Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Herr Vaata postitust
    Kas keegi Süvari vabandust ja vigade parandust märkas poolajastuudios? APPI!!!!

“Muudkui kiidame Ronaldot ja Ali Daeid 109 koondise värava puhul aga tegelikult juhib seda edatabelit Kanada jalgpallur Christine Sinclair 186 väravaga... ja näiteks Martaga on Ronaldo samal pulgal ...”

MV
    Kõik on õige ju?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Herr Vaata postitust

“Muudkui kiidame Ronaldot ja Ali Daeid 109 koondise värava puhul aga tegelikult juhib seda edatabelit Kanada jalgpallur Christine Sinclair 186 väravaga... ja näiteks Martaga on Ronaldo samal pulgal ...”

MV
    Selle peale nüüd küll kettasse minna ei maksaks.

Leave a comment:

• Herr
    replied

MV

Leave a comment:

• El President
    replied
    mulle "sõelmäng" meeldib. ja "taklamine" on ilmselt juba soome hokiülekannetest sisse juurdunud tervele generatsioonile. nagu ka paljud muud põhjanaabrite sporditerminid.

väike naps stuudioekspertidele enne taktikalauda on hea lüke

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Aet Süvari Türgi reisilugu, miks mitte! Totside teema saaks täiendust?
    Türgi rannajalka + büsti katvad need populaarsed alt toetavad hoidjad. miks mitte muidugi.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    no veidi imelikult kõlaks kui Klopp paneks meedias, et "Mina Liverpooli peatreenerina arvan, Mignolet (või kes teil seal oli), on parim GK, kes Liverpoolis olla saaks ja ma arvan, et Liverpooli fännidel on vedanud, et nad teda näha saavad". aga samas miks mitte.

Reaalsuses saatis poisi järgmine hooaeg kuhugi Türki, aga siin vist seda ei oota...?
    Aet Süvari Türgi reisilugu, miks mitte! Totside teema saaks täiendust?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Väga hea manager, või mis ta peaks seal nagu Mourinho oma tiimiliikmeid sõimama v?
    no veidi imelikult kõlaks kui Klopp paneks meedias, et "Mina Liverpooli peatreenerina arvan, Mignolet (või kes teil seal oli), on parim GK, kes Liverpoolis olla saaks ja ma arvan, et Liverpooli fännidel on vedanud, et nad teda näha saavad". aga samas miks mitte.

Reaalsuses saatis poisi järgmine hooaeg kuhugi Türki, aga siin vist seda ei oota...?

Leave a comment:

• $$$
    replied
    palun jätame kõik meelde, et ERR sporditoimetuse juht arvab kibestunud maksumaksja eest nii:

bold hö hö hö : D : D : D
    Väga hea manager, või mis ta peaks seal nagu Mourinho oma tiimiliikmeid sõimama v?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ott Järvela ju mõnitas Nõmme Kaljut igast hüüdnimede ja artikklitega ajal kui Kristal oli peatreener/abitreener jne jne
    loll mina, muidugi (ma mõtlesin ise, et tegelt keegi seda eesti vuti asja väga tõsiselt ei võta, aga kui võtab, siis arusaadav)!

Sellepärast OJ ongi nagu haavatud sõdur ja iga kord otsib rääkimise ajal Kristali heakskiitu.

Aga ikkagi, miks neid siis kokku pannakse?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Kas Marko Kristal ja Ott Järvela ei saa omavahel väga läbi?

Kui jah, miks neid siis koguaeg kokku pannakse?
    Ott Järvela ju mõnitas Nõmme Kaljut igast hüüdnimede ja artikklitega ajal kui Kristal oli peatreener/abitreener jne jne

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Kas Marko Kristal ja Ott Järvela ei saa omavahel väga läbi?

Kui jah, miks neid siis koguaeg kokku pannakse?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Ma pole kunagi Järvelast lugu pidanud, kuid seal stuudios on jätnud väga sümpaatse mulje. Teistest ’’stuudioekspertidest’’ on ikka peajagu üle.
    Sama, ma ei ole ka tihti just tema jalgpallivaadete ja asjadega päri, aga ta võtab seda stuudiot ja asju ikkagi tõsiselt ning annab reaalset kvaliteeti juurde.

Muidugi Plasticu lõik võtab tummaks... Ehe näide Eestis, et ma ei tea alustades Omnivast kuni Err stuudioni välja, et kõik, mida tehakse riigirahadega ja mitte erakapitaliga on täielik kalts.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Ma pole kunagi Järvelast lugu pidanud, kuid seal stuudios on jätnud väga sümpaatse mulje. Teistest ’’stuudioekspertidest’’ on ikka peajagu üle.
    Nõus. Mulle meeldib Lemsalu ka tegelikult, tema analüüsiga ei pea alati 100% nõustuma, aga vähemalt on tal suurepärane oskus analüüsida olemas.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    palun jätame kõik meelde, et ERR sporditoimetuse juht arvab kibestunud maksumaksja eest nii:

"Mina toimetuse juhina arvan, et Aet Süvari on kõige õigem inimene Eesti vabariigis juhtima niisugust jalgpallistuudiot. Ta on väga kõrgel ja professionaalsel tasemel. Tema suhtumine töösse on eeskujulik ja arvan, et kõikidel televaatajatel on kõvasti vedanud, et jalgpallistuudiot juhib just Aet Süvari. Ta on suurepärane!“
    bold hö hö hö : D : D : D

Leave a comment:

Working...
X