Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Muidugi Aet väsitab end suht kiiresti ära ka umbes teiseks poolajaks.
Leave a comment:
-
Kas, kas ...kas Aet teab misasi suluseis on?Algselt postitas cannuman Vaata postitustAet mitte Säärits
Tbf, ta on kommentaatorina oluliselt parem kui stuudios. (mitte et latt eriti kõrgel oleks)
Leave a comment:
-
Aet mitte SääritsAlgselt postitas Nuglu Vaata postitustKeritakse korduseid Inglismaa väravast, suluseisu on isegi aegluubis eetris.
Säärik: "minu meelest suluseisu ohtu siin küll ei olnud....kas näidatakse meile kordusest ka seda...oli jah suluseis!"
Leave a comment:
-
Keritakse korduseid Inglismaa väravast, suluseisu on isegi aegluubis eetris.
Säärik: "minu meelest suluseisu ohtu siin küll ei olnud....kas näidatakse meile kordusest ka seda...oli jah suluseis!"
E: tänud, Süvari muidugi
Leave a comment:
-
Oota, wtf. Ma hakkasin kuskilt 40 minutist saati vaatama. Sain teada et Aet ei kommenteeri üksi alles poolajale minnes. Wtf, kas see teine tädi käis sital vms?
Leave a comment:
-
Kusjuures ma selle isegi annaks andeks, ma ise ka ei teadnud, päriselt.Algselt postitas vendetta Vaata postitustKõva jalgpalliriik oleme ikka, kus ETV spordiajakirjanikud ka ei tunne tippjalgpalli suhtes mingit huvi ...

Krt mis mõttes need tainad isegi seda ei tea, et Copa Americal ei mängita veerandfinaalides lisaaega?? Kahel õhtul järjest sama ämber ''pärast lisaaega'', tõesti mitte keegi ei vaata mänge toimetuses???
Leave a comment:
-
Ma ei tea, Süvari jutt on kohati päris rumal, aga samas ta saab jalgpallist aru ka. Säärits nagu ei saa. Ma ühe korra vaatasin tüdrukuga NBA mängu, ta arvas, et see Raptorsi nr. 2 on ikka eriti sitt mängija(Kawhi). Sääritsa kommentaar on samas 90 minutit selliseid mõttevälgatusi täis...Algselt postitas Goakjie Vaata postitustSäärits on päris hea imo (naise kohta)
Vaheldusks ju huvitav kui mõni naiskomentaator ka on.
Leave a comment:
-
Kõva jalgpalliriik oleme ikka, kus ETV spordiajakirjanikud ka ei tunne tippjalgpalli suhtes mingit huvi ...

Krt mis mõttes need tainad isegi seda ei tea, et Copa Americal ei mängita veerandfinaalides lisaaega?? Kahel õhtul järjest sama ämber ''pärast lisaaega'', tõesti mitte keegi ei vaata mänge toimetuses???
Leave a comment:
-
Kindlalt suurem.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui Aet Süvari kommenteeriks Eesti liigat, kas vaadatavus oleks suurem või väiksem?
Leave a comment:
-
Kui Aet Süvari kommenteeriks Eesti liigat, kas vaadatavus oleks suurem või väiksem?
Leave a comment:
-
Igav on jah. Nõuan Aeta tagasi!Algselt postitas cannuman Vaata postitustsäärits on kordades parem ja seega ka igavam.
Leave a comment:
-
Säärits on päris hea imo (naise kohta)
Vaheldusks ju huvitav kui mõni naiskomentaator ka on.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: