Mind palun mitte EM ja MM-ga seostada, kuna ma pole endiselt kindel, et neid peaks ERR näitama. Minu lause oli TV10 kohta. Seda projekti saab ainsana ERR vedada, kuna reitingutele tuginev eratele sellest ei huvitu ja ühiskondlikult on noortele liikumisharjumuse näitamine oluline, mistõttu peaks seda ka ERR edastama.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustEt noori liikuma utsitada on vaja näidata televiisoris rahvajooksu? See on tõsine huumor
P.S. Ja tegelikult pole minu teada keegi rääkinud teemast "rahvajooksud ekraanile".
Kommentaar
-
on paslik toonitada, et see sari on ajalooliselt etv osa sellepoolestki, et sarja korraldaja vähemalt alguses oligi etv. et etv ei pea tingimata näitama jalka mm-i ja em-i sellega ma olen küll isegi päri( kui eesti ei mängi, kui mängib seal, siis muutub asi vastupidiseks). aga mis meistriliigat puudutab, siis tuleks aru saada, et ka teistel aladel oleks selline võimalus, kui neile sobiks tingimused, mis sobisid jalkale. ongi kõik.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postituston paslik toonitada, et see sari on ajalooliselt etv osa sellepoolestki, et sarja korraldaja vähemalt alguses oligi etv. et etv ei pea tingimata näitama jalka mm-i ja em-i sellega ma olen küll isegi päri( kui eesti ei mängi, kui mängib seal, siis muutub asi vastupidiseks). aga mis meistriliigat puudutab, siis tuleks aru saada, et ka teistel aladel oleks selline võimalus, kui neile sobiks tingimused, mis sobisid jalkale. ongi kõik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMind palun mitte EM ja MM-ga seostada, kuna ma pole endiselt kindel, et neid peaks ERR näitama. Minu lause oli TV10 kohta. Seda projekti saab ainsana ERR vedada, kuna reitingutele tuginev eratele sellest ei huvitu ja ühiskondlikult on noortele liikumisharjumuse näitamine oluline, mistõttu peaks seda ka ERR edastama.
ERR on Eesti telepubliku ainus võimalus näha neid ülekandeid teles + omada Eesti keelset kommentaari ja stuudiot.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKas sa ise ka tead, millist lollust sa ajad hetkel? Tõsiselt, kui ETV ei näitaks EM'i ja MM'i, siis põhimõtteliselt oleks sellega kriips peal võimalusel, et Eesti telekanalitest üldse sellist spordisündmust saaks vaadata. Saage aru, et Eesti turul pole kohta su mingi Sky Sportsi või jumalteabmille jaoks, et need kannaks hoolt selle eest, et see spordiprogramm tuleks läbi selle kindla spordikanali ainult.
ERR on Eesti telepubliku ainus võimalus näha neid ülekandeid teles + omada Eesti keelset kommentaari ja stuudiot.
Ja kui MM-i teleõigused on nii kallid, et Eesti eratelel sellest jõud üle ei käi, siis järelikult on see hind Eesti jaoks liiga kallis ja kaubanduses tähendab see seda, et kaup jääb ostmata. Tough luck. Ma ka ei kurda, kui ma ei saa endale Bentleyt osta, kuna see on mulle liiga kallis. Ja MM-i näitamine pole kindlasti riiklik küsimus, kuhu peaks hakkama riigieelarvest lisaraha sisse kütma.
Praegusel juhul kukkus lollisti välja selle pakkumise aeg. Erakanalitel oli eelarve tehtud ja siis korraga pakutakse novembris võimalust osta. Sellisel hetkel EI SAA erakanalid seda lihtsalt osta. Oleks aasta varem pakutud, siis oleks võinud asi teistmoodi välja kukkuda. Samas Tallinn TV oleks võinud vabalt selle turniiri ka praegu ära osta, aga Savisaar pani ise asjale veto peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVõib-olla tõesti, et siis jääks asi ära. Kuigi ma siiralt kahtlen selles. Tegu on piisavalt suure asjaga, et erakanalid ennast püsti ajaksid. Tõsi, siis võiks juhtuda, et tasuta asja ei näe ja peab vaatamisõiguse eest maksma, kuid ma siiralt ei usu, et MM seepärast näitamata jääks.
Ja kui MM-i teleõigused on nii kallid, et Eesti eratelel sellest jõud üle ei käi, siis järelikult on see hind Eesti jaoks liiga kallis ja kaubanduses tähendab see seda, et kaup jääb ostmata. Tough luck. Ma ka ei kurda, kui ma ei saa endale Bentleyt osta, kuna see on mulle liiga kallis. Ja MM-i näitamine pole kindlasti riiklik küsimus, kuhu peaks hakkama riigieelarvest lisaraha sisse kütma.
Praegusel juhul kukkus lollisti välja selle pakkumise aeg. Erakanalitel oli eelarve tehtud ja siis korraga pakutakse novembris võimalust osta. Sellisel hetkel EI SAA erakanalid seda lihtsalt osta. Oleks aasta varem pakutud, siis oleks võinud asi teistmoodi välja kukkuda. Samas Tallinn TV oleks võinud vabalt selle turniiri ka praegu ära osta, aga Savisaar pani ise asjale veto peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPoint on see, et seda riski, et need näitamata jääksid, ei saa võtta - see oleks liigne risk. Kui riigi hüvanguks on spordi propageerimine + Liikumisaasta hetkel ja sada muud asja koguaeg - siis parim võimalus oleks, et ETV reservis oleks alati see raha olema, AGA erakanalitele jäetakse alati võimalus "üle pakkuda..". Kui nad nii väga sooviks ise näidata, siis seda ka teeks - aga kui seda pakkumist erasfääridest ei tuleks, siis peab alati olema vana hea plaan A, ehk asi tuleb ETV eetrisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTõsi, siis võiks juhtuda, et tasuta asja ei näe ja peab vaatamisõiguse eest maksma, kuid ma siiralt ei usu, et MM seepärast näitamata jääks.
.
mind häiris kogu asja juures enim kaks asja, viis kuidas kaljuveerile kinga üritati anda, segaseid ja vasturääkivaid põhjendusi andes, lisaks see mingi kompromissi pakkumine siin lõpus. ja teiseks see eok möga, kuidas nende arvates peaks spordiuudised olema 2 minti pikemad ja kuidas tuleks keskenduda eesti uudistele. no see mu arust ei ole ju jutt ega asi. ja muidugi üldiselt võttes, siis koos erakanalite ja tasuliste kanalite pakutavat programmi arvesse võttes pole nii head aega spordisõpradele varem olnudki tegelikult. nii palju oma keelseid ülekandeid rahvusvahelistest sarjades ja ka kodustest sarjadest mina küll ei mäleta, et varem oleks olnud.
Kommentaar
-
Sorry, aga kui arvestada seda, kuidas jalgpall Euroopa rahade eest suht nullist üles ehitati ja sisuliselt toimub Eesti spordimaastiku okupatsioon, siis võik selle kuradi 300000€ ka leida kuskilt struktuurifondidest ja kui okupatsioon toimub, siis selle üheks elluviijaks ei tohiks olla rahvusringhääling.
Kommentaar
-
Mõnuagent mängib mingit eriti teadlikku tarkmeest siin. On ju mainitud, et teistel alaliitudel pole vahendeid, et ilma reklaamita ETV eetrisse saada. Võimalik, et see on nii meelega tehtud, et vutti eelistada, aga fakt on see, et peale vuti kipuvad ülejäänud kerjusemoodi käituma.
Muide, ühes teises teemas on asjalood samuti nii, et erinevad korvpallijuhid nutsid hiljuti krokodillipisaraid seoses stipendiumite maksmise keelamisega. Jalgpalliliit pole seda teemat üles tõstnud selles mõttes, et nad selle vastu oleks.
Ja vuti MM on üldsegi teine teema, üldrahvalik ja pealegi oli ju leping juba sõlmitud ja raha juurdeküsimine seetõttu isegi õigustatud, kasvõi peaministri käest, kui otsene ülemus ei teinud seda ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustMõnuagent mängib mingit eriti teadlikku tarkmeest siin. On ju mainitud, et teistel alaliitudel pole vahendeid, et ilma reklaamita ETV eetrisse saada. Võimalik, et see on nii meelega tehtud, et vutti eelistada, aga fakt on see, et peale vuti kipuvad ülejäänud kerjusemoodi käituma.
Muide, ühes teises teemas on asjalood samuti nii, et erinevad korvpallijuhid nutsid hiljuti krokodillipisaraid seoses stipendiumite maksmise keelamisega. Jalgpalliliit pole seda teemat üles tõstnud selles mõttes, et nad selle vastu oleks.
Ja vuti MM on üldsegi teine teema, üldrahvalik ja pealegi oli ju leping juba sõlmitud ja raha juurdeküsimine seetõttu isegi õigustatud, kasvõi peaministri käest, kui otsene ülemus ei teinud seda ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitusttäpsemalt siis võrkpall või käsipall?
Ehk ma ütlen ausalt, et ma ei oska antud teemal kuidagi poolt võtta. Praegu esitan ma erinevate osapoolte argumente. Ehk asi pole päris must-valge, et üks on hea ja teine halb, et sport kaob või ei kao. Pigem on pikaajaline tüli nüüd üles lennanud, milles on mõlemad pooled parajalt süüdi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar