Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Jah, sealt kohast, kus teine puude tehti (või väravaala joonelt, kui teine puude tehti väravaalas jne). Tahaks kunagi sellist situatsiooni näha, see aitaks seda paremini ette kujutada.

5. Kellest on jutt? Olnud peakohtunik UEFA Cupi finaalis (2003), FIFA konföderatsioonide karikaturniiri finaalis (2005), UEFA Meistrite liiga finaalis (2008 - andis punase kaardi Didier Drogbale). Kohtunik 2002. ja 2006. aasta MM-finaalturniiril ning 2004. ja 2008. aasta EM-finaalturniiril. Nii karjääri jooksul kui ka pärast karjääri lõppu kuulus oma koduriigi parlamenti. 2008. aastal tegi lepingu Donetski Šahtariga, kus asus rahvusvahelise osakonna juhiks. Tänaseks on aga jõudnud omadega järgmisesse klubisse, nimelt on ta Kreeka klubi PAOK FC juhatuse liige. Vihje: tema koduriigi meeste koondis mängis 2016. aasta EM-finaalturniiril (jõudis alagrupist edasi) ja 2010. aasta MM-finaalturniiril (alistas Itaalia ja jõudis alagrupist edasi).
    Luboš Michel. Shaktari vihje oli määrav.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eedik jah.

4. Jalgpallireeglid on väga põhjalikud, näiteks on seal kirjas, et juhul kui nurgalöögi sooritanud mängija võtab palli omaenda karistusalas kätte, määratakse vastasvõistkonna kasuks penalti. Selle jaoks peab ta muidugi lööma palli nurgalipu juurest umbes saja meetri kaugusele ja ise sellele järele spurtima enne kui pall ületab värava- või otsajoone. Aga mis juhtub siis, kui asi läheb veel jaburamaks ja sama mängija jookseb pallile omaenda karistusalasse järele ja lööb selle enda väravasse?
    Määratakse vastastele vabalöök?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Eddie Hau?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mul on hea meel, et keegi eile viktoriinil seda küsimust ei esitanud ja ka selle üle, et osad ikkagi teadsid õiget vastust. Jah, see on nipiga.
    No selle võiduprotsendiga mõtlesin Alan Sheareri peale, aga ma Inglise vutist liiga palju ei tea ka. Sorri, kui vale on.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kas see on nipiga, sest United on lai mõiste?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    1. Kes on need kolm jalgpallurit?
    1. Mateja Kežman

2. Rui Costa

3. Steve McManaman

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rocheteau poolt
    Võibolla tollal mõtles kasutaja Sepakas Chelsea aegset Shevat?
    ei, ta polnud sinna veel jõudnud. lihtsalt enne MessiRonaldo valitsusaega olid teised rindejooned ja Dinho groupied ei suutnud alla neelata 2005 Ballon d'ori tulemust. rääkimata pre-Gaucho ajaloo tundmisest.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt

foorumi klassikat ka aastast 2006
    Sheva on õige vastus. CL's hooajal 97-98 hävitati võõrsil Barcelona lausa 4-0. Kolm väravat esimesel poolajal löi Sheva ning teisel poolajal lisas ühe Rebrov.

Võibolla tollal mõtles kasutaja Sepakas Chelsea aegset Shevat?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    hea pog-sööt, aitäh!

foorumi klassikat ka aastast 2006
    Algselt postitanud kasutaja sepakas poolt
    jep, ševtšenko esitus oli nagu alati, midagi erilist, pole kunagi mõistnud selle mehe fenomeni. tüüpi kiidetakse, aga mille eest?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Ma olen endine Chelsea mängija, kes on suutnud 90-ndatel Meistrite Liigas Barcelona vastu poolajaga kübaratriki teha. Lisainfona võin mainida, et esimest korda viisin rahvuskoondise MM'ile ja jõudsin seal meeskonnaga lausa veerandfinaali. Kes ma olen?

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Äkki jagad vihjeid või midagi?
    Vabandused, jäi kahe silma vahele see teema.

Alexis Sanchez on muidugi "õige". Pole kindel, kas su eelmine postitus pidi olema mingisugune peenemat sorti "troll".

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Esimene oli juba õige
    Alexis Sanchez returned to form for Arsenal with a hat-trick against Leicester on Saturday and in the process became the first man to score trebles in Serie A, La Liga and the Premier League.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Küsija logo arvestades pakun Morata.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Proovin siis ka, kuigi vist on liiga lihtne.

Ma olen (väidetavalt) ainus meesjalgpallur, kes on suutnud karjääri jooksul lüüa kübara nii La Ligas, Serie A-s kui ka maailma parimas liigas.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Okok. Õige.

Leave a comment:

Töötlen...