Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Vihjeks võin öelda, et mõelge kõige (kuri)kuulsamate penaltieksimuste peale MM-ide ajaloos.
    Diana Ross

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vihjeks võin öelda, et mõelge kõige (kuri)kuulsamate penaltieksimuste peale MM-ide ajaloos.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
    Ei ole ka tema.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Kes ma olen? Alustasin karjääri 1970. aastal ja tõusin selle aasta parimate sekka. Tipus püsisin terve järgmise kümnendi, aga viimane tipphetk oli 80ndate alguses, pärast seda jäin tipust kaugemale. Üritasin tagasitulekut ühel jalgpalli MM-l, kuid see lõppes mulle avamängus penalti mööda löömisega, rohkem mind suures jalgpallis ei nähtud. Abiellusin seejärel mõned korrad, jäin juuespäi autoroolis vahele ja praegu tegelen heategevusega.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rocheteau poolt
    Zico?
    Ei. Otsin endiselt su kuradi veikkausliiga võitjat Marlon Harewood?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Kes ma olen? Alustasin karjääri 1970. aastal ja tõusin selle aasta parimate sekka. Tipus püsisin terve järgmise kümnendi, aga viimane tipphetk oli 80ndate alguses, pärast seda jäin tipust kaugemale. Üritasin tagasitulekut ühel jalgpalli MM-l, kuid see lõppes mulle avamängus penalti mööda löömisega, rohkem mind suures jalgpallis ei nähtud. Abiellusin seejärel mõned korrad, jäin juuespäi autoroolis vahele ja praegu tegelen heategevusega.
    Zico?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Forssell
    nope..

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Lendav soomlane ehk Shefki Kuqi, või midagi taolist.
    Forssell

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Lendav soomlane ehk Shefki Kuqi, või midagi taolist.
    kahjuks mitte

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rocheteau poolt
    premmi eelmise hooaja viimane?
    Everton?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Juhus. Pusisin ka midagi, karta laseb, et sai väga lihtne. Mis klubi seob neid mängijaid: Jack Rodwell, Darron Gibson, Louis Saha, Brendan Galloway, Phil Bardsley, Jordan Pickford, Aiden McGeady, Bryan Oviedo? Nimekiri ei ole muidugi lõplik, ma rohkem ei viitsinud välja otsida lihtsalt.
    premmi eelmise hooaja viimane?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Davai veel üks.

Olen Inglismaal sündinud ründaja kelle karjääri parimad aastad Premier League's olid eelmisel kümnendil kahe Londoni klubi eest mängides. Lisaks olen ka võitnud Veikkausliiga.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Der Kaiser.
    Tubli, istu viis. Stoki jaoks on vist need küsimused ülikerged

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Viime selle teema õigele rajale tagasi nüüd.

Olen endine kaitsev keskpoolik, kes on võitnud Meistrite Liiga. Olen läbinud Bayerni noorte akadeemia ning hiljem ka esinduse eest mänginud. Olen proovinud ka treeneri ametit ühes Inglise klubis, mis on suutnud viimase 15 aasta jooksul ka korra Premier League võita. Kes ma olen?

Leave a comment:

Töötlen...