Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kiidan heaks!
    Mida sa heaks kiidad?

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
      Mida sa heaks kiidad?
      Et konkurents ja shit. Ja et pole mingit "eelarvest võtame" suhtumist.

Kommentaar

Et konkurents ja shit. Ja et pole mingit "eelarvest võtame" suhtumist.
        Ma ei tea ma vaatan seda kanal2 Olümpiat, siis no mis paremaks on muutunud? Etv siiski investeeris ja arenes iga suurturniiriga. Reaalselt mitte midagi isiklikku, aga siin kumab rohkem seda, et go3 sport kaotab CL, Premmi järgmisest aastast ja ma tahaks ka ikka midagi kommenteerida vibe.

Kommentaar

Ma ei tea ma vaatan seda kanal2 Olümpiat, siis no mis paremaks on muutunud? Etv siiski investeeris ja arenes iga suurturniiriga. Reaalselt mitte midagi isiklikku, aga siin kumab rohkem seda, et go3 sport kaotab CL, Premmi järgmisest aastast ja ma tahaks ka ikka midagi kommenteerida vibe.
          Samahästi võiks riigi ehk sinu raha eest tv3-ga vaprate ja ilusate õiguse peale konkureerida. Kui see oleks rahvusvaheliselt rahvusringhäälingute teema (khm, eurovisioon, lol), siis kuidagi veel võiks, aga kui jalgpalliülekannete turg on reaalselt vabal turul, siis eraettevõtja seisukohalt suht fucked up kui riik lihtsalt tuima näoga konkureerima tuleb. See, et siin on jalgpallihuvilisi foorumis palju, muudab teema veidi isiklikumaks, aga suures pildis ju arusaamatu olukord.

ja kui tõepoolest on eraettevõte poolt ostetud litsents, mille tulemusena on tarbija rahulolematu, siis omakorda turg reguleeribki selle asja järgmisel korral paika ju. imelihtne tegelikult.

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
            Samahästi võiks riigi ehk sinu raha eest tv3-ga vaprate ja ilusate õiguse peale konkureerida. Kui see oleks rahvusvaheliselt rahvusringhäälingute teema (khm, eurovisioon, lol), siis kuidagi veel võiks, aga kui jalgpalliülekannete turg on reaalselt vabal turul, siis eraettevõtja seisukohalt suht fucked up kui riik lihtsalt tuima näoga konkureerima tuleb. See, et siin on jalgpallihuvilisi foorumis palju, muudab teema veidi isiklikumaks, aga suures pildis ju arusaamatu olukord.
            Mis siin arusaamatut on? Varasemate vaatajanumbrite põhjal on Eesti elanikkonnal kõrgendatud huvi jalgpalli suurturniiride vastu ning riiklikult rahastatud telekanal täidab oma eesmärki ning toob rahvani rahva raha eest seda mida nad tahavad. Unustagu need erakanalid ära, et Etv on selleks, et maksumaksja klotsi eest laupäeva päeval kell 14 OPi toota andetutest kunstnikest.

Kommentaar

No selleks, et riigi raha kasutava ERRiga võistelda, lähebki summa nii suureks, et areneda on vähe raske. Muus osas see, mis Plastic kirjutas.

Kommentaar

Mis siin arusaamatut on? Varasemate vaatajanumbrite põhjal on Eesti elanikkonnal kõrgendatud huvi jalgpalli suurturniiride vastu ning riiklikult rahastatud telekanal täidab oma eesmärki ning toob rahvani rahva raha eest seda mida nad tahavad. Unustagu need erakanalid ära, et Etv on selleks, et maksumaksja klotsi eest laupäeva päeval kell 14 OPi toota andetutest kunstnikest.
                Ma arvan, et kui Kätlin Marani erootikafilm kuskil prime timel eetrisse jõuaks (kellelgi VHS?), siis oleks vaatajanumbreid ka omajagu. Küsimus on ERR eesmärgis, mis on kirjeldatud allpool. Üksikute punktidega ehk haakub osati, aga mõnu mõte on ju sisuliselt siiski arusaadav ja ma küll nõustun. See OP tootmine ja andetute kunstnike teema aga haakub eesmärgiga paremini, sest paraku on nii, et mingid jupid ühiskonnas ei tooda otsest tulu täna nii hästi kui Anu Saagim intervjueerimas Meelis Laod piimavannis. Aga ühiskonna, kultuuri ja omariikluse säilimise aspektist on ehk tähtsamad. Ja just viimane on Rahvusringhäälingu eesmärk. Ja ka laiemalt eesmärk tegevuste osas, mis on riiklikult doteeritavad.

