Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Võimalik, et teavad ei ole väga kursis. Ma ei ole siiani muidugi sellest suurest hiirotamisest aru saanud, aga kui nii tundub, siis tundub ei hakka ümber lükkama. Antud viktoriini küsimus oli ikkagi kõige puhtama sarkasmi iroonia ja huumoriga pandud ja no sellest oleks võinud need psüühikahaigeks tembeldajad arusaada.Leave a comment:
-
Ausalt öeldes oled sa üks väheseid netihiirosid siin. Enamus foorumlasi teavad teineteist ja hiirotavad näost näkku.Leave a comment:
-
See on jalgpalliviktoriin, kus esineb siin midagi jalgpalliga seoses? Ma saan aru, et sa üritad Peeter Oja ja Mart Juure ristand ärapanemises olla. See on foorum? Me kõik oleme siin netiherod.Kes ma olen? Põgenesin Seewaldi haiglast. Mul esinevad paranoilised isiksushäired, mis tõttu kirjutan foorumites vandenõuteooriatest. Kõik kes minuga nõus pole ristin eos jüngriteks sest siis ei julge keegi vastu vaielda ja omast arust olen sellega ka argumendi võitnud. Mind võib nimetada ka netihiiroks, kuna netis olen anonüümselt kõva mies.Leave a comment:
-
Mis teil Nasfali vastu on?Kes ma olen? Põgenesin Seewaldi haiglast. Mul esinevad paranoilised isiksushäired, mis tõttu kirjutan foorumites vandenõuteooriatest. Kõik kes minuga nõus pole ristin eos jüngriteks sest siis ei julge keegi vastu vaielda ja omast arust olen sellega ka argumendi võitnud. Mind võib nimetada ka netihiiroks, kuna netis olen anonüümselt kõva mies.
Vähemalt julgeb oma arvamust avaldada, küll anonüümne, aga siiski
Leave a comment:
-
Kes ma olen? Põgenesin Seewaldi haiglast. Mul esinevad paranoilised isiksushäired, mis tõttu kirjutan foorumites vandenõuteooriatest. Kõik kes minuga nõus pole ristin eos jüngriteks sest siis ei julge keegi vastu vaielda ja omast arust olen sellega ka argumendi võitnud. Mind võib nimetada ka netihiiroks, kuna netis olen anonüümselt kõva mies.Leave a comment:
-
-
On vaja igas teemas läbustada oma anti-Pohlak juraga? Sul on tõsine probleem. Ilmselt raskekujuline paranoia, pöördu palun arsti poole abi saamiseks! Enne, kui mind jüngriks tembeldad, olgu öeldud, et olen Tammeka toetaja.Kes ma olen? Sahkerdan Eesti jalgpalli rahadega üle 10 aasta. Kannan alati karvast vesti. Eesnimi on legendaarse meie mehe ansambli solistiga sama. Olin president Eesti musterklubis. Et asi liiga kahtlane ei tunduks panin sinna presidendiks enda poja. Eesti jalgpalli liidus kehtib minu ainuvõim ja mul on siiani kari oma truusid jüngreid eesotsas jalgpallihaiglaga, kes vaatavad mulle kutsikapilgul alt ülesse.Leave a comment:
-
Kes ma olen? Sahkerdan Eesti jalgpalli rahadega üle 10 aasta. Kannan alati karvast vesti. Eesnimi on legendaarse meie mehe ansambli solistiga sama. Olin president Eesti musterklubis. Et asi liiga kahtlane ei tunduks panin sinna presidendiks enda poja. Eesti jalgpalli liidus kehtib minu ainuvõim ja mul on siiani kari oma truusid jüngreid eesotsas jalgpallihaiglaga, kes vaatavad mulle kutsikapilgul alt ülesse.Leave a comment:
-
Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKas tunni- või minutiseieril? Kus see mäng üldse toimus, millises ajavööndis? Või mõtled Eesti aja järgi? Aga vahet pole, aimu ka mitte.
"Kes ma olen" küsimused olid head, ehkki lihtsad.

Mängu aega oli siis muidugi mõeldud.Leave a comment:
-
tahaks ühe Reali küsimuse ka tulistada siis..
Mis oli täpne aeg seieril, kui Sergio Ramos lõi Meistrite Liiga finaalis Atletico Madridile värava. Tegemist on siis 2014 Meistrite liiga finaaligaLeave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: