Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas ETV kunagist saadet "Lisaaeg" ei ole võimalik kuskilt järgi vaadata? Veel varasemat saadet "Jalgpalli päevik" oleks veel ägedam vaadata. Viimases soccerneti saates "Silm peale" oli väga hästi selle lisaaja klippe kasutatud.
Silm Peale saates olid lõigud ERR-ist tellitud. Need saated sai ka ise kunagi tehtud. Siis saateid veebi ei pandud. Ja et hiljem pole neid korratud (kuna pole põhjust), siis seepärast neid veebis ka saada pole.
Kas ETV kunagist saadet "Lisaaeg" ei ole võimalik kuskilt järgi vaadata? Veel varasemat saadet "Jalgpalli päevik" oleks veel ägedam vaadata. Viimases soccerneti saates "Silm peale" oli väga hästi selle lisaaja klippe kasutatud.
Ma ei tea, kui suur on lootus, et keegi asjapulk seda näeb, aga mul oleks väike palve. Miskipärast ei tehta Eesti koondise mängudest lühikokkuvõttes (või vähemalt pole need ETV kodukal üleval). Alati on ainult värav(ad) ja siis terve mäng (mida ei viitsi mängu mittenägemise puhul vaadata). Äkki viitsiks keegi mängudest mingi 10 minutilise kokkuvõtte teha, et mängu vahelejäämisel oleks võimalik enamvähem pilt mängust ette saada või siis peale staadionilkäiku näeks kõik võimalused-olukorrad uuesti üle.
Karta on, et mingi lollakas leping keelab seda teha. Kui mälu ei peta, siis MMi ajal oli samamoodi - väravad pandi peale mängu kohe üles aga muid highlightse mitte, isegi mitte tõrjutud penaltisid vms.
Ma ei tea, kui suur on lootus, et keegi asjapulk seda näeb, aga mul oleks väike palve. Miskipärast ei tehta Eesti koondise mängudest lühikokkuvõttes (või vähemalt pole need ETV kodukal üleval). Alati on ainult värav(ad) ja siis terve mäng (mida ei viitsi mängu mittenägemise puhul vaadata). Äkki viitsiks keegi mängudest mingi 10 minutilise kokkuvõtte teha, et mängu vahelejäämisel oleks võimalik enamvähem pilt mängust ette saada või siis peale staadionilkäiku näeks kõik võimalused-olukorrad uuesti üle.
Aet Süvari kutsub siis Ainsalu endajuurde peale mängu ja ütleb, et ei ole tavaline kui keskkaitsja lööb värava ja eriti veel kui lööb kaks. Ainsalul vajub nägu nagu morniks ja parandab, et ma pole keskkaitse vaid keskpoolik. Peale seda muidugi Süvari ei saanud midagi aru ja vaevalt, et ta üldse nende kahel positsioonil vahet teeb ja siis peale lühikest mõttepausi suutis öelda muidugi-jah-vabandust. Piinlik lihtsalt... pane oma asjad koti juba.
Mis mind kommentaatorite puhul natuke häiris, nii stuudios kui kommentaatorite puldis, oli nimede hääldus ja isegi mitte see, et nimesid valesti hääldati, see selleks, aga et polnud mingit ühtset joont.
De Bruyne - selle mehe nime hääldust sai kuulda nii mitmes erivariandis, et lausa hämmastav. Noorem Tiisler ainsana hääldas õigesti, lõpuks ka vana Tiisler, küllap sai nooremalt juhtnööre.
Leave a comment: