Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas allars Vaata postitustGoat Hunt teeb.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEesti keeles "kits". või siis lap või pla!
Kommentaar
-
Lord of the rings
Aga samas vaadaku ette, et kogemata ühte viie rõngaga sümbolit kokku ei tule. Muidu on jälle suur jama majas, nagu 2018: https://epl.delfi.ee/artikkel/812755...e-taha-tosteti
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustStuudio arvamuse järgi said totaalsed kusikud valitseva meistri asemel edasi...
Jättes need mõned väga head võimalused kõrvale, siis oli minu meelest Portugali mäng üsna ebakvaliteetne."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Solskjær Vaata postitustHunt on joogine ju
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustLord of the rings
Aga samas vaadaku ette, et kogemata ühte viie rõngaga sümbolit kokku ei tule. Muidu on jälle suur jama majas, nagu 2018: https://epl.delfi.ee/artikkel/812755...e-taha-tosteti
Kommentaar
-
palun jätame kõik meelde, et ERR sporditoimetuse juht arvab kibestunud maksumaksja eest nii:
"Mina toimetuse juhina arvan, et Aet Süvari on kõige õigem inimene Eesti vabariigis juhtima niisugust jalgpallistuudiot. Ta on väga kõrgel ja professionaalsel tasemel. Tema suhtumine töösse on eeskujulik ja arvan, et kõikidel televaatajatel on kõvasti vedanud, et jalgpallistuudiot juhib just Aet Süvari. Ta on suurepärane!“
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa pole kunagi Järvelast lugu pidanud, kuid seal stuudios on jätnud väga sümpaatse mulje. Teistest ’’stuudioekspertidest’’ on ikka peajagu üle."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa pole kunagi Järvelast lugu pidanud, kuid seal stuudios on jätnud väga sümpaatse mulje. Teistest ’’stuudioekspertidest’’ on ikka peajagu üle.
Muidugi Plasticu lõik võtab tummaks... Ehe näide Eestis, et ma ei tea alustades Omnivast kuni Err stuudioni välja, et kõik, mida tehakse riigirahadega ja mitte erakapitaliga on täielik kalts.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar