitab naistekarja keskel. Üks proua imestas, et miks Sterlingut pole, vaid on Rashford..Sterling saaks just kiirusega seal midagi teha..johhaidii
    Tra päris hull oleks, kui kuldvillakusse ka igast vennad saatesse lastaks ilma proovivooruta..

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Finaalturniiri osas peaks mingid nõuded ikka olema, et teatud protsent mänge (sh. finaal) peab tasuta nähtav olema. Aga kõike tasuta ilmselt ei pea.
    Ei usu mina, et mingeid nõudeid on. See on ikka iga riigi enda otsus, mis vabalevis peab olema. Brittidel oli näiteks teatud võistluste nimekiri, mis pidi olema kogu elanikkonnale nähtav. Ma ei tea küll, kas see enam seal kehtib.
    Minu meelest oleks normaalne mitte üksnes see, et Viaplay näitab oma platvormil suurturniiri finaali tasuta vaid võimaldab seda näidata ka ERR-il vabalevis või siis mõnel muul telekanalil, millele igal pensionäril ja perel juurdepääs. Selline kokkulepe peaks sündima juba jalgpalli tuleviku jaoks riigis. Kui kogu rahvusvaheline tippjalka telekast kaob, siis kaob see suurema osa vaatajate jaoks täielikult.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas El President
    ma prjamoi kefiri ei vaata.

jupiteris millegipärast ülekanne telekas ei tööta. ja nende äpp ei võimalda chromecasti ka...

sport.err.ee saidilt õnnestus lõpuks telerisse pilt suunata. hirmus keberniit.
    B0D5E3DE-8534-47E0-9310-78EEDB478FAB.jpg
    Reaalselt kulutasid tund aega pildi telekasse saamiseks, sest “ma prjamoi kefiri ei vaata”?

Leave a comment:

• El President
    replied
    Need otsused on ilmselgelt enne turniiri algust juba ära tehtud. Ning Ecuador - Senegal mäng on ETV+ peal ka (seal saab eestikeelse kommentaari ka valida).
    ma prjamoi kefiri ei vaata.

jupiteris millegipärast ülekanne telekas ei tööta. ja nende äpp ei võimalda chromecasti ka...

sport.err.ee saidilt õnnestus lõpuks telerisse pilt suunata. hirmus keberniit.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Mõni viide, et nt UEFA reeglid on sellised?

Lamp Google leidis, et UKs on vabalevi tagatud BBC ja ITV koostöö tõttu, mitte mingite reeglite tõttu. Ja Saksamaal on Deutsche Telekomi tasulistes kanalites.

The old guard of BBC and ITV are coming together to share the rights to the upcoming European Football Championships.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust

Tasuta EM finaalturniiri, mille eest nad neli milkut lauale käisid? Ise usud? See tasuta jutt oli Eesti koondise mängude kohta Rahvuste Liigas.
    Fifa/Uefa sätib need reeglid, see kui palju keegi nende õiguste eest maksta tahab on nende endi teema ja kuidas nad sellest plussi jäävad.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Finaalturniiri osas peaks mingid nõuded ikka olema, et teatud protsent mänge (sh. finaal) peab tasuta nähtav olema. Aga kõike tasuta ilmselt ei pea.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

kui ma ei eksi, siis neil on KOHUSTUS tasuta näidati meile neid. ehk mitte midagi meil karta ei ole. saame lihtsalt parema teenuse, sest teadmatud aetid saadet ei juhi enam.
    Tasuta EM finaalturniiri, mille eest nad neli milkut lauale käisid? Ise usud? See tasuta jutt oli Eesti koondise mängude kohta Rahvuste Liigas.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Need otsused on ilmselgelt enne turniiri algust juba ära tehtud. Ning Ecuador - Senegal mäng on ETV+ peal ka (seal saab eestikeelse kommentaari ka valida).
    Juba mõtlesin, et pljussis sibullide keeles ainult.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust
    ERR pani Holland v Katar mängu põhikanalile ja otsustava Ecuador v Senegal mängu portaali?

Leave a comment:

• El President
    replied
    ERR pani Holland v Katar mängu põhikanalile ja otsustava Ecuador v Senegal mängu portaali?

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied
    Nomaeitea, ETV-st praegu seda MMi vaadates on minu jaoks kommentaarid pigem nagu taustajutt, millele ma eriti tähelepanu ei pööra, sest eesmärgiks on vaadata seda, mis väljakul toimub. Kui nüüd oleks valida, kas ETV oma tädimaalile suunatud kommentaaridega või Viaplay asjalikuma kommentaariga, aga tehnilisi käkke täis pildikvaliteediga (telekast vaadates), siis iga kell eelistaks ETVd.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Siis otsite striime jälle.
    kui ma ei eksi, siis neil on KOHUSTUS tasuta näidati meile neid. ehk mitte midagi meil karta ei ole. saame lihtsalt parema teenuse, sest teadmatud aetid saadet ei juhi enam.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Mina olen tavaline pensionär ja ei ole tuttav Iraani ja Katari mängijatega, seega pole mul Wikipedia faktide vastu midagi. Üldiselt on teil veel head ajad, sest ETV näitab tõesti olenemata vaatajanumbritest. Tellimusteenused võivad tõesti lihtsalt päevapealt äri kinni panna kui vaatajaid pole. Siis otsite striime jälle.

Leave a comment:

Working...
X