Rahvusringhäälingu eesmärk on kaasa aidata Eesti Vabariigi põhiseadusega sätestatud Eesti riigi ülesannete täitmisele. Selleks loob Rahvusringhääling programme, toodab ja vahendab saateid ning korraldab teisi tegevusi, mis ükshaaval või kogumis:
                1) toetavad eesti keele ja kultuuri arengut;
                2) väärtustavad Eesti riigi ja eesti rahvuse kestmise tagatisi ning osutavad asjaoludele, mis võivad ohustada Eesti riigi ja eesti rahvuse püsimist;
                3) aitavad kaasa Eesti ühiskonna sotsiaalse sidususe kasvule;
                4) aitavad kaasa Eesti majandusliku heaolu ja konkurentsivõime kasvule;
                5) aitavad kaasa demokraatliku riigikorralduse edendamisele;
                6) selgitavad looduskeskkonna säästliku kasutamise ja jätkusuutliku arendamise vajadust;
                7) väärtustavad perekonnal põhinevat ühiskonnamudelit;
                8) aitavad kaasa Eesti ajaloo ja kultuuri audiovisuaalsele jäädvustamisele;
                9) tagavad igaühele vabaks eneseteostuseks vajaliku informatsiooni saamise.

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                  1) toetavad eesti keele ja kultuuri arengut;
                  Võtame kohe esimese punkti. Nagu enamikel Euroopa riikidest, siis on ka jalgpall meil kõige populaarsem spordiala meie riigis (harrastajate jms numbrite osas) ning ilmselgelt väga suur osa praegusel ajal meie kultuurist. Rahvusringhäälingu eesmärk ongi toetada meie kultuuri ja nad teevad seda läbi kvaliteetse jalgpalli kajastamise. Whats wrong?

Kommentaar

Võtame kohe esimese punkti. Nagu enamikel Euroopa riikidest, siis on ka jalgpall meil kõige populaarsem spordiala meie riigis (harrastajate jms numbrite osas) ning ilmselgelt väga suur osa praegusel ajal meie kultuurist. Rahvusringhäälingu eesmärk ongi toetada meie kultuuri ja nad teevad seda läbi kvaliteetse jalgpalli kajastamise. Whats wrong?
                    Ei. See pole see.

Kommentaar

Ei. See pole see.
                      Ma teadsin, et te peate seda mööda seletuseks ja sellest ei ole midagi. Minujaoks on see pädev. Lihtsalt kas piisav argumentatsioon, et mitte näidata suurimat spordisündmust, mis Eesti inimestele korda läheb riiklikus kanalis ainult sellepärast, et välismaa kapitalil põhinevad kanalid ei saa muidu piisavalt odavalt konkureerida. See pole ka päris see.

Kommentaar

Lõppude lõpuks on oluline ülekande kvaliteet ja sisukus mis oleks 2021 mõistes maailmas konkurentsivõimeline - kas seda tagab Err, Viaplay või Go3 pole oluline.

Kommentaar

Ma teadsin, et te peate seda mööda seletuseks ja sellest ei ole midagi. Minujaoks on see pädev. Lihtsalt kas piisav argumentatsioon, et mitte näidata suurimat spordisündmust, mis Eesti inimestele korda läheb riiklikus kanalis ainult sellepärast, et välismaa kapitalil põhinevad kanalid ei saa muidu piisavalt odavalt konkureerida. See pole ka päris see.
                          Ei, asi on selles, et milleks kasutatakse maksumaksja raha ja kas seda saaks teha muudmoodi või peab selleks paar orkestrit ja hunniku päästjaid kärpima, noh. Et riigi eelarve peaks katma asjad, mis on eluliselt ja ühiskondlikult vajalikud. Meelelahutus pole päris see ja jalkaülekannete näitamiseks on mujal võimekus olemas.

Kommentaar

Absoluutses enamuses Euroopa riikides (paari erandiga ja paaril puhul õiguste jagamisega) on leitud, et näiteks jalgpalli EMi näitamine siiski on avalik-õigusliku ringhäälingu ülesanne.

Kommentaar

Ei, asi on selles, et milleks kasutatakse maksumaksja raha ja kas seda saaks teha muudmoodi või peab selleks paar orkestrit ja hunniku päästjaid kärpima, noh. Et riigi eelarve peaks katma asjad, mis on eluliselt ja ühiskondlikult vajalikud. Meelelahutus pole päris see ja jalkaülekannete näitamiseks on mujal võimekus olemas.
                              Ma olen su mõttega muidu nõus, aga no see päästjate ja orkestrite kärpimine on saanud selliseks oma narratiivi pealesurumise viisiks viimasel ajal kui jutt käib riigi raha kulutamisest ja me teame ju väga hästi, et kui jäävad MM rahad ETVs üle, siis seda ei kasutata kohe kindlasti sellistes valdkondades.

Kommentaar

Mina nõuan, et Metallica järgmise kontserdi lauluväljakul maksaks kinni riik nii, et lihtsalt maksaks bändile 2x rohkem kui erasektor nõus maksma. Kõikidele oleks see tasuta (kuna laululava siiski 100k mahutab ainult, siis toimub vaktsineeritud inimeste vahel loos). Metallica on kõige enam publikut või sinna lähedale kohale toonud bänd, kes Eestis käinud. On näha, et inimestele läheb see korda. Kui nüüd norida natukene.

Seda ju ei tehta, sest Metallica tuuakse siia nii või naa erasektori poolt ning see ei ole ühiskonnas nüüd gamechanger asi.

edit: näe, mõnu ütles selgemalt.

edit: tegelt see oleks suht nuts idee - esimesed järgmised 100 000 vaktsineeritut saavad tasuta pileti Metallicale ja kabanossi.

Kommentaar

Working...
                                X