Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Säärits näeb Süvariga võrreldes isegi kommentaatori moodi välja. Ma poleks uskunud, et ma seda kunagi ütlen.
Leave a comment:
-
Aet on lahe. Ma vaatasin mängu ainult seepärast, et väravajoovastust kuulda. Tuju läks heaks kohe.
Leave a comment:
-
Täna kõlab see asi nii,nagu tütar ja isa on üle tüki aja kokku saanud ja heietavad elu - olu üle . Kaaskommentaatori puhul ei mõelda vist üldse ,kas ta ka eetrisse sobib . Kõva spetsialist võib ju olla ,a kui mökitab ainult stiilis " oi-oi,no nii,mis siit nüüd tuleb" ,siis oleks võinud kutsumata jätta .
Leave a comment:
-
Aet mingi Itaalia provva koht: "3x on valitud itaalia liiga väravakütiks"
Leave a comment:
-
Kas naiste sporti peab nui neljaks naine kommenteerima? Isegi kui ta sellest alast mitte midagi ei jaga? Kanal 12-s näiteks kommenteerivad naiste tennist Margus Uba ja Toomas Kuum. Sest nad on tenniseasjatundjad. ETV-s jalgpalli MM-i veerandfinaali võiks kommenteerida jalgpalli tundev kommentaator. Mitte võtta selle järgi, mis genitaalid kommentaatoril on või ei ole.Algselt postitas Rudy Vaata postitustJajah, Eestis on ju naiskommentaatoreid jalaga segada ju.
Leave a comment:
-
Jajah, Eestis on ju naiskommentaatoreid jalaga segada ju.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMida vittu, miks Säärits eetris on, ta ei saa midagi aru ju.
Üldiselt võiks rahulikumalt võtta ja mängule keskenduda.
Leave a comment:
-
Kas ETV-s on tähtajatud lepingud või ? Säärits on seal mingi 30 aastat vist tiksunud ,a no tra nii naiivset juttu annab ikka ajada .Kunagi kommenteeris Lembitu Kuuse ka jalka MM-i läbi suusatamise võtme . Mängust : mida see VAR seal istub,kui 86 min selget kätt kastis isegi ei vaadatud ?
Leave a comment:
-
Sest ta on naine. Saad aru?Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMida vittu, miks Säärits eetris on, ta ei saa midagi aru ju.
Leave a comment:
-
ETV on paraku alles sellel arengutasemel, et naiste mänge peavad igal juhul naised kommenteerima, selle asemel, et kõik kommenteeriksid vaheldumisi kõike.
Leave a comment:
-
Tahtmata mürgiseid stereotüüpe võimendada, siis kile kilkamine ehmatas küll.
Samas, mumpsihaige suuruste munadega mehena julgen ma öelda, et tema areng on ikka märgatav(ajal, mil enamik ennast üha lollimaks ja paksemaks joob ja vasakpoolseks süstib). Nii et las aga paneb edasi sellises tempos.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: