Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Võimalik, et teavad ei ole väga kursis. Ma ei ole siiani muidugi sellest suurest hiirotamisest aru saanud, aga kui nii tundub, siis tundub ei hakka ümber lükkama. Antud viktoriini küsimus oli ikkagi kõige puhtama sarkasmi iroonia ja huumoriga pandud ja no sellest oleks võinud need psüühikahaigeks tembeldajad arusaada.
    Iga suvi on Soccernet.ee suvepäevad. Lenda laivi, saad ka inimestega tuttavaks ja läheb ka siin foorumis vähe libedamalt.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Ausalt öeldes oled sa üks väheseid netihiirosid siin. Enamus foorumlasi teavad teineteist ja hiirotavad näost näkku.
    Võimalik, et teavad ei ole väga kursis. Ma ei ole siiani muidugi sellest suurest hiirotamisest aru saanud, aga kui nii tundub, siis tundub ei hakka ümber lükkama. Antud viktoriini küsimus oli ikkagi kõige puhtama sarkasmi iroonia ja huumoriga pandud ja no sellest oleks võinud need psüühikahaigeks tembeldajad arusaada.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    See on jalgpalliviktoriin, kus esineb siin midagi jalgpalliga seoses? Ma saan aru, et sa üritad Peeter Oja ja Mart Juure ristand ärapanemises olla. See on foorum? Me kõik oleme siin netiherod.
    Ausalt öeldes oled sa üks väheseid netihiirosid siin. Enamus foorumlasi teavad teineteist ja hiirotavad näost näkku.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LeeMarx poolt
    Kes ma olen? Põgenesin Seewaldi haiglast. Mul esinevad paranoilised isiksushäired, mis tõttu kirjutan foorumites vandenõuteooriatest. Kõik kes minuga nõus pole ristin eos jüngriteks sest siis ei julge keegi vastu vaielda ja omast arust olen sellega ka argumendi võitnud. Mind võib nimetada ka netihiiroks, kuna netis olen anonüümselt kõva mies.
    See on jalgpalliviktoriin, kus esineb siin midagi jalgpalliga seoses? Ma saan aru, et sa üritad Peeter Oja ja Mart Juure ristand ärapanemises olla. See on foorum? Me kõik oleme siin netiherod.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LeeMarx poolt
    Kes ma olen? Põgenesin Seewaldi haiglast. Mul esinevad paranoilised isiksushäired, mis tõttu kirjutan foorumites vandenõuteooriatest. Kõik kes minuga nõus pole ristin eos jüngriteks sest siis ei julge keegi vastu vaielda ja omast arust olen sellega ka argumendi võitnud. Mind võib nimetada ka netihiiroks, kuna netis olen anonüümselt kõva mies.
    Mis teil Nasfali vastu on?

Vähemalt julgeb oma arvamust avaldada, küll anonüümne, aga siiski

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja urmar poolt
    90+3 minut oli see viigivärav.
    Küsimuses oli öeldud siiski ikkagi täpne aeg, mis oli 92:48.

Aga Nasfal.. Hr. Pohlak siis polegi? :O

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Head pakkumised, aga kahjuks pole õiget vastust veel kõlanud.

Leave a comment:

• check
    replied
    Kes ma olen? Sahkerdan Eesti jalgpalli rahadega üle 10 aasta. Kannan alati karvast vesti. Eesnimi on legendaarse meie mehe ansambli solistiga sama. Olin president Eesti musterklubis. Et asi liiga kahtlane ei tunduks panin sinna presidendiks enda poja. Eesti jalgpalli liidus kehtib minu ainuvõim ja mul on siiani kari oma truusid jüngreid eesotsas jalgpallihaiglaga, kes vaatavad mulle kutsikapilgul alt ülesse.
    On vaja igas teemas läbustada oma anti-Pohlak juraga? Sul on tõsine probleem. Ilmselt raskekujuline paranoia, pöördu palun arsti poole abi saamiseks! Enne, kui mind jüngriks tembeldad, olgu öeldud, et olen Tammeka toetaja.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Eilne pidu läks pikaks?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Kes ma olen? Sahkerdan Eesti jalgpalli rahadega üle 10 aasta. Kannan alati karvast vesti. Eesnimi on legendaarse meie mehe ansambli solistiga sama. Olin president Eesti musterklubis. Et asi liiga kahtlane ei tunduks panin sinna presidendiks enda poja. Eesti jalgpalli liidus kehtib minu ainuvõim ja mul on siiani kari oma truusid jüngreid eesotsas jalgpallihaiglaga, kes vaatavad mulle kutsikapilgul alt ülesse.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    90+3 minut oli see viigivärav.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Kas tunni- või minutiseieril? Kus see mäng üldse toimus, millises ajavööndis? Või mõtled Eesti aja järgi? Aga vahet pole, aimu ka mitte.

"Kes ma olen" küsimused olid head, ehkki lihtsad.

Mängu aega oli siis muidugi mõeldud.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    tahaks ühe Reali küsimuse ka tulistada siis..

Mis oli täpne aeg seieril, kui Sergio Ramos lõi Meistrite Liiga finaalis Atletico Madridile värava. Tegemist on siis 2014 Meistrite liiga finaaliga

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Anelka.

Ka küsimust ei tule, tulistagu järgmine.

Leave a comment:

Töötlen...