Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Nikolaile on pärast seda OM medalit väärt. kaks korda sellisest jinxist välja tulla on ikka uskumatu. perse, vahetage see kommentaator välja!
-
kess see idikas on , vannub otse eetris ja no muidugi kõik on vormistamise küsimus.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttaipohh kui see kaaskommentaator ära jinxis kohtumise alguses nikolai asja. ffs on vaja nii
Leave a comment:
-
taipohh kui see kaaskommentaator ära jinxis kohtumise alguses nikolai asja. ffs on vaja nii
Leave a comment:
-
Naljakat ka. See, et Tiisler kutsub Nenet perenime järgi Hilarioks. Mitte, et midagi valesti oleks. Lihtsalt väga harjumatu.
Edit: Vahemärkus. Olen eestlane. Olen ka üsna suur kossusõber. Leedu koondis ei ole minu jaoks püha. Ma olen harva Leedu poolt.
Leave a comment:
-
Olen juba ammu etv kommentaatorid foldinud. Kurb on see, et kui spetsialistid on kohal, siis mingisugune Anu Säärits on ka sinna pandud, et tal tööd oleks, aga temast suurt kasu seal ei ole, lihtsam oleks nad Tallinnasse jätta, et kohalikke spordiuudiseid ka tehtaks. Eilsed vehklemiskommentaarid olid muidugi viimane piisk karikas. VSB on tubli!
Leave a comment:
-
Pole absull vehklemisega kursis aga Kirpu oli maailma rankingus teisel kohal asetseva naise vastu favoriit, siis ta ise on no 1?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPäris äge kommenteerimisstiil vehklemisspetsialistilt. Päeva alguses oli mees kindel, et Embrich ja Kirpu saavad probleemideta veerandfinaali.
Enne igat kohtumist olid eestlannad selged favoriidid ja mängus said vastased punkte vaid tänu kobinale. Jinx-master indeed.
Ekraani pealt vaadates jääb aega aina vähemaks, aga kommentaatoritelt tuleb aina tihedamini fraas, et aega on veel palju.
Ei jaga mina seda vehklemist ikka.
Leave a comment:
-
Ehk tõmbab sellel stuudio tüübil ikka jutu jooksma vähe paremini, preagu ikka päris nutune jah.
Leave a comment:
-
Olümpiastuudio on sisuliselt ülevärvitud Euro 2016 stuudio
(Värdjad vaesed, soome televisoonis on hoopis teistmoodi, #striiminsesteisalliaeti )
Tuld, tuld, tuld!!!
Leave a comment:
-
Mulle jäi silma-kõrva pigem see, et kui Kaljuveer oli boss, siis sai teda kirutud, aga samas nimetatud heaks administraatoriks. See praegune sporditoimetuse juht oli stuudios ikka überkinni. Ju ta on siis überhea administraator...
Leave a comment:
-
Panin tähele juba esimeses ringis, et Säärits nägi sündmusi sekund-kaks varem, kui need eetrisse jõudsid...
Leave a comment:
-
Kas keegi pani veel pisukest huumorit tähele, kui naiste vehklemise finaale uuesti kella kümne paiku ETV2-s näitama hakkas ning kui üks kommentaator oli vist koha peal olnud ja teine kommenteeris siit Eestist(vist). Mõlemad nemad + mina ei saanud mitte midagi aru, mis seal korra toimus, esiteks olid nende hääled paika timmimata(ühel tuli palju valjemalt ja müravabamalt) ning nad segasid esimese minuti teineteisele kogu aeg täiega vahele. Seejärel läks asi veel naljakamaks, mulle tundus, et kõik mida esimene kommentaator ütles, ütles teine kommentaator mingi paari seki pärast identselt oma häälega järele. Hiljem, kui see on võimalik, katsun kindlasti veel korra järele vaadata.
Leave a comment:
-
Päris äge kommenteerimisstiil vehklemisspetsialistilt. Päeva alguses oli mees kindel, et Embrich ja Kirpu saavad probleemideta veerandfinaali.
Enne igat kohtumist olid eestlannad selged favoriidid ja mängus said vastased punkte vaid tänu kobinale. Jinx-master indeed.
Leave a comment:
-
See tehti ära!!!Algselt postitas Montag Vaata postitustNagu juba teemast läbi käinud, siis toogu Eeva stuudiosse ära ja siis pole kellelgi enam piisavalt tähelepanu midagi küsimuste/vastuste kvaliteedi kohta kobiseda.

ERR vahendab Rio olümpiat teles, raadios, internetis ja mobiilis
Suurvõistlusi vahendab eestlastele kaks ERRi olümpiastuudiot. Neist üks asub Rio de Janeiro olümpiapargi telekeskuses ja teine Tallinnas, mida juhivad ajakirjanikud Aet Süvari, Margit Kilumets ja Eeva Esse. Olümpiastuudio on eetris kolmel korral päevas - varahommikul, et võtta kokku öised sündmused, pärastlõunal enne uue võistluspäeva algust ning hilisõhtul, võistluspäeva viimase kolmandiku eel.
Leave a comment:
-
Ah, tõesti väga leebe shit.Algselt postitas ericbana Vaata postitustMingi ülevaate võiks ikka teha. Kes kellele ja mida?
Tarmo Tiisler Tore, et oled motiveerunud.
Like · Reply · July 23 at 6:20pm
Aet Süvari
Aet Süvari Kohe näha, et puhkus on sind pehmoks muutnud - tavaline sarkasm on asendunud lääge kaasa kiitmisega. Nõrk.
Like · Reply · 1 · July 23 at 6:22pm
Tarmo Tiisler
Tarmo Tiisler Vastupidi, olles eemal kibestunud kolleegidest, avan oma hingelaekaid ja tšakraid ilma igasuguse mentaalse blokita.
Like · Reply · 3 · July 23 at 6:24pm
Veiko Soo
Veiko Soo Tarmo, sa jäid ühest väga vingest mängust ilma, andmist oli ikka korralikult!
Like · Reply · 1 · July 23 at 6:26pm
Tarmo Tiisler
Tarmo Tiisler Ma andsin kodus ka, jalaga muruniidukile.
Like · Reply · 2 · July 23 at 6:29pm
Steiv Silm
Steiv Silm Ja Magoliast :P
Like · Reply · July 23 at 6:35pm
Margus Tamm
Margus Tamm Selles, Steiv, võid mind süüdistada :P
Like · Reply · 1 · July 23 at 8:15pm
Gert Kark
Gert Kark Ma kujutan ette jah, Aet, Narva-sõidud olid alati üliägedad
Like · Reply · 1 · July 23 at 9:33pm
Tiina-Mari Koljak
Tiina-Mari Koljak Kui ma tohikisin teie lugupeetud korüfeede vestlusesse ennast hetkeks sisse sokutada ja öelda, et - herr Kark, kas väikest nostalgiapirsara Narva poole poetamise asemel ei oleks ehk trendikam ise see tripp uuesti läbi teha? Mis sa Tõnn, va mugavuspagulane maurad seal eemal, kapitalistlikus ühiskonnas niisama...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: