Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Määratakse vastastele vabalöök?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltEedik jah.
4. Jalgpallireeglid on väga põhjalikud, näiteks on seal kirjas, et juhul kui nurgalöögi sooritanud mängija võtab palli omaenda karistusalas kätte, määratakse vastasvõistkonna kasuks penalti. Selle jaoks peab ta muidugi lööma palli nurgalipu juurest umbes saja meetri kaugusele ja ise sellele järele spurtima enne kui pall ületab värava- või otsajoone. Aga mis juhtub siis, kui asi läheb veel jaburamaks ja sama mängija jookseb pallile omaenda karistusalasse järele ja lööb selle enda väravasse?Leave a comment:
-
No selle võiduprotsendiga mõtlesin Alan Sheareri peale, aga ma Inglise vutist liiga palju ei tea ka. Sorri, kui vale on.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltMul on hea meel, et keegi eile viktoriinil seda küsimust ei esitanud ja ka selle üle, et osad ikkagi teadsid õiget vastust. Jah, see on nipiga.Leave a comment:
-
1. Mateja KežmanAlgselt postitanud kasutaja Stok poolt1. Kes on need kolm jalgpallurit?
2. Rui Costa
3. Steve McManamanLeave a comment:
-
ei, ta polnud sinna veel jõudnud. lihtsalt enne MessiRonaldo valitsusaega olid teised rindejooned ja Dinho groupied ei suutnud alla neelata 2005 Ballon d'ori tulemust. rääkimata pre-Gaucho ajaloo tundmisest.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
-
Ma olen endine Chelsea mängija, kes on suutnud 90-ndatel Meistrite Liigas Barcelona vastu poolajaga kübaratriki teha. Lisainfona võin mainida, et esimest korda viisin rahvuskoondise MM'ile ja jõudsin seal meeskonnaga lausa veerandfinaali. Kes ma olen?Leave a comment:
-
Vabandused, jäi kahe silma vahele see teema.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltÄkki jagad vihjeid või midagi?
Alexis Sanchez on muidugi "õige". Pole kindel, kas su eelmine postitus pidi olema mingisugune peenemat sorti "troll".
Leave a comment:
-
Proovin siis ka, kuigi vist on liiga lihtne.
Ma olen (väidetavalt) ainus meesjalgpallur, kes on suutnud karjääri jooksul lüüa kübara nii La Ligas, Serie A-s kui ka maailma parimas liigas.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: