Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kaala
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Ei tea. Aga elukutselistelt treeneritelt ootaks sisukamat juttu, selgemat väljendust ja rohkem teadmisi. Kristal kommentaatorina on ka ju täielik feil.
    Betsafe podastis ajab Rüütli suht prostat, tavaliselt ümmargust juttu. Nüüd 2 korda Voolaid olnud, kes on väljendusrikkam ja räägibki nö sisukamat juttu ja väga hea on kuulata. Jutt on üks, aga köik teame, kumb parem treener koondise eest oli.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Kas kõik tipptreenerid on siis suured sõnasepad? Minu meelest kui neil endil lastakse rääkida, siis tuleb tavaliselt jalgpalliklisheesid või suht mõttetut ennastõigustavat juttu. Erandeid muidugi õnneks on ka.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Järvela oleks parem treener?
    Ei tea. Aga elukutselistelt treeneritelt ootaks sisukamat juttu, selgemat väljendust ja rohkem teadmisi. Kristal kommentaatorina on ka ju täielik feil.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Järvela omab Prinsi ja Kristali selgelt ära. Valus vaadata ikka, et Prins ja Kristal elukutselised treenerid on.
    Järvela oleks parem treener?

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Aet Süvari on nii halb. Niiniiniii halb. Nii halb.

Leave a comment:

• Olar
    replied
    Ott on tõesti legendaarne. Kuigi ta viib selle spetsialisti nimetuse uuele tasemele ja homme on jälle Aadu foorumist kohal

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Ma küll ei vaatanud seda kuid Järvela lihtsalt oskab end paremini väljendada?
    Noh, jah, samas on Prinsil ja Kristalil ju piisavalt stuudiokogemust.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Ma küll ei vaatanud seda kuid Järvela lihtsalt oskab end paremini väljendada?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Järvela omab Prinsi ja Kristali selgelt ära. Valus vaadata ikka, et Prins ja Kristal elukutselised treenerid on.

Leave a comment:

• Olar
    replied
    Miks Kink stuudios pole

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Aet Süvari püksid WHAT ARE THOOSEEEEEEEEEEEE

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Tänased vahelõigu mehed on nagu Die Hardi kurjamid.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitas purgeenius Vaata postitust
    Zelinski on tõesti väga hea stuudioekspert. Ei karda seda taktikalauda ja alati kiire mõtlemisega. No ja Aeta minu pere armastab lihtsalt see naiselik "touch" stuudios on hea.
    Nüüd sa trollid siin ka juba?

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Zelinski on tõesti väga hea stuudioekspert. Ei karda seda taktikalauda ja alati kiire mõtlemisega. No ja Aeta minu pere armastab lihtsalt see naiselik "touch" stuudios on hea.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Piirissaar Vaata postitust
    Zelinski on selle puuteekraaniga päris osav vähemalt. Nagu meie oma Carragher.
    Huvitav paradoks, et Carrad ja muud väljamaa vanad räägivad, kuidas standardite ajal ei tohi kaitseliin sügavale laskuda, mida kõrgemal seda parem ning siis tuleb Lemsalu ja ütleb, et kõik on valesti, kui liin kõrgel.

Leave a comment:

Working...
X