Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
"Tonalit võrreldakse selliste mängijatega nagu Pirlo ja Gattuso" tõi naerupurtsatuse esile
Leave a comment:
-
Kalkuni kommentaarid toredad. Teemaks, et Eesti on palju pallita mänginud ja siis lisab "kena õhtujooks Firenzes"
Leave a comment:
-
ETV on päris kummaliseks näinud. 5+ minutit tõlketa puukeelset inglisekeelset intervjuud. Täidab kenasti spordisaate ära, aga nojah.
Leave a comment:
-
Zelinski väitis naerdes, et isegi Var ei suudaks Inglasi maailmameistriks viia. Mnjah.....
Leave a comment:
-
ETV on igasuguseid kummalisi mänge näidanud, aga tänast Flora ja Paide tipulahingut millegipärast ei näita. Soccerneti ülekanne on, aga tahaks teleülekande pildikvaliteeti.
Leave a comment:
-
See oli muidugi veidi ennatlik hinnata füüsilist vormi 35. minutil.
Leave a comment:
-
Rimo + Kams võiks päris arukas tandem olla.Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustMa ei tea kas Rimo Hunt on varem ka kommenteerinud, aga mulle tohutult meeldis ta jutt.
Leave a comment:
-
Ma ei tea kas Rimo Hunt on varem ka kommenteerinud, aga mulle tohutult meeldis ta jutt.
Leave a comment:
-
Ptüi, kirjuta veel ärgates. Ühesõnaga kordus näitab ilmselgelt kohtuniku viga, aga Kalkuni jaoks oli suluseis ikka olemas.Algselt postitas StokSulgu ei olnudki ju.
Leave a comment:
-
Kalkun ei näinud kordusest ka suluseisu, et mis te vaesest kohtunikust tahate?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: