Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Isegi kadunud Kuuse Lemps sai ühe turna teha. Oli vist 2010 MM.
    2010 algus-või lõputseremooniat tegi jah, kas ta ka vahepeal seda midagi tegi ei mäleta.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Isegi kadunud Kuuse Lemps sai ühe turna teha. Oli vist 2010 MM.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Naiste MM-i ju tegi, 2019?
    Aajaa, minu paha. Aet oli seal ülioossom!

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Säärits suurturniiri küll kommenteerinud pole.
    Naiste MM-i ju tegi, 2019?

Leave a comment:

• Toomperep
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ega ma otseselt ei mõelnudki suurturniire, aga need nimed on kõik jalgpalli kommenteerinud ning mitte eriti hästi. Kalkun ja Tiislerid on minu meelest väga head ja ei usu, et ERR-il oleks enda seltskonnast kedagi paremat pakkuda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Toomperep Vaata postitust
    Minu meelest Kalkun on hea, eile Vedru oli ka hea, Tiislerid on veel paremad. Üldiselt hea, et EM-i kommenteerivad ikka Kalkun ja Tiislerid. Ma veel mäletan neid aegu, kui pukki lasti Osila (ujumise kommentaatorina OK, aga mitte jalgpall), Kaljuveer, Kuuse (suusa-, jalgratta ja sõudmiskommentaatorina väga hea, aga mitte jalgpall), Säärits (intervjuu Plekktrummi saates jättis hea mulje temast, aga kommentaatorina ta ei oie hea). Õnneks on need ajad möödas.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    lingid
    tänud!

Leave a comment:

• Toomperep
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    irw, ETV+ siiski pidasin silmas, aga ilmselt on see kristuse värk ka parema kommentaariga kui Kalkun & Co
    Minu meelest Kalkun on hea, eile Vedru oli ka hea, Tiislerid on veel paremad. Üldiselt hea, et EM-i kommenteerivad ikka Kalkun ja Tiislerid. Ma veel mäletan neid aegu, kui pukki lasti Osila (ujumise kommentaatorina OK, aga mitte jalgpall), Kaljuveer, Kuuse (suusa-, jalgratta ja sõudmiskommentaatorina väga hea, aga mitte jalgpall), Säärits (intervjuu Plekktrummi saates jättis hea mulje temast, aga kommentaatorina ta ei oie hea). Õnneks on need ajad möödas.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    "Eet äää, noh, ääää...noh..." = kohutavalt kole on kuulata seda, kas inglisekeelset striimi pole kellelgi?

EDIT: ETV2 pealt tuleb määäärksa parem kommentaar, respect!
    vali siit: https://footybite.cc/event/turkey-it...-stream/651943

nt see: http://liveonscore.tv/soccer-streams.../?sport=soccer

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitas Piirissaar Vaata postitust
    Kristuse viimane kiusatus?
    irw, ETV+ siiski pidasin silmas, aga ilmselt on see kristuse värk ka parema kommentaariga kui Kalkun & Co

Leave a comment:

• Piirissaar
    replied
    Kristuse viimane kiusatus?

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    "Eet äää, noh, ääää...noh..." = kohutavalt kole on kuulata seda, kas inglisekeelset striimi pole kellelgi?

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Ot kava on prillitoosiga sassi läinud või mis pull see on? 21.juuni Jalgpallistuudio Saatejuht Reet Linna
    Okei, saatejuhid ongi väga erinevatest valdkondadest. Aga stuudiosse kutsutavate jalgpallurite ringkond võiks laiem olla, kui tavapärased nimed.
    Tiisler siin selgitas asja kenasti ära:

Lühidalt: kahe mängu vahel jääb tund. Seda süvaanalüüsiga ei täida. Suures plaanis oli valikud, kas näidata esimesel pooltunnil põrsas Peppat või lasta siis maja erinevatel töötajatel ise see pooltund vutijuttudega täita.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    See kella 21 stuudiosaade lihtsalt kahe mängu vahel, sihuke Ringvaate moodi värk.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Ot kava on prillitoosiga sassi läinud või mis pull see on? 21.juuni Jalgpallistuudio Saatejuht Reet Linna
    Okei, saatejuhid ongi väga erinevatest valdkondadest. Aga stuudiosse kutsutavate jalgpallurite ringkond võiks laiem olla, kui tavapärased nimed.

Leave a comment:

Working...
X