Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kribenski
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Et ärme näita Eesti koondist? Tegelt kurb.
    ETV+ näitab.

E: A, oih polegi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Et ärme näita Eesti koondist? Tegelt kurb.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Vana hea "kuradi" Ader on tagasi. Üks emotsionaalsemaid Eesti kommentaatoreid.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Kas ETV kunagist saadet "Lisaaeg" ei ole võimalik kuskilt järgi vaadata? Veel varasemat saadet "Jalgpalli päevik" oleks veel ägedam vaadata. Viimases soccerneti saates "Silm peale" oli väga hästi selle lisaaja klippe kasutatud.
    Silm Peale saates olid lõigud ERR-ist tellitud. Need saated sai ka ise kunagi tehtud. Siis saateid veebi ei pandud. Ja et hiljem pole neid korratud (kuna pole põhjust), siis seepärast neid veebis ka saada pole.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Kas ETV kunagist saadet "Lisaaeg" ei ole võimalik kuskilt järgi vaadata? Veel varasemat saadet "Jalgpalli päevik" oleks veel ägedam vaadata. Viimases soccerneti saates "Silm peale" oli väga hästi selle lisaaja klippe kasutatud.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kui nii siis arusaadav, aga väga nõme samas ka.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma ei tea, kui suur on lootus, et keegi asjapulk seda näeb, aga mul oleks väike palve. Miskipärast ei tehta Eesti koondise mängudest lühikokkuvõttes (või vähemalt pole need ETV kodukal üleval). Alati on ainult värav(ad) ja siis terve mäng (mida ei viitsi mängu mittenägemise puhul vaadata). Äkki viitsiks keegi mängudest mingi 10 minutilise kokkuvõtte teha, et mängu vahelejäämisel oleks võimalik enamvähem pilt mängust ette saada või siis peale staadionilkäiku näeks kõik võimalused-olukorrad uuesti üle.
    Karta on, et mingi lollakas leping keelab seda teha. Kui mälu ei peta, siis MMi ajal oli samamoodi - väravad pandi peale mängu kohe üles aga muid highlightse mitte, isegi mitte tõrjutud penaltisid vms.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    või siis peale staadionilkäiku

lol

Aga tegelikult mure aus küll jah. Kirjuta kiri

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ma ei tea, kui suur on lootus, et keegi asjapulk seda näeb, aga mul oleks väike palve. Miskipärast ei tehta Eesti koondise mängudest lühikokkuvõttes (või vähemalt pole need ETV kodukal üleval). Alati on ainult värav(ad) ja siis terve mäng (mida ei viitsi mängu mittenägemise puhul vaadata). Äkki viitsiks keegi mängudest mingi 10 minutilise kokkuvõtte teha, et mängu vahelejäämisel oleks võimalik enamvähem pilt mängust ette saada või siis peale staadionilkäiku näeks kõik võimalused-olukorrad uuesti üle.
    Kirjuta ETV sporditoimetuse juhatajale - rivo.saarna@err.ee

Leave a comment:

• eika
    replied

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Aet Süvari kutsub siis Ainsalu endajuurde peale mängu ja ütleb, et ei ole tavaline kui keskkaitsja lööb värava ja eriti veel kui lööb kaks. Ainsalul vajub nägu nagu morniks ja parandab, et ma pole keskkaitse vaid keskpoolik. Peale seda muidugi Süvari ei saanud midagi aru ja vaevalt, et ta üldse nende kahel positsioonil vahet teeb ja siis peale lühikest mõttepausi suutis öelda muidugi-jah-vabandust. Piinlik lihtsalt... pane oma asjad koti juba.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Mis mind kommentaatorite puhul natuke häiris, nii stuudios kui kommentaatorite puldis, oli nimede hääldus ja isegi mitte see, et nimesid valesti hääldati, see selleks, aga et polnud mingit ühtset joont.

De Bruyne - selle mehe nime hääldust sai kuulda nii mitmes erivariandis, et lausa hämmastav. Noorem Tiisler ainsana hääldas õigesti, lõpuks ka vana Tiisler, küllap sai nooremalt juhtnööre.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    ise oleme süüdi et siin Aeti vastu neid hääli ei kogunud. Kui EMil ka nii läheb, siis mul kaob usk inimkonda

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Täitsa võimalik, et Pärnpuu osas maitse asi aga need teised lasku jehhat. Palun.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Maitseasi, minu silmis on Pärnpuu üks tugevamaid kaaskommentaatoreid.

Leave a comment:

Working...
X