Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• tpx
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See on PR-spinn. Siiani kõik jaurasid, et Aet teeb ebakohast nalja, Prinsil läheb ekraan rikki ja muud sellist, aga viska mingi uus ja lihtsam asi rahvale järada ja nad järavad, unustades kõik muu.
    Noo ma ei tea, mul ei ole küll midagi Aeta naljade, mis mõjuvad veidi seda "akadeemilisust" maha tõmbavana, ja Prinsi tõntside näppude vastu, mis virtuaalsetele nuppudele pihta ei saa. Kokkuvõtvalt saaks paremini, aga samas ei ole ka nii hull, et peaks endale pliiatsi silma lööma.

PS. Vabal ajal võiks ERRi tegelintskid vaadata näiteks Soome TV ülekandeid, nii silmaringi laiendamiseks. Neil tuleb kommenteerimine koos taktikaluatamisega päris hästi välja

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas tpx Vaata postitust
    väljalangemismäng - täiesti okei sõna minu arvates. Miks peaks sõelmäng parem või sobivam olema, aru ei saa
    See on PR-spinn. Siiani kõik jaurasid, et Aet teeb ebakohast nalja, Prinsil läheb ekraan rikki ja muud sellist, aga viska mingi uus ja lihtsam asi rahvale järada ja nad järavad, unustades kõik muu.

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
    Järvela välja mõeldud sõna. Vt ka Võrtsjärve derbi või Raudtee derbi.
    Mulle ei meeldi üldse. Väljalangemismäng. Kui kasutatakse sõnu taklamine ja vinger, siis samamoodi võib kasutada pleiohvmäng.
    väljalangemismäng - täiesti okei sõna minu arvates. Miks peaks sõelmäng parem või sobivam olema, aru ei saa

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust
    "taklamine" ja "vinger" oleks ka täitsa okei. laensõnu ikka tuleb keelde, kui olemasolev kohalik terminoloogia lohisema kipub. "penalti" on ju täpselt samast ooperist. või tuleb kasutada ikka "11m karistuslööki"?

"pleiohv" ei kõla hästi.
    Kuhu ugla kadus?

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
    Mulle ei meeldi üldse. Väljalangemismäng. Kui kasutatakse sõnu taklamine ja vinger, siis samamoodi võib kasutada pleiohvmäng.
    Ja Hunt oli eile äge.
    "taklamine" ja "vinger" oleks ka täitsa okei. laensõnu ikka tuleb keelde, kui olemasolev kohalik terminoloogia lohisema kipub. "penalti" on ju täpselt samast ooperist. või tuleb kasutada ikka "11m karistuslööki"?

"pleiohv" ei kõla hästi.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    No context audio.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Kalkun kui lõpuvile oli kõlanud: "Ilmselt saame selle EM-i esimese penaltiseeria".

Võttis ilmselt muigama.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    no neil läks juhe kokku ka siis kui peale prantslasele tehtud viga 5 sek hiljem kohtunik läks otse VAR ekraani ette ja arvati, et prantsusmaale tehtud viga analüüsimise all. nagu Ita Ever ütleb: "ära mine närvi, ainult imesta" vms.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kas ma kuulsin valesti või Pogba värava ajal karjus Kalkun 4-1?
    Ütles jah. Iseenesest midagi uut. Tavaline taks on see, et karjutakse näiteks 3-1 seisu puhul "ja mängija nimi lööb 3-0!".

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kas ma kuulsin valesti või Pogba värava ajal karjus Kalkun 4-1?

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kurat Kalkun tassis välja.
    Wingback=äärekatja.
    Suht idekas sõna tegelikult.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Reim ei loe foorumit, sest muidu oleks ta teadnud, et siin oli jutt eestistatud ”wingback”ist.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Kuna vingumine on siin suht moes, siis poolaja lõpu ja vaheajastuudio vaheline paus on liiga lühike. Ruttu jõuab kusel ära käia, aga köögist söögipoolist teiseks poolajaks ilma, et stuudio analüüs kuulmata ei jääks, ei saa tuua.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust
    mulle "sõelmäng" meeldib.
    Ja Hunt oli eile äge.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Kas keegi käsib Teil ETV pealt mänge vaadata? Valige mõni teine võimalus omale kui kõik nii närvi ajab.

Leave a comment:

Working...
X