Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• MALAGA
    replied
    Oled ikka kindel ? Mis aastal erameedia,kus Kannik tegutses üldse jalgpalli näitama hakkas ? ETV näitas 90ndate koondisemänge ja tiitlivõistlusi ja pigem tegi seda Margus Luik või keegi Uba & Rääk põlvkonnast .

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Samas ma seaks üldse selle väite kahtluse alla ,et see oli Kannik ,lihtsalt kes siin seda mainis ,kuulis tema suust esmakordselt,mis ei tähenda ,et enne keegi ei kasutanud.
    Teleekraanil kellegi kommentaatori suust kindlasti mitte. Kui kuskil Kükametsa-Aadu õllekruusi taga oma sõbraga vesteldes seda kasutas, siis seda kahjuks pole võimalik kinnitada.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Kannik on sellest põlvkonnast ,kes kasvas üles Soome televisiooniga ja pigem kasutas ta seda sõna tahtmatult ,no. alateadlikult . Vaevalt ta tahtis uus Johannes Aavik olla ,nagu mõni kaabu või Kostariika vägisi läbisuruja üritab olla . Samas ma seaks üldse selle väite kahtluse alla ,et see oli Kannik ,lihtsalt kes siin seda mainis ,kuulis tema suust esmakordselt,mis ei tähenda ,et enne keegi ei kasutanud.

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma lihtsalt fikseerin ära, et "taklaaminen" on täiesti olemas ka soome keeles ehk kaudselt võis see laen (Kannikul) tulla ka põhjanaabrite ülekannetega üles kasvades.
    Nii on. Soome-eesti sõnaraamat ütleb nii:

* taklaus (sport) takistamine, katmine

Minu tähelepanekute alusel on see sõna soomlastel eriti levinud jäähokist rääkides või vähemalt selline mulje on mulle jäänud. Ka soome keeles on see siiski laensõna.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Päris sumbuurne arutelu siin.
    Selle võttis ka Kannik kasutusse?

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Päris sumbuurne arutelu siin.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma lihtsalt fikseerin ära, et "taklaaminen" on täiesti olemas ka soome keeles ehk kaudselt võis see laen (Kannikul) tulla ka põhjanaabrite ülekannetega üles kasvades.
    Võib olla. Aga igatahes tema seda sõna esmakordselt kasutas teleekraanil kui mõtlesid, mis vaste võiks eesti keeles olla sõnale tackling.

Leave a comment:

• eika
    replied

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Piirissaar Vaata postitust
    Indrek Kannik?
    Bingo!

Leave a comment:

• Piirissaar
    replied
    Indrek Kannik?

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Tarmo Tiisler?
    Ei olnud Tiislergi. Tiisler oli sellal veel raadiohääl.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Tarmo Tiisler?

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ilmselt Järvela. Ta üritab endiselt seda kaabutrikki ka lansseerida, mis üldse ei õnnestu.
    Ei olnud ka Järvela.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Ei olnud Pohlak. Kuigi kaudselt on suund õige.
    Ilmselt Järvela. Ta üritab endiselt seda kaabutrikki ka lansseerida, mis üldse ei õnnestu.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Aivar Pohlak!
    Ei olnud Pohlak. Kuigi kaudselt on suund õige.

Leave a comment:

Working...
X