Algselt postitas allars
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
2010 algus-või lõputseremooniat tegi jah, kas ta ka vahepeal seda midagi tegi ei mäleta.
-
Aajaa, minu paha. Aet oli seal ülioossom!Algselt postitas JuriM Vaata postitustNaiste MM-i ju tegi, 2019?
Leave a comment:
-
Naiste MM-i ju tegi, 2019?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSäärits suurturniiri küll kommenteerinud pole.
Leave a comment:
-
Ega ma otseselt ei mõelnudki suurturniire, aga need nimed on kõik jalgpalli kommenteerinud ning mitte eriti hästi. Kalkun ja Tiislerid on minu meelest väga head ja ei usu, et ERR-il oleks enda seltskonnast kedagi paremat pakkuda.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSäärits suurturniiri küll kommenteerinud pole.
Leave a comment:
-
Säärits suurturniiri küll kommenteerinud pole.Algselt postitas Toomperep Vaata postitustMinu meelest Kalkun on hea, eile Vedru oli ka hea, Tiislerid on veel paremad. Üldiselt hea, et EM-i kommenteerivad ikka Kalkun ja Tiislerid. Ma veel mäletan neid aegu, kui pukki lasti Osila (ujumise kommentaatorina OK, aga mitte jalgpall), Kaljuveer, Kuuse (suusa-, jalgratta ja sõudmiskommentaatorina väga hea, aga mitte jalgpall), Säärits (intervjuu Plekktrummi saates jättis hea mulje temast, aga kommentaatorina ta ei oie hea). Õnneks on need ajad möödas.
Leave a comment:
-
Minu meelest Kalkun on hea, eile Vedru oli ka hea, Tiislerid on veel paremad. Üldiselt hea, et EM-i kommenteerivad ikka Kalkun ja Tiislerid. Ma veel mäletan neid aegu, kui pukki lasti Osila (ujumise kommentaatorina OK, aga mitte jalgpall), Kaljuveer, Kuuse (suusa-, jalgratta ja sõudmiskommentaatorina väga hea, aga mitte jalgpall), Säärits (intervjuu Plekktrummi saates jättis hea mulje temast, aga kommentaatorina ta ei oie hea). Õnneks on need ajad möödas.Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustirw, ETV+ siiski pidasin silmas, aga ilmselt on see kristuse värk ka parema kommentaariga kui Kalkun & Co
Leave a comment:
-
vali siit: https://footybite.cc/event/turkey-it...-stream/651943Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust"Eet äää, noh, ääää...noh..." = kohutavalt kole on kuulata seda, kas inglisekeelset striimi pole kellelgi?
EDIT: ETV2 pealt tuleb määäärksa parem kommentaar, respect!
nt see: http://liveonscore.tv/soccer-streams.../?sport=soccer
Leave a comment:
-
irw, ETV+ siiski pidasin silmas, aga ilmselt on see kristuse värk ka parema kommentaariga kui Kalkun & CoAlgselt postitas Piirissaar Vaata postitustKristuse viimane kiusatus?
Leave a comment:
-
Kristuse viimane kiusatus?Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustEDIT: ETV2 pealt tuleb määäärksa parem kommentaar, respect!
Leave a comment:
-
"Eet äää, noh, ääää...noh..." = kohutavalt kole on kuulata seda, kas inglisekeelset striimi pole kellelgi?
EDIT: ETV2 pealt tuleb määäärksa parem kommentaar, respect!
Leave a comment:
-
Tiisler siin selgitas asja kenasti ära:Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOt kava on prillitoosiga sassi läinud või mis pull see on? 21.juuni Jalgpallistuudio Saatejuht Reet Linna
Okei, saatejuhid ongi väga erinevatest valdkondadest. Aga stuudiosse kutsutavate jalgpallurite ringkond võiks laiem olla, kui tavapärased nimed.
Lühidalt: kahe mängu vahel jääb tund. Seda süvaanalüüsiga ei täida. Suures plaanis oli valikud, kas näidata esimesel pooltunnil põrsas Peppat või lasta siis maja erinevatel töötajatel ise see pooltund vutijuttudega täita.
Leave a comment:
-
See kella 21 stuudiosaade lihtsalt kahe mängu vahel, sihuke Ringvaate moodi värk.
Leave a comment:
-
Ot kava on prillitoosiga sassi läinud või mis pull see on? 21.juuni Jalgpallistuudio Saatejuht Reet Linna
Okei, saatejuhid ongi väga erinevatest valdkondadest. Aga stuudiosse kutsutavate jalgpallurite ringkond võiks laiem olla, kui tavapärased nimed.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: