Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Kui ma ei eksi siis oli ERR-il punktikatse näitamise õiguse esimestena olemas. Ja hiljem tuli Eesti Meedia juba juurde mõne lisakatse ja punktikatsega. Tagamaid ei tea aga vb polnud võimalik mõistlikult ERR-il seda lepingut lõpetada, mis enne Eesti Meedia ülekandeid sõlmiti.
    Kui nii, siis tunnistan antud osas oma viga.

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
      See teleõiguste teema jõudis enne EM-i algust kuidagi minu lauale. Ma lõpuks lähenesin asjale veidi teise nurga alt, aga üks graafik sai küll tehtud, kus just see teemaks. Laias laastus jagunes EM-il mängivates riikides asi nii, et riiklik kanal näitas oma meeskonna mänge+veerandinaale/poolfinaale/finaali. Muud olid erakanalites. Erandeid oli suht vähe.

EM-il mitte osalevates riikides said enamasti riiklikud kanalid X arvu mänge(need, mida pidi vabalevis näitama) ja erakanalid näitasid ülejäänuid. Erandiks ehk diktatuuririigid, kus erakanaleid kui sellist ei eksisteeri ning mõned riigid, kus erakanalil endal oli vabalevikanal olemas, mistõttu polnud vaja riigimeediaga diili teha.
      Hmm, selline lahendus, mis põhineb koostööl, tundub esmapilgul ju täiesti mõistlikuna Sarnast skeemi, n-ö vabakanal + tasuline spordikanal, kasutas aastaid TV3 CL näitamiseks (jah tõsi, pildi edastamine toimus ühe ettevõtte piires) : TV6 + Visat Sport Baltic ja selle derivaadid.

Kommentaar

Algselt postitas tpx Vaata postitust
        Hmm, selline lahendus, mis põhineb koostööl, tundub esmapilgul ju täiesti mõistlikuna Sarnast skeemi, n-ö vabakanal + tasuline spordikanal, kasutas aastaid TV3 CL näitamiseks (jah tõsi, pildi edastamine toimus ühe ettevõtte piires) : TV6 + Visat Sport Baltic ja selle derivaadid.
        Sommidel nüüd 2026 MM lüüakse YLE ja MTV vahel pooleks, mõlemad 40 kohtumist. EM-id veel kuni 2028 ainult YLE.

Kommentaar

AK spordiuudistes polnud sõnagi, kui oli teada, et Messi Barcas ei jätka ega ka nüüd, kui PSG'ga liitus.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
            AK spordiuudistes polnud sõnagi, kui oli teada, et Messi Barcas ei jätka ega ka nüüd, kui PSG'ga liitus.
            Tehakse Ringvaates pikemalt.

Kommentaar

Zelinski keiss oli ikka sees?
              Invest In Africa

Kommentaar

Algselt postitas maamesilane Vaata postitust
                Zelinski keiss oli ikka sees?
                Ei olnud aga Rafa Nadal kuskil midagi tegi.

Kommentaar

Väga häiris täna,et ETV2 stuudios on inimesed mingis casual jopedes ja dressides. Mingi standard võiks ikka olla.

Kommentaar

Peab jälle vinguma.
                    Ma saan aru, et keskmine Kalju ja Levadia fänn saab vene keelest aru, kuid mind täitsa huvitaks mida siis Frantsev seal peale mängu rääkis.

Kommentaar

Ma ei oleks kindel, et keskmine Kalju fänn saab aru.

Kommentaar

Algselt postitas EldurKull Vaata postitust
                        Peab jälle vinguma.
                        Ma saan aru, et keskmine Kalju ja Levadia fänn saab vene keelest aru, kuid mind täitsa huvitaks mida siis Frantsev seal peale mängu rääkis.
                        Ma ei saa üldse aru, et miks seda Frantsevit kutsutakse. Ta ei taha rääkida, ta oskab ainult vene keeles ja ei anna mingit väärtust. Kellegil on tema vastu vist lihtsalt liigne sümpaatia.

Kommentaar

Tegelikult on ju loogiline kõige kõrgem šeff intekale paluda. Levadia puhul on mitmeid kordi tahetud Savicit, aga tuleb hoopis Vassiljev.

Kommentaar

Kui Rimo Hunt hakkab Zelinskit härraks kutsuma, on aeg ilmselgelt hiline. Haha, Aet.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                              Kui Rimo Hunt hakkab Zelinskit härraks kutsuma, on aeg ilmselgelt hiline. Haha, Aet.
                              No, Zelinski siiski legend.
                              Ela ja tunne, et elad
                              see on kõige lihtsam
                              filosoofia, mis toimib
                              sule silmad ära vaata
                              tagasi, hinga sügavalt ja
                              hüppa üle iseenda varju
                              tule koos minuga.

Kommentaar

See on suht õudne praegu. Kuidas põhikommentaatorit pole?

Kommentaar

Working...
                                X