Algselt postitas allars
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Betsafe podastis ajab Rüütli suht prostat, tavaliselt ümmargust juttu. Nüüd 2 korda Voolaid olnud, kes on väljendusrikkam ja räägibki nö sisukamat juttu ja väga hea on kuulata. Jutt on üks, aga köik teame, kumb parem treener koondise eest oli.
-
Kas kõik tipptreenerid on siis suured sõnasepad? Minu meelest kui neil endil lastakse rääkida, siis tuleb tavaliselt jalgpalliklisheesid või suht mõttetut ennastõigustavat juttu. Erandeid muidugi õnneks on ka.
Leave a comment:
-
Ei tea. Aga elukutselistelt treeneritelt ootaks sisukamat juttu, selgemat väljendust ja rohkem teadmisi. Kristal kommentaatorina on ka ju täielik feil.Algselt postitas kaala Vaata postitustJärvela oleks parem treener?
Leave a comment:
-
Järvela oleks parem treener?Algselt postitas allars Vaata postitustJärvela omab Prinsi ja Kristali selgelt ära. Valus vaadata ikka, et Prins ja Kristal elukutselised treenerid on.
Leave a comment:
-
Ott on tõesti legendaarne. Kuigi ta viib selle spetsialisti nimetuse uuele tasemele ja homme on jälle Aadu foorumist kohal
Leave a comment:
-
Noh, jah, samas on Prinsil ja Kristalil ju piisavalt stuudiokogemust.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa küll ei vaatanud seda kuid Järvela lihtsalt oskab end paremini väljendada?
Leave a comment:
-
Ma küll ei vaatanud seda kuid Järvela lihtsalt oskab end paremini väljendada?
Leave a comment:
-
Järvela omab Prinsi ja Kristali selgelt ära. Valus vaadata ikka, et Prins ja Kristal elukutselised treenerid on.
Leave a comment:
-
Nüüd sa trollid siin ka juba?Algselt postitas purgeenius Vaata postitustZelinski on tõesti väga hea stuudioekspert. Ei karda seda taktikalauda ja alati kiire mõtlemisega. No ja Aeta minu pere armastab lihtsalt
see naiselik "touch" stuudios on hea.
Leave a comment:
-
Zelinski on tõesti väga hea stuudioekspert. Ei karda seda taktikalauda ja alati kiire mõtlemisega. No ja Aeta minu pere armastab lihtsalt
see naiselik "touch" stuudios on hea.
Leave a comment:
-
Huvitav paradoks, et Carrad ja muud väljamaa vanad räägivad, kuidas standardite ajal ei tohi kaitseliin sügavale laskuda, mida kõrgemal seda parem ning siis tuleb Lemsalu ja ütleb, et kõik on valesti, kui liin kõrgel.Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustZelinski on selle puuteekraaniga päris osav vähemalt. Nagu meie oma Carragher.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: