320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma usun, et Šmutov võib teid näiteks mõnda õhtuvahetusse proovima võtta. Noh, et kuidas spordiajakirjandus toimib, mida loetakse, mida ei loeta jne.
    tänan, ei ma olen üsna mitu aastat ajakirjanikuna töötanud (enam mitte) ja tean küll, millest jutt.

Kommentaar

Prügikastist midagi väärtuslikut otsida ja siis veel vinguda, et näe ainult praht on küll tase.

Kommentaar

Ja selle penaltijuttu peale meenub üks naljalugu Sporditähest, kus räägiti siis Island-Eesti mängu kajastamisest, kuhu rahapuudusel ei saadetud ühtegi ajakirjanikku. Helistati siis Pohlakule ja küsiti, et kuidas läks kah. Pohlak rääkis, kuidas Eesti muudkui ründas, postid-latid kolisesid ja ainult õnn ei lasknud Islandil umbes kuut väravat sisse saada.
        Pärast ilmunud siis lugu suure pealkirjaga:
        EESTI MÄNGIS TAAS HÄSTI
        ja tükk maad allpool väike kiri "Island-Eesti 4:0"

Elik penalti on siiski midagi sellist, mis on antud juhul uudis. Mingeid suvaportaale tehakse tõesti pigem suvalise klikimahu täissaamiseks, aga see ei puuduta ETV-d.

Kommentaar

ma telerist spordiuudiseid enam ei vaata. kas seal teisi väravaid ka ikka näidati või jahutigi ainult Klavanist?

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
            ma telerist spordiuudiseid enam ei vaata. kas seal teisi väravaid ka ikka näidati või jahutigi ainult Klavanist?
            Ma vaatasin nüüd selle lõigu üle ja Tiisler ütles: "Ragnar Klavani koduklubi Liverpool mängis Sunderlandiga 2:2 viiki. Mõlemad Sunderlandi väravad sündisid seejuures penaltist ja nendest esimene tuli 90 minutit mänginud Ragnar Klavani veast." Sinna juurde video Kloppi pressikast.
            Ehk ma ei saa nagu aru, mis siin siis valesti on? Kogu info on ära antud ja korras.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
              ETV ei saa mingeid väravaid näidata, selleks neil õiguseid pole. Ja terve spordiuudiste saade on 24h järelvaadatav: http://sport.err.ee/v/rubriigid/spor...aade-2-jaanuar

Kommentaar

Ma usun, et Šmutov võib teid näiteks mõnda õhtuvahetusse proovima võtta. Noh, et kuidas spordiajakirjandus toimib, mida loetakse, mida ei loeta jne.
                Ei tea kas tasub riskida, Järvela äkki saab asjast valesti aru ja muutub vägivaldseks.
                Corner taken quickly...

Kommentaar

Kas õigused, mis võimaldaks siis ainult Rakut sisaldanud mängudes löödud (/lastud) väravate taasesitamist, on väga astronoomilise hinnaga? Natukene muidugi saaks kõrvalt ka kokku hoida, kui lõpetataks Tammjärvede viiekümneseitsmendate kohtade kohta videopildi edastamist, usun, et sellist infot võiks ka ilma pildita avaldada...
                  et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
                    Kas õigused, mis võimaldaks siis ainult Rakut sisaldanud mängudes löödud (/lastud) väravate taasesitamist, on väga astronoomilise hinnaga? Natukene muidugi saaks kõrvalt ka kokku hoida, kui lõpetataks Tammjärvede viiekümneseitsmendate kohtade kohta videopildi edastamist, usun, et sellist infot võiks ka ilma pildita avaldada...
                    Eesti Meedia on nüüd väga solvunud, sest murdmaa MK pildile ei ole ERR-il hoopis õiguseid.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                      Eesti Meedia on nüüd väga solvunud, sest murdmaa MK pildile ei ole ERR-il hoopis õiguseid.
                      Nüüd pean tunnistama oma võhiklikkust, aga sellisel juhul oli ERR-il siis laskesuusatamise pilt, jah? Seal ju Lessing lõpetas ning kas peale seda keegi punktikohale on jõudnud?
                      et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Kui nüüd hakata rääkima kuidas 20 aastat tagasi oli muru rohelisem, siis läbi mingi must-valge udu mulle meenub, et Mart Poomi puhul näidati ETV spordiuudistes ikka täitsa videopilti. Tuleb meelde näiteks selline olukord, kus ManUnitedi vastu Poomi veast penalti tuli, mille ta aga kohe ära tõrjus jne.

Kommentaar

Nüüd pean tunnistama oma võhiklikkust, aga sellisel juhul oli ERR-il siis laskesuusatamise pilt, jah? Seal ju Lessing lõpetas ning kas peale seda keegi punktikohale on jõudnud?
                          Vaadates, kui kiivalt ja kui operatiivselt premieri materjale internetist maha korjatakse, siis ilmselt on see videoõigus ikka päris piraka hinnasildiga.

Kommentaar

Wat, ETV näitab just see aasta enamuse Laskesuusatamise MK võistlusi otsepildis, koos eklusiivse pildiga meie sportlaste esinemisest. Ja Lessing sõidab ilusti edasi, pole sugugi lõpetanud.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                              Kui nüüd hakata rääkima kuidas 20 aastat tagasi oli muru rohelisem, siis läbi mingi must-valge udu mulle meenub, et Mart Poomi puhul näidati ETV spordiuudistes ikka täitsa videopilti. Tuleb meelde näiteks selline olukord, kus ManUnitedi vastu Poomi veast penalti tuli, mille ta aga kohe ära tõrjus jne.
                              Selle peale võib kohe öelda, et ega enne millenniumi polnud meil praktiliselt mitte kellegil arvutitki kodus, rääkimata internetiühendust -> veel enam striimimisest... Viimane on ju nii üks põhjuseid kui ka lahendusi probleemile...

JuriM-le tänud harimast...

Kommentaar

Hea, et sa ütlesid, ju leiaks mõne teise koha ka: https://www.facebook.com/Ohtuleht/ph...422933/?type=3
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X