Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Saaks nendele vasakpoolsetele ringidele täpid ka sisse teha...
    Goat Hunt teeb.

Kommentaar

Algselt postitas allars Vaata postitust
      Goat Hunt teeb.
      Eesti keeles "kits". või siis lap või pla!

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
        Eesti keeles "kits". või siis lap või pla!
        Kitsejaht

Kommentaar

Jürgenson ei suvatsegi Hazardeid eristada. Ütle siis kõigile belglane juba.

Kommentaar

Stuudio arvamuse järgi said totaalsed kusikud valitseva meistri asemel edasi...

Kommentaar

Lord of the rings

Aga samas vaadaku ette, et kogemata ühte viie rõngaga sümbolit kokku ei tule. Muidu on jälle suur jama majas, nagu 2018: https://epl.delfi.ee/artikkel/812755...e-taha-tosteti

Kommentaar

Jah, kaks totaalset tippmeeskonda saavad kokku ja üks ei võitnud veenvalt, seega oli teine parem.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Stuudio arvamuse järgi said totaalsed kusikud valitseva meistri asemel edasi...
                  Mind ka häiris selle trio küsimus-kahtlus, et kas Belgia ikka vääris seda võitu. Tahaks kohe vastu küsida, et mille poolest siis Portugal seda rohkem väärt oli.

Jättes need mõned väga head võimalused kõrvale, siis oli minu meelest Portugali mäng üsna ebakvaliteetne.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Hunt on joogine ju

Kommentaar

Algselt postitas Solskjær Vaata postitust
                      Hunt on joogine ju
                      No kui nüüd seda Robert Sarv näeks...

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                        Lord of the rings

Aga samas vaadaku ette, et kogemata ühte viie rõngaga sümbolit kokku ei tule. Muidu on jälle suur jama majas, nagu 2018: https://epl.delfi.ee/artikkel/812755...e-taha-tosteti
                        ma tasakaalu huvides küsin, et kas, see siis ei olnudki tegelt probleem toona...

Kommentaar

palun jätame kõik meelde, et ERR sporditoimetuse juht arvab kibestunud maksumaksja eest nii:

"Mina toimetuse juhina arvan, et Aet Süvari on kõige õigem inimene Eesti vabariigis juhtima niisugust jalgpallistuudiot. Ta on väga kõrgel ja professionaalsel tasemel. Tema suhtumine töösse on eeskujulik ja arvan, et kõikidel televaatajatel on kõvasti vedanud, et jalgpallistuudiot juhib just Aet Süvari. Ta on suurepärane!“
                          bold hö hö hö : D : D : D

Kommentaar

Ma pole kunagi Järvelast lugu pidanud, kuid seal stuudios on jätnud väga sümpaatse mulje. Teistest ’’stuudioekspertidest’’ on ikka peajagu üle.
                            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                              Ma pole kunagi Järvelast lugu pidanud, kuid seal stuudios on jätnud väga sümpaatse mulje. Teistest ’’stuudioekspertidest’’ on ikka peajagu üle.
                              Nõus. Mulle meeldib Lemsalu ka tegelikult, tema analüüsiga ei pea alati 100% nõustuma, aga vähemalt on tal suurepärane oskus analüüsida olemas.
                              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                                Sama, ma ei ole ka tihti just tema jalgpallivaadete ja asjadega päri, aga ta võtab seda stuudiot ja asju ikkagi tõsiselt ning annab reaalset kvaliteeti juurde.

Muidugi Plasticu lõik võtab tummaks... Ehe näide Eestis, et ma ei tea alustades Omnivast kuni Err stuudioni välja, et kõik, mida tehakse riigirahadega ja mitte erakapitaliga on täielik kalts.

Kommentaar

Working...
                                X